Gerçekten mi? Allah allah ya. Bi tanıdığım da serkan sayılkan'a gitmiş. Çok araştırmış, en sonunda onda karar kılmış. Çok memnun. Gözün kapalı güven, başka yere hiç gitme bile diyor.Bu arada ben serkana oldum hiç iyi olmadı bir buçuk yıl oldu hala bir tarafı şiş ödem dio ödem mi kaldı kafama taksam ikinciyi olurum ama kafama takmıyorum sakın şiddetle hayır diorum sinem
Merhaba nasilsiniz? Cem öz'e ameliyat olmussunuz sanırım. Nasil memnun musunuz?Canım kusura bakma bayağıdır giriş yapmıyorum. Evet cem öz e ameliyat oldum. Sormak istediğiniz bir sey varsa cevaplayabilirim
Bana atar mısın canımArkadaslar selam, ben de birilerine yardımcı olurum umuduyla yazıyorum. Bir kac ay önce Güney Estetik te burnumdan Sadık Karakaya ya ameliyat oldum. Biraz büyük ve kemikli bir burnum vardi ve su an tam istedigim gibi guzel ve dogal bir burna kavustum. Yeni tanistigim insanlar hic anlamiyor estetkli oldugunu. Isteyen varsa ozelden foto gonderebilirim. doktorumu da cok sevdim, cok guleryuzul ve cok yardimciydi.
Arkadaslar mehmet sabri acarturke ameliyat olan varmı lütfen cevaplayın çok acilBana atar mısın canım
Bu doktoru bilmiyorum. Serkan sayılıkan 'da karar kıldım, Allahın izniyle bu Ay gerçekleştiriyorumArkadaslar mehmet sabri acarturke ameliyat olan varmı lütfen cevaplayın çok acil
Burnu nasıldı, operasyondan önce. Benim burnum düzgün, az işi var. Vallahi araştırdım, en son onda karar kıldım. Mesela benim arkadaşım da parantez şeklinde bir burna sahipmiş, şimdi okka burunlu oldu, çok ta memnun. Bu iş kısmet işi. Niyet ettim, artık hayırlısı. Nefes almak istiyorum artik, yeter tıkalı burunla yaşamaktan bıktım. Bebek düşünüyorum, bir an önce şu burnu halletmem lazım artık!Ya canım moralini bozmak gibi olmasın ama benim bir abim serkan sayılkana oldu suan baya mutsuz
Canim merhaba uzun zaman olmus ama gorursun insallah burnundan memnusn musun nasil bir burun istemistin sureci anlatir misiiinBen pazartesi günü ameliyat oldum ersal beye 3000 ameliyat Ortadoğu da 750 tl oluyo merak ettiğiniz bişe varsa yardımcı olurum
Burdayım canimmmm memnunum istediğim gibi oldu.tepkiler de iyiCanim merhaba uzun zaman olmus ama gorursun insallah burnundan memnusn musun nasil bir burun istemistin sureci anlatir misiiin
Sakin kendine bu kotulugu yapma 3 yil once ameliyat oldum hala duzelmedi burnum resmen bi taraf cokuk.benden snra 3 kuzenim daha oldu hicbirimiz memnun degiliz. Duzgu is cikarmadigi gb hastasyla isi bitincede duzgun ilgilenmyor. Sikayetlerimi soyluyorum doktor bey yamuk burnum diyorum Allahin bicok yarattgida oyle o kadar olur dyor nerde kaldi bu işin estetik kısmi ? Iyi dusun derim. Sansa birakma bu isler sansa birakilmaz nacizane tavsiyem.Serkan sayılkan iyi mi hanımlar
Ben sabri acarturkle görüştüm epcde Prof baya sorunum vardı perşembe ameliyat olacam inşallah birazcık da şans işi buKime gidelim o halde, fikir verin.
Allah kurtarsın canım. Kesinlikle şans işi. Sonuçta bu Dr. 'lar alanında uzman, pek rağbet görüyorlar.Ben sabri acarturkle görüştüm epcde Prof baya sorunum vardı perşembe ameliyat olacam inşallah birazcık da şans işi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?