Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

İyi arastir aceleye getirme bence

tesekkurler ilgin icin haklisin bir an once olsun bitsin istiyorum galiba.internetten cok arastirdim baska da icime sinen olmadi zor isler bunlar arkadasbiraz da sans galiba doktorun o gunku ruh hali dahi etkiler ameliyati.
Ya aynen öyle ben 1 yildir arastiriyorum hala karar veremedim. Artik gozumu karartip ersal kaya'ya olucam galiba. Onunda basarili ameliyati kadar basarisizi da gordum burda kesinlikle sans isi ya.

Arkadaşlar, bir arkadaşım Burak Yiğenoğlu'na ameliyat oldu ve memnun kaldığını söylüyor. bilgisi olan varsa bu doktor hakkında yazarsanız sevinirim.
Merhaba bende pazartesi oldum burak yigenogluna hic agrim sizim olmadi morluk cok az sislik de ayni sekilde ama sonuclar zamanla belli olucak

Arkadaşlar merhabalar , bende burun estetiği olmak istiyorum ve hepiniz gibi korku endişe içerisindeyim... Adanada ki en iyi estetik cerrahları araştırıyorum genel olarak bir tablo oluşturdum... Tabloyu sizinle paylaşmak istedim... Pek detaylı olmadı ancak bizlere bir fikir vermesi , bakış açısı kazandırması anlamında iyi bir şey olduğunu düşünüyorum... Bu listediki doktorların hepsi adana da ki estetikçiler veya estetik yapan kbb ciler...

KÖTÜ : Daha çok olumsuz yorumlarını gördüm , ameliyat olanların çoğu önermiyor
ORTA : Hem olumlu Hem olumsuz yorumlar okudum.
İYİ : Olumlu yorumlar okudum VEYA herhangi bir olumlu olumsuz birşey okumadım
--- : Genel olarak iyi yorumlar okudum ve daha fazla araştırmam gereken doktorlar..

SİZDEN RİCAM LİSTEYE BİR GÖZ ATIN VE BENİM EKSİKLERİMİ YAHUT SİZİN LİSTEYE EKLEYİP ÇIKARTMAK İSTEDİĞİNİZ DOKTOLARI YAZIN BURAYA BENDE DAHA SAGLIKLI BİR LİSTE OLUŞTURAYIM. HEP BİRLİTE BU İŞİ HALLEDELİM.

Eklentiler

• adana estetik.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 991

Bende burdaki yorumlardan ayni sonuclara ulastim fakat yorumlarin cogu reklam da olabilir burdaki yorumlara guvenip estetik olan bir kiz yazmis yuzu mahvolmus suan, nerden arastiricaz bilmiyorum yani

ya kızlar merabalar ben yaklasık 3 aydır arastırma yapıyorum suan elimdeki en iyi oklar ersal beye cıkıyo ama her birileri yorum yazdığında bisy soyledğinde kafam yine allak bullak oluyo yani artık napcağımı şaşırdım sevim arkadasımızın yaptığı listeye bakınca daha bi karıstım yani lütfen net bilgiye sahip olanlar bizlere yardımcı olsun 2 doktorla görüstuum simdiye kadar ama yardımlarınızı bekliyoruz ya

Listeyi ben oluşturduğumda ersal kaya için iyi ve kötü yorumlarıda gördüm...Artık ne olur sonuç bilmiyorum .s

CEM ÖZ E AMELİYAT OLDUN MU CANIM ??

CEM ÖZ E AMELİYAT OLDUN MU CANIM

kızlar ben 1 hafta önce cemil dalaya amelyat oldum.hiç agrı sızı yasamadım hatta yüzümdeki alçıyla gezdm bile hep nefes sıkıntımda yok burnumn ucunu görebiliorum suan sadece alçım bugün akşam cıkıcak.nası bişe oldugunu görecem ama görmeden bile öneririm cemil dalayı gerçekten cok ii bi doktor kendisi zaten profösör diğer ersal kaya dan falan daha ii anlıcanız

kızlar alçım cıktı mükemmel yapmış tekrr bant falanda takmadı 1 haftada normale döndüm anlıcanız suan şiş tabi ama şişken bile cok ii kesnlikle cemil dalay dan baskasına gitmeyin

Canım kusura bakma bayağıdır giriş yapmıyorum. Evet cem öz e ameliyat oldum. Sormak istediğiniz bir sey varsa cevaplayabilirim

kızlar alçım cıktı mükemmel yapmış tekrr bant falanda takmadı 1 haftada normale döndüm anlıcanız suan şiş tabi ama şişken bile cok ii kesnlikle cemil dalay dan baskasına gitmeyin
Burnun ne durumda canım. Nefes alma durumun, koku alma ve estetik olarak durumun nasıl. Tampon çıkarılırken çok canın acıdı mı? Herkes tampon çıkarkenki ağrıdan dem vuruyor da. Göz korktu. Ama nefes alamıyorum, korkunun ecele faydası yok

Canım kusura bakma bayağıdır giriş yapmıyorum. Evet cem öz e ameliyat oldum. Sormak istediğiniz bir sey varsa cevaplayabilirim
Merhaba Selin. Doktor Cem Öze ameliyet olmuşsun. Memnun musun? Burnun nasıl oldu? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. Karar veremedim. Lütfen yazarsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…