süper ya cidden benden hzılı çıkmışsın
sanırım doktorla birebir görüşme çok daha önemli.senin kafana ersal kaya yatmış bende erol kesiktaşla görüşünce çok rahatlamıştım aklıma yatmıştı.inşallah sonuçlar süper olur.senin burnunu da merak ettim
evet canım kafama koyduğumu yapıorm hemenresimleri oyarım cnm sen de koyarsın bakalım nasıl olmuş
cnm valla o konuda bi bilgim yok ama ben de dudaklarımı azcık dolgunlaştırma konusunda gaza gelmiştim adm okadar iyikitabii vazgeçtim=)) git bi görüş erol kesiktaşla da görüş karar ver hiçbişey kaybetmezsin için ısınırsa olursun ben yaptığı burunları da çok beğenmiştim resimlerden bakınca,=))
yollarım tabi cnm ama daha alçıda ctesi alcak alçıyı ozaman yollarım=))
mrb cnm ,erol kesiktaşla görüştünmu acaba? bende adanada ameliyat olacağım ama çok kararsızım doktor konusunda.ersal kaya ve erol kesiktaş arasında kaldım.bu pazartesi ikisiylede görüşmeye gideceğim antakyadan. sen ameliyat günü almışsın sanırım,hangi doktorda karar kıldın acaba cvp verirsen çok sevinirim=)
Tamm canim bekliyorum fotolarini cok tesekkurler ilgine :)cok heveslendirdin beni inan bana:)) benim cildim de cok hassas ama dedigin gibi faruk bey banada demisti ilk gece refakatcini iyi sec surekli buz koymalisin ve evdede devam etmelisin dedi:) en kisa zamanda ersal bey ve erol beylede gorusecem umarim ii bir karar veririm bu sitede faruk beyin adini pek duymadim ama arkadasim tutturdu ona yaptir ben yaptirdim daha baska doktora gerek yok dio off;((
canımm yazfıklarının hepsini okudum bende ersal bey ve erol bey arasında kaldım ama benm için ücrette çok önemli erol bey acıbademde yaptığı için bütçemi aşar sanırım ersal beye senn ameliyatın ne kadara mal oldu acaba beni bilgilendirebilir misin
Eki Görüntüle 702820 daha yakın halide bu kızlar,şuan burnum çok şiş alın bölgem ve burun ucum özellikle ama ben doğal bi burun olduğunu düşünüyorum tabii biraz zaman geçsin daha ii anlarız=) buarada her şey sizin için koydum vala olduğu gibi resimleri
burun deliklerinde oynama yapıldımı tatlım
canım şimde bile gayet güzel çok doğal ben beğendim yüzüne yakışmış :) hayırlı olsun yeni burnuun :)
canm hayırlı olsun şuan şiş hali zaten oturdukça dahada güzelleşecektr
Toplam her şey 4000 bence normal eşiyle giriyor hastaneye 1300 e yakın ödeme yapılıyor...
Alçı açıldıktan sonra da hemen çıkabilirsiniz ben yazın yaptığım için tatildi 1 ay sonra çıktım,kendi isteğimle....
Arkadaşımda gelecek hafta Erol bey ve eşine ameliyat olacak yazın ol dedim dinlemedi...
Yerinizde olsam yazın yapardım süreç uzun,zor ama çok güzeldi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?