Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

çok sevindim ameliyat olmana :) inş istediğin gibi olur bana da haber verir misin bnde temmuzda olucam ersal beye bilgilendirirsen çok sevinirim :)

çok sevindim ameliyat olmana :) inş istediğin gibi olur bana da haber verir misin bnde temmuzda olucam ersal beye bilgilendirirsen çok sevinirim :)

teşekkürler canım :)) inşallah memnun olurum da öneririrm sanada zaten ameliyattan sonra bu sayfadan ameliyat aşamalarını yazar bilgilendiririm :)

kızlar ameliyat olanlar yakın zamanlar da fiyat ve aşamalr konusunda bilgilendirir misiniz bugunlerde bende düşünüyorum en iyisi ve muayene adresi vs paylaşalım

kızlar ben ameliyat oldum ersal beye sanırım 20 gün oldu rahat bi ameliyattı ağrı sızı konusunda sıkıntım olmadı burnumun şekli her ne kadar hayalimdeki gibi olmasa da yine de memnunum görmek isteyen olursa beni arkadas olarak ekleyip albümümden bakabilirsiniz :) fiyatı da çok ucuk değil

istek gönderdim. fiyatı ne kadar?

Arkadaşlar, bir arkadaşım Burak Yiğenoğlu'na ameliyat oldu ve memnun kaldığını söylüyor. bilgisi olan varsa bu doktor hakkında yazarsanız sevinirim.

arkadaslar fiyatı diğer doktorlara göre cok cok uygun düşünenlere özelden atabilirim ne kadar ödediğimi ameliyattan da korkmanıza hiç gerek yok gayet rahat atlattım bitek nefes alamamak kötü o kadar :))

ben serkan sayılıkana ameliyat oldum,istersen bilgi verebilirim.

bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz? memnun kaldınızz mı? serkan sayılıkana amaliyat olmayı düşünüyorum bende.

Son düzenleme:
arkadaslar fiyatı diğer doktorlara göre cok cok uygun düşünenlere özelden atabilirim ne kadar ödediğimi ameliyattan da korkmanıza hiç gerek yok gayet rahat atlattım bitek nefes alamamak kötü o kadar :))

Bana özelden yazarsan çok sevinirim. Ersal Bey e ameliyat oldunuz sanırım. Acı, ağrı, sızı, şişlik, morluk, sonuçtan memnuniyet????????????????????? Çok soru sordum ama

Bana özelden yazarsan çok sevinirim. Ersal Bey e ameliyat oldunuz sanırım. Acı, ağrı, sızı, şişlik, morluk, sonuçtan memnuniyet????????????????????? Çok soru sordum ama

fiyatı özelden yazarım cnm ameliyattan çıkma anımdan şimdiye kadar inan hiç acı çekmedim sadece tampon çıkarılırken iğrenç bi his oluyor o kadar zaten ameliyattan sonra korkuların çok gereksiz olduğunu göreceksn morluklara gelince 1 haftada ne morluk kaldı ne şişlik ve ben sadece burun ameliyatı olmadım göztorbalarımı da aldırmama rağmen 6. günün sonunda sarılık bile kalmadı sonuçtan da kısmen memnunum tam istediğim sonuç olmadı ama etrafımdaki herkesten çok olumlu yorumlar aldım :) başka sorun varsa da yanıtlarım hiç önemli değil :))

ben serkan sayılıkana ameliyat oldum,istersen bilgi verebilirim.

bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz? memnun kaldınızz mı? serkan sayılıkana amaliyat olmayı düşünüyorum bende.

canım ben çok fazla bilmediğim tanımadığım doktor hakkında yorum yapmak istemiyorum ama serkan bey hakknda pek iyi şeyler duymadım iyice araştır derim ben hatta istersen duyduğum şeyi özelden anlatabilirim de :/

bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim. bide ameliyatı nerde oldun. son olarak ersal bey ilk görüşmeden ne kadar sonraya ameliyat randevusu veriyor. şimdiden çok teşekkürler :)

canım bende yakıında ersal beyle görüşeye gideceğim. ilk grüşmeden kaç gün sonraya ameliyat randevusu veriyor acaba

bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim. bide ameliyatı nerde oldun. son olarak ersal bey ilk görüşmeden ne kadar sonraya ameliyat randevusu veriyor. şimdiden çok teşekkürler :)

ameliyatımı ortadoğuda oldum 600 lira alıyolar acıbademe göre daha uygun benim parasal sıkıntım olduğu için ileri tarihe aldım ama hemen de ayarlayabiliyor ama bu aralar yoğun olabilir ben gayet memnun kaldım tavsiye dedrim :)önemli dğl :))

peki ameliyat sonrasında ne kadar sürede toparladın kendini yani çok şişlik oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…