Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

Bu arada ben serkana oldum hiç iyi olmadı bir buçuk yıl oldu hala bir tarafı şiş ödem dio ödem mi kaldı kafama taksam ikinciyi olurum ama kafama takmıyorum sakın şiddetle hayır diorum sinem

Bu arada ben serkana oldum hiç iyi olmadı bir buçuk yıl oldu hala bir tarafı şiş ödem dio ödem mi kaldı kafama taksam ikinciyi olurum ama kafama takmıyorum sakın şiddetle hayır diorum sinem
Gerçekten mi? Allah allah ya. Bi tanıdığım da serkan sayılkan'a gitmiş. Çok araştırmış, en sonunda onda karar kılmış. Çok memnun. Gözün kapalı güven, başka yere hiç gitme bile diyor.
Şaştım kaldım bu işe yahu. Offff

Burun yapısıda önemli benm etli ve biraz büyüktü şuan baktgmda mandalla tutmuş gbi gelio belki onun burnu sadece kemiklidir ama ben çok memnun kalmadm daha ii olabilirdi çok güzel burunlar var hem ii araştır derim herkeste övmüyor bu dr u

Bana atar mısın canım

Ya canım moralini bozmak gibi olmasın ama benim bir abim serkan sayılkana oldu suan baya mutsuz

Ya canım moralini bozmak gibi olmasın ama benim bir abim serkan sayılkana oldu suan baya mutsuz
Burnu nasıldı, operasyondan önce. Benim burnum düzgün, az işi var. Vallahi araştırdım, en son onda karar kıldım. Mesela benim arkadaşım da parantez şeklinde bir burna sahipmiş, şimdi okka burunlu oldu, çok ta memnun. Bu iş kısmet işi. Niyet ettim, artık hayırlısı. Nefes almak istiyorum artik, yeter tıkalı burunla yaşamaktan bıktım. Bebek düşünüyorum, bir an önce şu burnu halletmem lazım artık!

Arkadaslar ben 3 yil once serkan sayilikana burun estetigi oldum olmaz olaydim dedirtti bana resmen. Sag uç tarafm gayet guzel sol taraf resmen çökük gibi. Yarin adana epc hastanesinde Öznur Pekedis ile randevum var acaba öznur hanimla deneyim gecurmjs arkadaslarim var mi yazabilirler mi rica etsem.

Serkan sayılkan iyi mi hanımlar
Sakin kendine bu kotulugu yapma 3 yil once ameliyat oldum hala duzelmedi burnum resmen bi taraf cokuk.benden snra 3 kuzenim daha oldu hicbirimiz memnun degiliz. Duzgu is cikarmadigi gb hastasyla isi bitincede duzgun ilgilenmyor. Sikayetlerimi soyluyorum doktor bey yamuk burnum diyorum Allahin bicok yarattgida oyle o kadar olur dyor nerde kaldi bu işin estetik kısmi ? Iyi dusun derim. Sansa birakma bu isler sansa birakilmaz nacizane tavsiyem.

Hande kesinlikle sana katılıyorum. Bende serkana beye oldum 2 yıl önce aynı sorun foto çekiyorum bi tarafı çökük diğer tarafı ödem var gbi şiş ve kendide hatanın farkında küçük bi operasyonla ödemi alalım dio. Ne ödemi o yapamamış hatta üst tarafı çökük dolgu yaptı biraz düzeldi snra tekrar indi bi daha yaptı şimdi 7 ay geçti dolgunun üzerine şuan dolgu görüntüsü belirgin hafif tümsek oldu şiş gbi nokta duruyo bastırıyorum o anlık inio tekrar belirginleşio. Şuan düzelttirmeyi o kadar çok istiyorum ki gel dedi bi de ne yapacam bilemedim ama asla gitmeyin 5 yorumdan 3 kötü hatta 4 ü

Ben sabri acarturkle görüştüm epcde Prof baya sorunum vardı perşembe ameliyat olacam inşallah birazcık da şans işi bu
Allah kurtarsın canım. Kesinlikle şans işi. Sonuçta bu Dr. 'lar alanında uzman, pek rağbet görüyorlar.
Ben hatta bu konuyu serkan beyle görüştüğümde, hastadan hastaya değişir dedi, doğru.
Benim pek bir sorunum yok, 4\4' lük olsada da gayret düzgündür burnum, ne burunlar varmış, araştırırken gördüm, şükrettim.
Benim asıl sorunum nefes almada. Dışarıdan belli olmayan, içeriden sol kanatta bir eğrilik mevcut, yıllardır otrivine kullanıyorum. Bunu duyan doktorum kızdı,sen ne yapıyorsun kendine böyle dedi. Otrivine eroinle eşdeğer dedi
Hamileyken de emzirirken de bunu kullanamam, zaten artık işe de yaramıyor.
Ersal beyle de görüştüm. Sana yaparım dediği burnu beğenmedim. Yaptığı burunlara baktım hep aynı, üstelik fiyatta yüksek. Bir de gerdi beni ( 6 hafta deniz & havuz yasak, gözlük 6 ay yasak, 3 ay burnuna dokunamazsın.....) serkan bey gayet rahattı bu konularda, hatta rahatlığı beni rahatsız etmişti. Sonra kıyaslama yapınca, o rahatlığının benim için olduğunu anladım. Tanıdığım bir bayan da 1 yıl önce oldu, memnun. O, Beni çok teşvik etti.
Cuma günü serkan beye gideceğim bir kez daha, salı günü de operasyon gerçekleşir inşallah.
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Kısmetimizde ne varsa onu yeriz bu hayatta. İnşallah tek operasyonla hem nefes alabildiğimiz, hem koku alabildiğimiz hem de yüzümüze yakışan bir burnumuz olur.
Korkuyor musun? Senin doktorunun yeri nerde canım, nerde ameliyat yapıyor, ücret ne istedi, yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…