Allah kurtarsın canım. Kesinlikle şans işi. Sonuçta bu Dr. 'lar alanında uzman, pek rağbet görüyorlar.
Ben hatta bu konuyu serkan beyle görüştüğümde, hastadan hastaya değişir dedi, doğru.
Benim pek bir sorunum yok, 4\4' lük olsada da gayret düzgündür burnum, ne burunlar varmış, araştırırken gördüm, şükrettim.
Benim asıl sorunum nefes almada. Dışarıdan belli olmayan, içeriden sol kanatta bir eğrilik mevcut, yıllardır otrivine kullanıyorum. Bunu duyan doktorum kızdı,sen ne yapıyorsun kendine böyle dedi. Otrivine eroinle eşdeğer dedi
Hamileyken de emzirirken de bunu kullanamam, zaten artık işe de yaramıyor.
Ersal beyle de görüştüm. Sana yaparım dediği burnu beğenmedim. Yaptığı burunlara baktım hep aynı, üstelik fiyatta yüksek. Bir de gerdi beni ( 6 hafta deniz & havuz yasak, gözlük 6 ay yasak, 3 ay burnuna dokunamazsın.....) serkan bey gayet rahattı bu konularda, hatta rahatlığı beni rahatsız etmişti. Sonra kıyaslama yapınca, o rahatlığının benim için olduğunu anladım. Tanıdığım bir bayan da 1 yıl önce oldu, memnun. O, Beni çok teşvik etti.
Cuma günü serkan beye gideceğim bir kez daha, salı günü de operasyon gerçekleşir inşallah.
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Kısmetimizde ne varsa onu yeriz bu hayatta. İnşallah tek operasyonla hem nefes alabildiğimiz, hem koku alabildiğimiz hem de yüzümüze yakışan bir burnumuz olur.
Korkuyor musun? Senin doktorunun yeri nerde canım, nerde ameliyat yapıyor, ücret ne istedi, yazar mısın?
Canim ya aynen cok uzuldum senin durumunada gitme bidaha serkan beye cunku duzeltcem duzeltcemlerle oyaliyor bizleri suan duzeltmek icin iyi bi doktor ariyorum epc hastnsndeki oznur hanimla gorustum sol tarafn kikirdagi cok alinmis ben ameliyat ederim etmesine ama baskasinin bozdugu is cok daha riskli diyor kadin haklida ama yardimci olmak icin elinden geleni yapti . artik ucreti cikardim dusuncelerimden tek istegm duzgun olsun kac para olursa olsun .Hande kesinlikle sana katılıyorum. Bende serkana beye oldum 2 yıl önce aynı sorun foto çekiyorum bi tarafı çökük diğer tarafı ödem var gbi şiş ve kendide hatanın farkında küçük bi operasyonla ödemi alalım dio. Ne ödemi o yapamamış hatta üst tarafı çökük dolgu yaptı biraz düzeldi snra tekrar indi bi daha yaptı şimdi 7 ay geçti dolgunun üzerine şuan dolgu görüntüsü belirgin hafif tümsek oldu şiş gbi nokta duruyo bastırıyorum o anlık inio tekrar belirginleşio. Şuan düzelttirmeyi o kadar çok istiyorum ki gel dedi bi de ne yapacam bilemedim ama asla gitmeyin 5 yorumdan 3 kötü hatta 4 ü
Canim olduktan snra memnun kalip kalmadigni bizede iletrsen sevnrz umarim duzelir istedgn gb olur.Ya birazcıkheyacan var tabi korkuda var epic hastanesinde profosör mus 3600 anlaştık ama benim burnunda çok sorun var
Ayy cok sevindim:)insallahh benimde guzel olurBurdayım canimmmm memnunum istediğim gibi oldu.tepkiler de iyi
Çok şükür kurtulmuşsun, darısı başıma.Yatıyorum suan iyiyim çok şükür
Çok şükür kurtulmuşsun, darısı başıma.
Ağrın var mı? Pipetle mi besleniyorsun?
Sana birşey soracağım ; doktorun kaç hafta sonra yüz üstü yatabileceğini, burnuna rahatlıkla dokunabileceğini ve kaç hafta sonra denize girebileceğini söyledi???
Nasıl hissettiğini çok merak ediyorum. Dün hep aklımdaydın. Benim de sayılı günlerim kaldı, haftaya netleşecek ameliyat günüm

Ewet şişlik & morluk olmuyormuş. Ameliyathane çok soğuk diyorlar, çorap giymeme müsade ederler inşallah.Ameliyata girdim çıktıktan sonra aç kaldım baya sonra pipetle su içtim sabahda pipeti bıraktım diğer konuları konuşmadık alci çıkarken o konuları konuşurum ama zor bi ameliyat allah yardimci olsun belki benimki zor geçti ama yüzümde morluk veya şişlik yok o konuda doktor on numara inşallah açıdan sonrada beğenirim
Ben ilk defa ameliyat geçirdim yani zorlandım nefes alamıyorum fazla bilmiyorum burnun düzgünse bence olma hiç gerek yokEwet şişlik & morluk olmuyormuş. Ameliyathane çok soğuk diyorlar, çorap giymeme müsade ederler inşallah.
Çok zor demişsin, ağrıların çok oldu galiba, ondan mı öyle dedin
Burnum düzgün, ama nefes alamıyorum, içerde sorun var, ameliyat olmam gerekiyor.Ben ilk defa ameliyat geçirdim yani zorlandım nefes alamıyorum fazla bilmiyorum burnun düzgünse bence olma hiç gerek yok
Muayene için ücret alınmıyor ki. Sana ücret alanlar mi denk gelmiş hep.Erol Kesiktaş a olan var mı
Çok yüksek ücret istiyormuş sanırım. Neden yöntemi diamond tekniği mi?
Muayene 300 - 350 TL
Eğer fiyatlar bu seviyede ise Abdülkadir Göksel(muayene ücreti 250tl) veya Muhammet Dilber (muayene 200tl) daha iyi.
Bir sitesi bile yok iletişimi için.
Merve nasılsın? Ben de sana yazacaktım, nasıl oldun?Hayır canım çoğu doktor ucret alıyor sabri aacarturke oldum muane de 100 lira aldı
Ersal bey ile serkan bey muayene ücreti almıyor. Ben serkan beyde karar kıldım, ameliyatımı o yapacak.Adana da, Ersal Kaya almıyor biliyorum. Bir kaç doktor daha almıyor. Sabri bey(Epc hastanesinde) biraz ilgisiz gibi arkadaşım olmuştu. Gittimde önceden. Erol Kesiktaş alıyor 300-350 TL.
Ama şuan kararım İstanbul da olmak.
Hafta sonu İstanbul'a geçeceğim, ama hemen yakın zamanda ameliyat tarihi almak zor.
Ne zmn ameliyat Olucaksnz acaba fiyat hakknda bilgi verebilir msnz ?Ersal bey ile serkan bey muayene ücreti almıyor. Ben serkan beyde karar kıldım, ameliyatımı o yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?