ersal beyle dün görüştüm nasıl bi burun istiyosam tam istediğim gibi bir burun tasarladı bilgisayarda para durumum yüzünden ancak 15 gün sonra ameliyat olacm ameliyattan sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim ama doktorum gayet profosyonel görünüyor içimi rahatlattı
çok sevindim ameliyat olmana :) inş istediğin gibi olur bana da haber verir misin bnde temmuzda olucam ersal beye bilgilendirirsen çok sevinirim :)
istek gönderdim. fiyatı ne kadar?kızlar ben ameliyat oldum ersal beye sanırım 20 gün oldu rahat bi ameliyattı ağrı sızı konusunda sıkıntım olmadı burnumun şekli her ne kadar hayalimdeki gibi olmasa da yine de memnunum görmek isteyen olursa beni arkadas olarak ekleyip albümümden bakabilirsiniz :) fiyatı da çok ucuk değil
arkadaslar fiyatı diğer doktorlara göre cok cok uygun düşünenlere özelden atabilirim ne kadar ödediğimi ameliyattan da korkmanıza hiç gerek yok gayet rahat atlattım bitek nefes alamamak kötü o kadar :))
Bana özelden yazarsan çok sevinirim. Ersal Bey e ameliyat oldunuz sanırım. Acı, ağrı, sızı, şişlik, morluk, sonuçtan memnuniyet????????????????????? Çok soru sordum ama
ben serkan sayılıkana ameliyat oldum,istersen bilgi verebilirim.
bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz? memnun kaldınızz mı? serkan sayılıkana amaliyat olmayı düşünüyorum bende.
arkadaslar fiyatı diğer doktorlara göre cok cok uygun düşünenlere özelden atabilirim ne kadar ödediğimi ameliyattan da korkmanıza hiç gerek yok gayet rahat atlattım bitek nefes alamamak kötü o kadar :))
Eki Görüntüle 702820 daha yakın halide bu kızlar,şuan burnum çok şiş alın bölgem ve burun ucum özellikle ama ben doğal bi burun olduğunu düşünüyorum tabii biraz zaman geçsin daha ii anlarız=) buarada her şey sizin için koydum vala olduğu gibi resimleri
bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim. bide ameliyatı nerde oldun. son olarak ersal bey ilk görüşmeden ne kadar sonraya ameliyat randevusu veriyor. şimdiden çok teşekkürler :)
ameliyatımı ortadoğuda oldum 600 lira alıyolar acıbademe göre daha uygun benim parasal sıkıntım olduğu için ileri tarihe aldım ama hemen de ayarlayabiliyor ama bu aralar yoğun olabilir ben gayet memnun kaldım tavsiye dedrim :)önemli dğl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?