B
breakfast
Canım ben doktor konusunda sonradan bi kişi daha denesemmi hem hastane daha uygun dıye dusunup mehmet beye gtmiştim ama enerjim nursel hanımla daha iyi tutmustu bi de 7.ayıma doğru gıttım bu da dr alısmam için gec oldu sanırım kafa karıstırmak istemedim kendi içimde . bi de medlıne a herkes olumlu yorum yapınca macera aramak ıstemedım . adanayı tanımamam da bunda etkendi tersi olsa belkı o zaman daha fazla fikir sahibi olurdum . ama öle olmadıgı için terchım medlınedan oldu . sen yine de kendin tcrube et bence aklında kalmasın ordan muayne oldugunda tam kararını verirsin .. sonucta tercıh meselesi biraz da.
siderolites
canım o agrılar cokk normal benım 33. haftamdan itibaren catı agrılarım baya bi artmıştı karın büyüdükçe dengeyi saglamak için kemiklerimiz sekil değiştiriyor omuriliğinde sırtında onu baya hıssedeceksın zaman konusunda son haftalar çokkkk yavas gecıyor ben artık nezaman doğacak diye dusunmeye baslamıştım herkes soruyor yaklastıkça doğum :)
bir de ben belimde agrı fln hissetmedim doğumdan sonra bas agrısı oluo dedıler o da olmadı. zaten baş agrısı genel anestezıde daha fazla görülüyor sanırım . ilk doğum oldugu ıcın terubesizlikten sanırım ınsanda bi tedrgınlık nolcak nasıl olcak endişesi oluo biraz da korkuyla karısık :) ama cıktıgnda bu kdarmıs dıyosun .
B
breakfast
agrı eşiğin bünyen bunlar da önemli şeyler .iyileşme süreci de kişiye baglı bıraz .ben genel anlamda dirençli bi yapıya sahıbım hemen toparlanmak isterım doğumdan öncekı gun bıle ben bebek ıcın bışiler arama telaşındaydım karnım burnumda öle söyliyim ben de korkuodum toparlanamam dıye doğumun ılk gunu nabcam ben nasıl ıyıleşcem dıye dusndum ama doğum da kolay bı olay degıl bir gunde ayaklanmak zaten sasırtıcı olur. bı arkadasm normal yapmıstı doğumunu bı hafta oldu hala toparlanamadım demişti .benım ilk 4 gün fln eşim ayaga kalkmama yardım ettı dikiş yeri hafif sancıyabılıyo tek kalktıgında . sonrasında kendim tutunarak kalkarak alıstım tek basıma kalkmaya. zaten yatarken ve kalkarken oldu bunlar ayaktayken de bi sıkıntı olmuodu .ayrıca ben dıkıs olayındanda korkuyodum dıkısımı görene kadar kocaman bişi sanıodum ama değilmiş onu da öle görmek bile cok moral vermişti toparlanmamda psıkolojık olarak . ama karnında bıraz uyusukluk kalıo bende de hala var o da 6 aya kadar normal bişiymiş bgun 15. gunum ve ben 4 kere de dısarı cıktım canım.. dediğim gbi yine eklıyorum biraz sen de bitiyo biraz da bunye meselesi ..