- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
Tanidiklarim cemil beye ameliyat oldu disardan biri olarak hepsi cok guzeldi bence.Bu hafta teyit almak icin ulastim arkadaslara 3 kisiden 2 si 1 sene sonra nefes almada problem yasadigini ifade etti.1 arkadasi tekrar ameliyat etmis cemil bey suan sikinti kalmamis. Cok da sevdim kendisini ama nefes problemi olmasi kafami karistirdi. Tekrar konusacagim bu konuyu kendisiyle.
tesekkurler ilgin icin haklisin bir an once olsun bitsin istiyorum galiba.internetten cok arastirdim baska da icime sinen olmadi zor isler bunlar arkadasbiraz da sans galiba doktorun o gunku ruh hali dahi etkiler ameliyati.İyi arastir aceleye getirme bence
Ya aynen öyle ben 1 yildir arastiriyorum hala karar veremedim. Artik gozumu karartip ersal kaya'ya olucam galiba. Onunda basarili ameliyati kadar basarisizi da gordum burda kesinlikle sans isi ya.tesekkurler ilgin icin haklisin bir an once olsun bitsin istiyorum galiba.internetten cok arastirdim baska da icime sinen olmadi zor isler bunlar arkadasbiraz da sans galiba doktorun o gunku ruh hali dahi etkiler ameliyati.
Merhaba bende pazartesi oldum burak yigenogluna hic agrim sizim olmadi morluk cok az sislik de ayni sekilde ama sonuclar zamanla belli olucakArkadaşlar, bir arkadaşım Burak Yiğenoğlu'na ameliyat oldu ve memnun kaldığını söylüyor. bilgisi olan varsa bu doktor hakkında yazarsanız sevinirim.
Insallah hepimizin gonlune gore olur☺Ya aynen öyle ben 1 yildir arastiriyorum hala karar veremedim. Artik gozumu karartip ersal kaya'ya olucam galiba. Onunda basarili ameliyati kadar basarisizi da gordum burda kesinlikle sans isi ya.
Arkadaşlar merhabalar , bende burun estetiği olmak istiyorum ve hepiniz gibi korku endişe içerisindeyim... Adanada ki en iyi estetik cerrahları araştırıyorum genel olarak bir tablo oluşturdum... Tabloyu sizinle paylaşmak istedim... Pek detaylı olmadı ancak bizlere bir fikir vermesi , bakış açısı kazandırması anlamında iyi bir şey olduğunu düşünüyorum... Bu listediki doktorların hepsi adana da ki estetikçiler veya estetik yapan kbb ciler...
KÖTÜ : Daha çok olumsuz yorumlarını gördüm , ameliyat olanların çoğu önermiyor
ORTA : Hem olumlu Hem olumsuz yorumlar okudum.
İYİ : Olumlu yorumlar okudum VEYA herhangi bir olumlu olumsuz birşey okumadım
--- : Genel olarak iyi yorumlar okudum ve daha fazla araştırmam gereken doktorlar..
SİZDEN RİCAM LİSTEYE BİR GÖZ ATIN VE BENİM EKSİKLERİMİ YAHUT SİZİN LİSTEYE EKLEYİP ÇIKARTMAK İSTEDİĞİNİZ DOKTOLARI YAZIN BURAYA BENDE DAHA SAGLIKLI BİR LİSTE OLUŞTURAYIM. HEP BİRLİTE BU İŞİ HALLEDELİM.
Merhaba canım. Acaba ameliyat oldun mu? Hangi doktor yaptı ameliyatını? Nasıl geçti? İnşallah iyisindir. Cevabını bekliyorum çünkü ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve iki doktor arasında kaldım, ya Ersal Kaya ya da Cem Öz. Sen Cem Öz doktoruna gitmiştin o yüzden soruyorum. Çok korkuyorum.
CEM ÖZ E AMELİYAT OLDUN MU CANIMArkadaslar öncelikle merhaba. Bende ameliyat olacağım fakat tomografi sonıcumu bekliyorum. Burnuma iki kere cok siddetli darbe aldım. Nefes problemleri geniz problemi yasıyorum. Bunun yanı sıra bir de bayağı eğri burnum oldu. Bunun icin KBB ye gittim ve orada bana blr sey yapamayacaklarını asıl sorunun dışta oldugu icin plastik cerraha gitmem gerektiğini söylediler. Fakat Dr. Askımbtufekci hastanesinde cem öz isimli plastik cerrah doktoruna gittim. Aslında muayene sırasnda davranısları pek sıcak degildi.cok soguk kanlı blr doktor gibime geldi. Ve o anda burnunu yapabilir mi yapamaz mı diye dusundum.cunku kemik te aldıracağım burnumdan ve şekil verdireceğim. Diger doktorlara gore bayagı dusuk bir fiyat soyledi 1600 küsür.fakat benim icim hic rahat değil. 2 hafta icinde ameliyat olacağım lütfen yardım edin gerçkten cok zor bir durum. Pisman olmak istemyrm. Hayatım boyunca yasayacagım o burunla. Bu yuzden guzel bir burnum olsun istiyorum. Cok dalga gecildi benle ama bn yine de sabrettim. İnsallah iyi sonuclar alabilirim. Eger yakınınızda Cem beye ameliuat olan var ise yazabilir mi rica etsem. Bu arada Cem bey Dr. Aşkım tüfekçi hastanesi doktoru. Simdiden tesekkurler
CEM ÖZ E AMELİYAT OLDUN MU CANIM
Burnun ne durumda canım. Nefes alma durumun, koku alma ve estetik olarak durumun nasıl. Tampon çıkarılırken çok canın acıdı mı? Herkes tampon çıkarkenki ağrıdan dem vuruyor da. Göz korktu. Ama nefes alamıyorum, korkunun ecele faydası yokkızlar alçım cıktı mükemmel yapmış tekrr bant falanda takmadı 1 haftada normale döndüm anlıcanız suan şiş tabi ama şişken bile cok ii kesnlikle cemil dalay dan baskasına gitmeyin
Merhaba Selin. Doktor Cem Öze ameliyet olmuşsun. Memnun musun? Burnun nasıl oldu? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. Karar veremedim. Lütfen yazarsan çok sevinirim.Canım kusura bakma bayağıdır giriş yapmıyorum. Evet cem öz e ameliyat oldum. Sormak istediğiniz bir sey varsa cevaplayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?