Adana'da yaşayan hamileler:)

Kızlar naber ay ben bugün parka git alışverişe git eve gel ortalığı topla vs yemek derken daha yeni uzandım, dinlenemeden doğuracağım yine :KK43:
Canım avmler çıkılacak gibi değil bende dün realdeydim çocuklarıda iki üç saatliğine ablama emanet ettim sözde ama 7 saat sürmüş dahada zaman yetmedi. Sen bu halinle fazla yorma kendini bence
Dün optiumumda da bomba ihbarı olmuş. Asılsız çıkmış ama baya izdiham olmuş ezilenler falan tahliye esnasında. Bayram kalabalığı da cabası... Alışveriş merkezleri gidilecek gibi değil zaten. Dikkat et kendine. Ben de dura kalka tüm işlerimi hallediorm ama senin baya ilerledi hamileliğin daha ds dikkat etmen gerek :)

Evet ikili testim iyiydi ama sonradan farklı sorunlar da çıkabilior korkmadan edemior insan. Zaten 3 haftam öyle böyle geçen randevuua 1 hafta kala ya bişe olduysa ya kalbi durduysa diye korkularım başlıor engel olamıorm. Her seferinde de ekranda gördğüm an bir daha böyle stres yapmicam diorm ama son haftaya kadar dayanabiliorm. Kucağıma aldıktan sonra bile geçmeyecek sanırım kaybetme korkusu :KK43:
Merhaba, yazını okunca kendimi görür gibi oldum ve cevap yazma gereksinimi duydum. Ben de sorunlu bir gebelil yaşadım başlarda sürekli kanamam oldu, ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim onun için şimdiki gebeliğimde de çok korkuyorum sürekli ya bebeğimi kaybedersem dedim, tekmelerini hissetmek benim için büyük bir mutluluk oluyor... İnşallah sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alırız... Ben adana ya yeni geldim, doktor araştırıyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz bana yardımcı olun lütfen

Adana'daki hamişler lütfen yardım edin, haftaya doktora gitmem gerekiyor Adana ya yeni geldim ve hiç kadın doğum doktorlarını tanımıyorum, lütfen gittiğiniz veya duyduğunuz iyi bir kadın doğum doktoru var mı tavsiye edeceğiniz... Günlerdir netten araştırıyorum ama sonuç sıfır :KK64::KK64::KK64::KK64:

Adana'daki hamişler lütfen yardım edin, haftaya doktora gitmem gerekiyor Adana ya yeni geldim ve hiç kadın doğum doktorlarını tanımıyorum, lütfen gittiğiniz veya duyduğunuz iyi bir kadın doğum doktoru var mı tavsiye edeceğiniz... Günlerdir netten araştırıyorum ama sonuç sıfır :KK64::KK64::KK64::KK64:
ben sorunlu gebelik yaşamıyorum. hiç kanamam olmadı ama tüp bebekle hamile kaldım. o yüzden korkularım zor bulmaktan yani :) çok fazla doktor araştırdım. ben de detaylıdan sonra yeni doktora gitmeye başlicam. medline nursel hanıma karar verdim. maddi imkanlar, sorunlu gebeliğin ve doğum şekli konusundaki kararına göre bilgi verirsen tavsiyelerimi yazarım. ben de artık hareketlerini hissediyorum bir nebze rahatladım artık :) sizin de inşallah sağ salim gelir bebeğiniz

ben sorunlu gebelik yaşamıyorum. hiç kanamam olmadı ama tüp bebekle hamile kaldım. o yüzden korkularım zor bulmaktan yani :) çok fazla doktor araştırdım. ben de detaylıdan sonra yeni doktora gitmeye başlicam. medline nursel hanıma karar verdim. maddi imkanlar, sorunlu gebeliğin ve doğum şekli konusundaki kararına göre bilgi verirsen tavsiyelerimi yazarım. ben de artık hareketlerini hissediyorum bir nebze rahatladım artık :) sizin de inşallah sağ salim gelir bebeğiniz
Merhaba, cevap yazdığınız için teşekkür ederim, şuanda çok şükür bir sorun yaşamıyorum gebeliğimle alakalı, onun için iyi bir doktor olsun yeterli sorunlu gebelik için bakan doktorlara gerek yok... Nursel hanım nasıl, iyi bakıyor mu? Benim için önemli olan tüm sorularıma düzgün cevap vermesi, tam detaylı bir şekilde muayene etmesi... Amin, inşallah Rabbim herkesin bebeğinin hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip eder

Merhaba, cevap yazdığınız için teşekkür ederim, şuanda çok şükür bir sorun yaşamıyorum gebeliğimle alakalı, onun için iyi bir doktor olsun yeterli sorunlu gebelik için bakan doktorlara gerek yok... Nursel hanım nasıl, iyi bakıyor mu? Benim için önemli olan tüm sorularıma düzgün cevap vermesi, tam detaylı bir şekilde muayene etmesi... Amin, inşallah Rabbim herkesin bebeğinin hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip eder
Rahatlığından ölüyor benim doktorum incelemesini istiyorsan Rıza tazeye gitme :)

Kızlar selam tatil güzel geçmiştir umarım , benim tatil güzel mi desem stresli mi desem bilemedim, tatilden önce epilasyona gittim 7 yıldır gidiyorum çok temiz ve çok iyi bir yer hiç sorunyaşamadım bugüne kadar, ama tatilden önce gittim ve canım o kadar acıdı ki anlatamam resmen 3 gün oturtamadım uyuyamadım, sonra internetten bakarken acayip hastalıklar gördüm yok enfeksiyon yok siğil falan resmen oku oku sinir stres oldum , tatili zor bitirdim dün adanaya geldik hemen Rıza'dan randevu aldım bugün için dün akşam da baya ayna ile baktım bölgeme o kadar inceledim ki sanki taaa içerlerde kabarcıklar var gibi gördüm ama tahriş mi ne anlamadım ama dün gece uyuyamadım korkudan, sabah Rıza'ya gittim hayrola 15 gün önce gelmiştin dedi dedim zaten haftaya gelecektim 32. Hafta için rapor almaya ama ben ağda yaptırdım ve canım çok acıdı ve sanki pütürler var gibi ama o pütürler bende hep var gibi bilemiyorum korktum dedim siz bir bakın dedim veeeee Rıza'dan inciler aktarıyorum, -siğil olsa ele gelir öyle iyice inceleyince çıkmaz - 10 ay önce smear yapmışız temiz çıkmış şimdi zaten yapılmaz doğumdan 40 gün sonra yaparız - birşey yok kesin tahriş olmuştur travacort vericem sana sür onu su değirme geçer dedi ve gelmişken bebeğe bakalım dedi Bebek iyi az su içmişsin çok su iç dedi o kadar alttan bakmadı şimdi ben sevineyim mi evhamlanmaya devam mı edeyim :(

Bir de kaçıncı haftadasın şu an? Ben eğer engelim olmazsa öncelikli olarak normal doğum istiyorum o yüzden belirlediğim doktorlarda bunu da göz önünde bulundurdum. Ortadoğudan filiz kavi, metro hastanesinden mehmet yıldırım, medline da da ayşe parlakgümüş ve nursel arslanhan arasında kalmıştım. Ayşe parlakgümüş doçent o yüzden muayene ücreti de doğum ücreti de medline doktorlarından daha fazla. Yakın bir arkadaşım eczacı eşi de doktor ayşe parlakgümüşe git derdim ama detaylı ultrasonun yapılmış artkk çok gerekli değil bence dedi. Belki bir iki ay sonra bi sefer giderim ona da ama nursel hanıma karar verdim. Giden herkesten çok olumlu yorumlar duydum. Gerekmedikçe ve anne istemedikçe sezaryeni keyfi olarak yapmıor. Ücret olarak medline diğer hastanelerden daha yüksek. Metroyu aradım aslında bugün doğum fiyatı almak için. eşimin ortağı 4 yıl önce 450 liraya yapmış doğumunu prematüreydi bebekleri baya da kuvezde kalmıştı onlar çok memnun kalmışlar hastaneden ama ben pek sıcak bakmıorm. Eşim orası 450 medline 2 bin o kadar fark var mı dior diye fiyat alacakrım. Medline da birkaç yıl öncesinfe çok daha düşük fiyTlıymış sonuçta metro yerinde mi saydı :d açıkçası yenidoğan ünitesi ve kuvez gerekirse diye metro istior baştan beri ama dediğim gibi ben istemiorm.

Metronun doğum ücretini bilen varsa meraktayım :)

Kızlar selam tatil güzel geçmiştir umarım , benim tatil güzel mi desem stresli mi desem bilemedim, tatilden önce epilasyona gittim 7 yıldır gidiyorum çok temiz ve çok iyi bir yer hiç sorunyaşamadım bugüne kadar, ama tatilden önce gittim ve canım o kadar acıdı ki anlatamam resmen 3 gün oturtamadım uyuyamadım, sonra internetten bakarken acayip hastalıklar gördüm yok enfeksiyon yok siğil falan resmen oku oku sinir stres oldum , tatili zor bitirdim dün adanaya geldik hemen Rıza'dan randevu aldım bugün için dün akşam da baya ayna ile baktım bölgeme o kadar inceledim ki sanki taaa içerlerde kabarcıklar var gibi gördüm ama tahriş mi ne anlamadım ama dün gece uyuyamadım korkudan, sabah Rıza'ya gittim hayrola 15 gün önce gelmiştin dedi dedim zaten haftaya gelecektim 32. Hafta için rapor almaya ama ben ağda yaptırdım ve canım çok acıdı ve sanki pütürler var gibi ama o pütürler bende hep var gibi bilemiyorum korktum dedim siz bir bakın dedim veeeee Rıza'dan inciler aktarıyorum, -siğil olsa ele gelir öyle iyice inceleyince çıkmaz - 10 ay önce smear yapmışız temiz çıkmış şimdi zaten yapılmaz doğumdan 40 gün sonra yaparız - birşey yok kesin tahriş olmuştur travacort vericem sana sür onu su değirme geçer dedi ve gelmişken bebeğe bakalım dedi Bebek iyi az su içmişsin çok su iç dedi o kadar alttan bakmadı şimdi ben sevineyim mi evhamlanmaya devam mı edeyim :KK43:
Canım benim cildim de her zaman hassastır ama gebelik sonrası iki sefer sir ağda yaptrdım çok çok daha fazla sıkıntı çektim. Şimdi mecbur kalmadıkça gitmemeye karar verdim. Bir arkadaşımın bi yaşında kızı var o da istanbuldan geldikçe çok memnun olduğu için burdaki ağdacısına giderdi. Onun gebelik sırasında ağdadan sonra bişeler çıktı. Ama kabartıların üzerinde beyazlıklar da vardı sanki aft gibi diyordu. Ortadoğuda şu an ismini hatırlamadığım bi kadın doğumcuya gitti, ben hiç böyle bişe görmedim demiş korkutmuştu kızı. Ebru tarıma gitti o zaman gerçekten de aftmış çıkanlar. Bağışıklık sistemi zYıfladığı için olmuş. Sadece kabartıysa bişi yoktur sende de. Çok geçmiş olsun. Sen tecrübeli hamilesin bize örnek olacaksın evham yapma bu kadar :)

Bizimki de dünden beri tam göbek deliğimde çok belirgin ve sert hareketlerini hissediorum acaba bunlar tekme mi yoksa kordonu mu çekior merak ettim. Gerçi bugün imza kısmında rahminiz artkk göbek deliğinize geldi de yazıyor. Bilemedim :)

Bir de kaçıncı haftadasın şu an? Ben eğer engelim olmazsa öncelikli olarak normal doğum istiyorum o yüzden belirlediğim doktorlarda bunu da göz önünde bulundurdum. Ortadoğudan filiz kavi, metro hastanesinden mehmet yıldırım, medline da da ayşe parlakgümüş ve nursel arslanhan arasında kalmıştım. Ayşe parlakgümüş doçent o yüzden muayene ücreti de doğum ücreti de medline doktorlarından daha fazla. Yakın bir arkadaşım eczacı eşi de doktor ayşe parlakgümüşe git derdim ama detaylı ultrasonun yapılmış artkk çok gerekli değil bence dedi. Belki bir iki ay sonra bi sefer giderim ona da ama nursel hanıma karar verdim. Giden herkesten çok olumlu yorumlar duydum. Gerekmedikçe ve anne istemedikçe sezaryeni keyfi olarak yapmıor. Ücret olarak medline diğer hastanelerden daha yüksek. Metroyu aradım aslında bugün doğum fiyatı almak için. eşimin ortağı 4 yıl önce 450 liraya yapmış doğumunu prematüreydi bebekleri baya da kuvezde kalmıştı onlar çok memnun kalmışlar hastaneden ama ben pek sıcak bakmıorm. Eşim orası 450 medline 2 bin o kadar fark var mı dior diye fiyat alacakrım. Medline da birkaç yıl öncesinfe çok daha düşük fiyTlıymış sonuçta metro yerinde mi saydı :d açıkçası yenidoğan ünitesi ve kuvez gerekirse diye metro istior baştan beri ama dediğim gibi ben istemiorm.

Birisi yazmıştı 1000 tl mi öyle birşey di doğum ücreti metronun

Canım benim cildim de her zaman hassastır ama gebelik sonrası iki sefer sir ağda yaptrdım çok çok daha fazla sıkıntı çektim. Şimdi mecbur kalmadıkça gitmemeye karar verdim. Bir arkadaşımın bi yaşında kızı var o da istanbuldan geldikçe çok memnun olduğu için burdaki ağdacısına giderdi. Onun gebelik sırasında ağdadan sonra bişeler çıktı. Ama kabartıların üzerinde beyazlıklar da vardı sanki aft gibi diyordu. Ortadoğuda şu an ismini hatırlamadığım bi kadın doğumcuya gitti, ben hiç böyle bişe görmedim demiş korkutmuştu kızı. Ebru tarıma gitti o zaman gerçekten de aftmış çıkanlar. Bağışıklık sistemi zYıfladığı için olmuş. Sadece kabartıysa bişi yoktur sende de. Çok geçmiş olsun. Sen tecrübeli hamilesin bize örnek olacaksın evham yapma bu kadar :)

Bizimki de dünden beri tam göbek deliğimde çok belirgin ve sert hareketlerini hissediorum acaba bunlar tekme mi yoksa kordonu mu çekior merak ettim. Gerçi bugün imza kısmında rahminiz artkk göbek deliğinize geldi de yazıyor. Bilemedim :)
Ay Can'ım şimdi gelmiştir göbek deliğine tabii o ayak hareketleri olabilir , ya ben çok evhamlıyım zaten o yüzden Rıza'ya gidiyorum acayip rahat bir adam, ben 7 yıldır ait ağda yaptırıyorum tahriş bile olmamıştı bu yaza denk geldi ondanmıdır nedir bilemedim , geçen eylül hayatımda ilkkez smear yaptırdım ona da öldüm öldüm dirildim gidecem diye o Zaman da gitmeden kendime baya detaylı muayene yapmıştım o pütürler o Zaman'da vardı tam vajina girişinde heralde vucüdumun yapısı demiştim zaten testte temiz çıkmıştı ya hayırlısı bugün Rıza'ya da sordum ağdadan hastalık kapılır mı diye temiz yere gidiyorsan çok zor dedi ya hayırlısı artık

Ay Can'ım şimdi gelmiştir göbek deliğine tabii o ayak hareketleri olabilir , ya ben çok evhamlıyım zaten o yüzden Rıza'ya gidiyorum acayip rahat bir adam, ben 7 yıldır ait ağda yaptırıyorum tahriş bile olmamıştı bu yaza denk geldi ondanmıdır nedir bilemedim , geçen eylül hayatımda ilkkez smear yaptırdım ona da öldüm öldüm dirildim gidecem diye o Zaman da gitmeden kendime baya detaylı muayene yapmıştım o pütürler o Zaman'da vardı tam vajina girişinde heralde vucüdumun yapısı demiştim zaten testte temiz çıkmıştı ya hayırlısı bugün Rıza'ya da sordum ağdadan hastalık kapılır mı diye temiz yere gidiyorsan çok zor dedi ya hayırlısı artık
Ben kaç 7 yıldır yaptırıorum ama her zaman alerji yapıor bana. Şimdiye kadar pcos var diye lazer sonuç vermez demişti gittiğim kadın doğumcular o yüzden hiç gitmemiştim ama pcosu olup lazerle tüyleri biten bir sürü arkadaşım var. Doğumdan sonra ben de denicem artık. Acısından da biraz korkuodum açıkçası geçen yıl o yüzdeb cesaret edememiştim. Hem çok hızlı uzuyor tüylerim, hem alerji oluorm o yüzden ağda aslında hiç bana uygun değil ama işte daha iyisi de yok diyordum :) mutlaka sıcaktan da olmuştur bağışıklık da zayıflıor elstradan. Her hamilelik aynı olmuyor ki... Hepsi ayrı macera :) smearden ben de nefret ediorum çünkü 6 aylık evliydim, seevisit var smear yapalım dediler. smear sonucu belirsiz diip biopsi yaptılar bir de bana. Asıl onun sonucunu 15 gün nası bekledim. Ve sonuçta servisit de yok dediler. Avrupa hospitaldan önceki hastaneydi. Ondan sonra tanıdık olmayan hiçbir doktora gitmedim...

Ben kaç 7 yıldır yaptırıorum ama her zaman alerji yapıor bana. Şimdiye kadar pcos var diye lazer sonuç vermez demişti gittiğim kadın doğumcular o yüzden hiç gitmemiştim ama pcosu olup lazerle tüyleri biten bir sürü arkadaşım var. Doğumdan sonra ben de denicem artık. Acısından da biraz korkuodum açıkçası geçen yıl o yüzdeb cesaret edememiştim. Hem çok hızlı uzuyor tüylerim, hem alerji oluorm o yüzden ağda aslında hiç bana uygun değil ama işte daha iyisi de yok diyordum :) mutlaka sıcaktan da olmuştur bağışıklık da zayıflıor elstradan. Her hamilelik aynı olmuyor ki... Hepsi ayrı macera :) smearden ben de nefret ediorum çünkü 6 aylık evliydim, seevisit var smear yapalım dediler. smear sonucu belirsiz diip biopsi yaptılar bir de bana. Asıl onun sonucunu 15 gün nası bekledim. Ve sonuçta servisit de yok dediler. Avrupa hospitaldan önceki hastaneydi. Ondan sonra tanıdık olmayan hiçbir doktora gitmedim...
Ya işte Rıza gereksiz hiç test yapmıyor o açıdan çok iyi ama aşırı rahat ya ben gelmişim bir alttan bak işte yok tahriştir dedi yolladı, smear alırken de öyle siğil sivilce var mı diye saatlerce bakmıyorki Rıza alıyor örneği kamera ile içeri bakıyor yolluyor vallahi taktım mı tam takıyorum ben

Metroda herkes pis diyor kı ben de bir kere arkadaşımın doğumuna gitmiştim gerçekten pisti hiç beğenmedim sen yapamazsın orda
Bne de öyle diyorum da yeni bina açılıyormuş doğumlar da orada olacakmış. Sadece o bi ihtimal. Olmadı gidip görürüz. Çünkü eşim neye şöyle olsun dese itiraz etsem sonunda direttiğim seçenek daha olumsuz çıkıor. Nası bir öngörüsü içgüdüsü varsa :D

Baya detaylı yazmışsını, çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretlerinin çoğunj giderdiniz, ben 25 0 haftaya girmek üzereyim... Taşınmak zorundaydım onun için Adana'dan da hiçbir doktor tanımıyordum ne yapacağımı şaşırmıştım, söyledikleriniz sayesinde Nursel hanıma ben de karar verdim ve randevumu aldım :anneadayı::KK39: inşallah iyi bakar, bir sorun çıkmazım

Back
X