Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

hiç sorma gerçekten estetik bağımlılık yapıyor heralde bende bi ara taktım dudağıma çeneme orama burama ama çok kötü olmadığı sürece oynattırmaak lazım yaa ha bu arada bende fotonu bekliyorum çok merak ediyorum :))

yollarım tabi cnm ama daha alçıda ctesi alcak alçıyı ozaman yollarım=))

Tamm canim bekliyorum fotolarini cok tesekkurler ilgine :)cok heveslendirdin beni inan bana:)) benim cildim de cok hassas ama dedigin gibi faruk bey banada demisti ilk gece refakatcini iyi sec surekli buz koymalisin ve evdede devam etmelisin dedi:) en kisa zamanda ersal bey ve erol beylede gorusecem umarim ii bir karar veririm bu sitede faruk beyin adini pek duymadim ama arkadasim tutturdu ona yaptir ben yaptirdim daha baska doktora gerek yok dio off;((

canımm yazfıklarının hepsini okudum bende ersal bey ve erol bey arasında kaldım ama benm için ücrette çok önemli erol bey acıbademde yaptığı için bütçemi aşar sanırım ersal beye senn ameliyatın ne kadara mal oldu acaba beni bilgilendirebilir misin

ben de hiç bilmiyorum cnm faruk beyi ama dediğim gibi ersal beyden çok memnun kaldım ben. sen görüş içinden hangisi geliosa ona yaptır cnm içgüdülerinle karar vercen birazda=) doğal bi burun istiosan ersal bey doğru adres=))

cnm isteğe bağlı ortadoğuda da yapıo ameliyat hastaneye 600 doktora 2250 verdim ben =) diğer doktorlar kaça yapıuo hiç bilmiorm

kızlaar işte 11.gün burnum çok şiş ama beğendim ben vala bir de eski iğrenç burnumun resmini atayım da farkı görün:

daha yakın halide bu kızlar,şuan burnum çok şiş alın bölgem ve burun ucum özellikle ama ben doğal bi burun olduğunu düşünüyorum tabii biraz zaman geçsin daha ii anlarız=) buarada her şey sizin için koydum vala olduğu gibi resimleri

ben de revizyon ameliyatı için doktor araştırıyorum,harun çöloğlu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba,bu doktor başkent hastanesinde,ört görevlisi,bana başarılı gibi geldi ama daha önce ameliyat olan arkadaşlar varsa fikrinizi almak isterim

canm hayırlı olsun şuan şiş hali zaten oturdukça dahada güzelleşecektr

burun deliklerinde oynama yapıldımı tatlım

Hayır cnm burun kanatlarım ve deliklerimle oynamadı,ki zaten o biraz riskli bi işlemmiş hiç gerek yok senin burun deliklerin gayet iyi dedi doktor,bugün çok hada inmiş kızlar burnum daha güzl bugün ay hergün değişio valla=)))

elifhasan son bir soru :) ben ersal kayaya hangi tlfondan ulaşanilirim netten baktığımda 2 telefon numarası buldum hangisini aricağmı bilmiyorum :/

merhaba bnde adanada olucamda siz erol kesiktaşta olmuşsunuz ilk gittiğimizde muayene ücreti alıyor mu bide hemen ameliyat tarihi veriyıor mu?

ersal beyle dün görüştüm nasıl bi burun istiyosam tam istediğim gibi bir burun tasarladı bilgisayarda para durumum yüzünden ancak 15 gün sonra ameliyat olacm ameliyattan sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim ama doktorum gayet profosyonel görünüyor içimi rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…