Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

Ne zmn ameliyat Olucaksnz acaba fiyat hakknda bilgi verebilir msnz ?
1-2 hafta sonra olacağım canım.ödeme bekliyorum, her an olabilirim. Buraya yazacağım zaten ( sağ salim kurtulursam )
Serkan Bey 3500 dedi. Ersal bey 5000 dedi.
Ersal beyin kuralları katı : 6 ay gözlük + 6 hafta deniz + 3 ay burna dokunma..... YASAK!
serkan bey ise rahattı. 1 hafta sonra denize girebileceğimi söyledi. Gözlük için 2-3 ay dedi. Gösterdiği burnu da daha çok beğendim. Resim atayım mı?

Tabiki görmek isterim :) Ben d Adanadaym şu an doktor konusunda çok kararsiz kaldım en kısa zamanda karar verip ameliyat olmam lazım.

Merhaba herkese bgn 6. Günüm çok şükür iyiyim ve burnumda şiş olmasına rağmen gayet güzel görünüyor.Serkan Bey e ameliyat oldum.tavsiye ederim gidip görüşün hiç ağrı çekmedim

Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda ben de burun ve meme estetiği oldum bugün 10 . günüm doktorum NİYAZİ ŞİMDİVAR 10. gün olmasına rağmen memelerimde ağrım yok denecek kadar az yüzümde en ufak bir morluk dahi yok kendisi ADANA ya NİĞDE den yeni geldi dr AŞKIM TÜFEKÇİ DEVLET HASTANESİNDE başhekim yardımcısı kesinlikle estetik ameliyat olmaya karar verdiyseniz kendisiyle görüşün derim sıcak ve samimi tavrıyla kesinlikle ikna olacaksınız her türlü sorunuza bıkmadan cevap verir Uzun zamandır etrafımdaki travmaları gördükçe karar veremiyordum Niyazi bey le konuşunca ve diğer hastalarını görünce kesinlikle ameliyat olmalıyım dedim şişliklerim olmasına rağmen sonuçtan oldukça memnunum

Merhaba ben Uzm. Psikolog Melike Şeker Cinbay. Yıllarca burun estetiği yaptırmak istedim fakat sonucu konusunda endişelerim olmasından dolayı hep erteledim. Burnumda deviasyonun nefes almamı zorlaştırması ve eğriliğin belirginleşmesiyle burun ameliyatı olmaya karar verdim. Her ameliyat önemlidir tabii ama yüzünüzün tam ortasında ifadenizi olumlu ya da olumsuz etkileyecek burun; kadın psikolojisi düşünüldüğünde 10 kat daha önemli Bu işi en iyi kimin yapacağı konusunda araştırmalara başladım, yıllardır sağlık sektöründe olduğum için daha da şanslıydımAçıkçası estetik olunca da hep özel hastaneler aklıma geldi aslında.Gerek sosyal çevrem gerekse de iş çevrem hep Dr. Niyazi Şimdivar dan başkasına güvenmem konusunda sözleşmiş gibiydiler. Kimdir bu Dr. Niyazi Bey diye internetten baktığımda bu kadar tavsiye edilen doktorun çalıştığım hastanede olduğunu öğrenince inanamadım. Kendisine ulaştım ve ameliyat olmak isteğimi ifade ettim. İletişimi o kadar iyiydi ki kaygılarımdan eser kalmadı. Bugün tam 2 ay 10 gün oldu ameliyat olalı ve çok mutluyum. Burnum harika oldu. Ameliyat sonrasında şişlik morluk hiç olmadı. Hiç ağrım da olmadı. Kesinlikle işinde çok başarılı. Her aynaya baktığımda minnettar oluyorum.

Aaaaaaa:) ameliyat oluyor msn.sıra sende inş çabucak biter.ayarlandı değil mi her şey? ?
Ewet canım. Pazartesi günü saat 8 de hastanedeyim. Aynı gün tahliller ve inşallah operasyon gerçekleşecek.
Sen nasılsın? Nefes alma durumun ve burnunun şekli nasıl oldu? Resim atar mısın bana canım?

Cnm bnm burnum gayet iyi bi sorun yok şişilkler dewam ediyor ama yine baya indi :) ara ara zorlaşıyor nefes alışım sanırım içini temizleyemedigim için.doktor temizleyince çok gzl açılıyordu çünkü.

Cnm bnm burnum gayet iyi bi sorun yok şişilkler dewam ediyor ama yine baya indi :) ara ara zorlaşıyor nefes alışım sanırım içini temizleyemedigim için.doktor temizleyince çok gzl açılıyordu çünkü.
Yüzünü kapatsaydın canım. Çok iyi görünüyorsun. İnşallah benim operasyonum da başarılı olur. Kontrole gittiğinde mi temizliyor Dr. Nasıl temizliyor? Tampon çıkarken canın acımadı değil mi?
İz durumun nasıl? Kantaron yağını önerdi izler için.

Senden söz ettik hatta. İlk gece canı açımış arkadaşımın dedim. Şaşırdı, Ağrı yapmaz halbuki dedi. Vallahi başına&dişine vurmuş biraz ağrısı dedim.
Adını sordu, diyemedim tabii

Evet doktor temizlemisti cnm ama şimdi rahat duş aldığım için içi yumuşak kalıyor. Bana d kantron önerdi doktor bey.izlerim gittikçe azalıyor zaten tam olarak kaybolması 2 ayı bulurmuş sanırım.

bnm hiç acımamişti ama.geçmiş olsun cnm bak bunu da atlattın burnun nsl görünüyor ?
Çok şaşırıyorum sana ya, maşallah maşallah.
Hastaneye gittim sonradan ordaki Dr. Ender bey müdahele edemedi bile düşün.
Perşembe günü bandaj çıkacak, ender bey de temizliğini yapacak. Temizlerken acıdı mı diye soracam, sen yine yoo acımadı diyeceksin
Evet beğendim, sola doğru meyilli gibi geldi ama, şimdiden bişey demek imkansız.
Alçılı haldeyken beğenmiştim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…