1-2 hafta sonra olacağım canım.ödeme bekliyorum, her an olabilirim. Buraya yazacağım zaten ( sağ salim kurtulursamNe zmn ameliyat Olucaksnz acaba fiyat hakknda bilgi verebilir msnz ?
Tabiki görmek isterim :) Ben d Adanadaym şu an doktor konusunda çok kararsiz kaldım en kısa zamanda karar verip ameliyat olmam lazım.1-2 hafta sonra olacağım canım.ödeme bekliyorum, her an olabilirim. Buraya yazacağım zaten ( sağ salim kurtulursam)
Serkan Bey 3500 dedi. Ersal bey 5000 dedi.
Ersal beyin kuralları katı : 6 ay gözlük + 6 hafta deniz + 3 ay burna dokunma..... YASAK!
serkan bey ise rahattı. 1 hafta sonra denize girebileceğimi söyledi. Gözlük için 2-3 ay dedi. Gösterdiği burnu da daha çok beğendim. Resim atayım mı?
Tabiki görmek isterim :) Ben d Adanadaym şu an doktor konusunda çok kararsiz kaldım en kısa zamanda karar verip ameliyat olmam lazım.
Pazartesi günü büyük gün canımm....
Aaaaaaa:) ameliyat oluyor msn.sıra sende inş çabucak biter.ayarlandı değil mi her şey? ?Pazartesi günü büyük gün canımm....
Sen nasılsın?
Ewet canım. Pazartesi günü saat 8 de hastanedeyim. Aynı gün tahliller ve inşallah operasyon gerçekleşecek.Aaaaaaa:) ameliyat oluyor msn.sıra sende inş çabucak biter.ayarlandı değil mi her şey? ?
Yüzünü kapatsaydın canım. Çok iyi görünüyorsun. İnşallah benim operasyonum da başarılı olur. Kontrole gittiğinde mi temizliyor Dr. Nasıl temizliyor? Tampon çıkarken canın acımadı değil mi?Cnm bnm burnum gayet iyi bi sorun yok şişilkler dewam ediyor ama yine baya indi :) ara ara zorlaşıyor nefes alışım sanırım içini temizleyemedigim için.doktor temizleyince çok gzl açılıyordu çünkü.
Senden söz ettik hatta. İlk gece canı açımış arkadaşımın dedim. Şaşırdı, Ağrı yapmaz halbuki dedi. Vallahi başına&dişine vurmuş biraz ağrısı dedim.Cnm bnm burnum gayet iyi bi sorun yok şişilkler dewam ediyor ama yine baya indi :) ara ara zorlaşıyor nefes alışım sanırım içini temizleyemedigim için.doktor temizleyince çok gzl açılıyordu çünkü.
Evet doktor temizlemisti cnm ama şimdi rahat duş aldığım için içi yumuşak kalıyor. Bana d kantron önerdi doktor bey.izlerim gittikçe azalıyor zaten tam olarak kaybolması 2 ayı bulurmuş sanırım.Yüzünü kapatsaydın canım. Çok iyi görünüyorsun. İnşallah benim operasyonum da başarılı olur. Kontrole gittiğinde mi temizliyor Dr. Nasıl temizliyor? Tampon çıkarken canın acımadı değil mi?
İz durumun nasıl? Kantaron yağını önerdi izler için.
Tampon çıkarken hiç acımadıEvet doktor temizlemisti cnm ama şimdi rahat duş aldığım için içi yumuşak kalıyor. Bana d kantron önerdi doktor bey.izlerim gittikçe azalıyor zaten tam olarak kaybolması 2 ayı bulurmuş sanırım.
bnm hiç acımamişti ama.geçmiş olsun cnm bak bunu da atlattın burnun nsl görünüyor ?
Çok şaşırıyorum sana ya, maşallah maşallah.bnm hiç acımamişti ama.geçmiş olsun cnm bak bunu da atlattın burnun nsl görünüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?