peki ameliyat sonrasında ne kadar sürede toparladın kendini yani çok şişlik oldu mu
yardımin için çok sağol canim :))2. gün fena şişmiştim ama 1 haftada morluklarım tamamen gecti 2 . hafta da alçılarım alındı alçı çıktıktan sonra ameliyattan hiçbir iz kalmıyor zaten rahatca dişarı çıkıyorsun ben çok rahat atlattım ama sanırım bünyeyle de alakalı
Amacım kötülemek değil sadece gördüklerimi,duydukarımı yazmak istedim.
Geçen yıl bu zamanlar doktor bakıyordum,arıyordum.
İlk Serkan Sayılıkan a gittim bilmem ki gün sonu olduğundan mı bilmiyorum çok aceleye getirdi
hemen tak tak fotoğraf çektirip kötü bir tasarım gösterdi bende buralarda çok bahsediliyor
diye gittim.İçime sinmedi ucuz diye kesinlikle estetik olmayın.Muayenesinde yapması beni korkuttu insanlarda ne cesaret var dedim.
Ersal Kaya ya gittim ilgisi,tasarımını beğendim ama amaliyatla ilgili söylediği şeyler kafamı karıştırdı
mesela fiyatı sorduğumda sigortan varsa şu kadar sigortan yoksa şu kadar ki estetik ameliyatları
sigortayla alakasız....
En son Doç.Dr.Erol Kesiktaş gittim konuştum eşiyle beraber yapıyorlar tasarım göstermemelerine rağmen içime yattı.
Aynı gün karar verdim 1 hafta sonra ameliyat oldum o günleri hala mutlulukla anıyorum.
İnanılamayacak derecede doğal,estetik bir burnum olmuştu.Birkaç kişi dışında kimse anlamadı.
Okulda en yakın arkadaşım dahil birçok kişi güzelleştiğimi ne yaptığımı soruyorlardı.TAVSİYE EDERİM.
Kişilik,ilgi,tecrübe açısından beğendim anlayacağınız....
mrb yazınızı okuduktandan sonra serkan bey doktor listemden tamamen cıkarıldı ameliyatı muayenesinde yaptığını sizin sayenizde öğrendim tesekkür ederim .Erol Kesiktaş ameliyat fiyatını ögrenebilirimiyim? ameliyatınızın üstünden uzun zaman gecmiş hiç sıkıntı yaşamadınız mı?
Arkadaşlar ben dediğiniz her doktoru tek tek ziyaret ettim erol bey evet çok iyi konuşuyor ama ne yaptığı tasarımları beğendim ne de gösterdiği ameliyatları ersal beye gittim hayatımda bu kadar ilgisiz bir doktor görmedim muayene bile etmedi ya resimçekip tasarım yaptı sadece hiç güven vermedi bana cemil beye gittim çok duydum hatta adını ama ben kavis istedim bana bir sürü bahane sundu son olarak serkan beye gittim en çok o kafama yattı hem hastanede yapıyor serkan bey bana öyle dedi yani yeni gittim zaten tekrar bir görüşme yapcam kendisiyle ailemle birlikte gitcem bu defa bakalım karar vercem ona göre
kızlar ben ameliyat oldum ersal beye sanırım 20 gün oldu rahat bi ameliyattı ağrı sızı konusunda sıkıntım olmadı burnumun şekli her ne kadar hayalimdeki gibi olmasa da yine de memnunum görmek isteyen olursa beni arkadas olarak ekleyip albümümden bakabilirsiniz :) fiyatı da çok ucuk değil
mrb ben de burnumu yaptırmak istiyorum oldukça kemerli ve beni rahatsız eden bir burnum var ama şimdiye kadar hem korkumdan hem de dr karasızlığımdan erteleyip durdum forumda adını en çok duyduğum doktor oldu ersal bey genelde memnun olmuş ona ameliyat olanlar..bi gün cesaretimi toplayp ameliyat olursam istanbuldaki doktorlara güvenebilirim gibi geliyordu hep ama burada tecrübelerini paylaşanlar biraz fikrimi değiştirdi ama yine de kesin bir karar veremiyorum ama artık şu burnumdan da kurtulmak istiyorum
meraba canım eğer adanada yaşıyosan adanada da cok iyi doktorlar var güvenebilirsin sana doktorumu önerebilirim ilk başta cok pişman oldum aman bu ne keşke hiç yaptırmasaydım dedim ama şişlikler indikçe iyiki diyorum ama mükemmeliyetçiysen tabi istanbulda cok iyi doktorlar var maddi yönden sıkıntı yaşamam diyorsan önerilen doktorlar cok ama memnun değilsen görüntünden kesinlikle gözünü karart yaptır :)))
Arkadaşlar burada sora sora araştırıp bulduğum doktorum ersal Bey'den bahsetmek istiyorum,muayene yani görüşme ücretsiz.fotoğraflarınızı çekip pc de neler yapılabileceğini problemleri konuşuyorsunuz.eğer karar verirseniz 2.görüşmede ücreti verip burada yazdığım fiyat standart fiyatı 2250 olmuş bu yıl.daha sonra Acıbadem yada Ortadoğu'da ameliyat oluyorsunuz ameliyata kbb doktoruda giriyor.önce ameliyat olacağınız hastanede burun tomogrofisi ve kan tahlili veriyorsunuz,sonra ersal beye gidip o tomogrofiden içerideki sorunları konuşuyorsunuz. Ameliyat gününü alıp gerekirse bir gün yatıyorsunuz yada akşamı taburcu.benim burnum kırılıp kaynamış eğri bir burundu ve çok sorunluydu sadece estetik değildi yani. Suan burnumda alçı var yapılan operasyona göre değişiyor alçı çıkarma tarihi. Benim ersal beyi seçme nedenim özel katalog yapıp işte burunlar demedi klasörden ben şuna bakabilirmiyim dediğimde hemen açıyordu,benden önce bi kız vardı onun burnunu merak ettim inanılmaz kötüydü ama harika bir burnu vardı artık ,direk görmek beni rahatlattı.epc de Sabri bey var onunlada görüştüm sanırım 110tl ödedim tam hatırlamıyorum Google da araştırırsanız Dr un sadece özel hayatı ve ameliyatı yarıda bırakıp çıktığı haberleri yer alıyor, komşumuz ben araştırırken ona ameliyat oldu ve sonuçtan hiç memnun değil 2800 civarı para ödedi,burun delikleri tam önde görülüyor o korkudan hemen ersal beye gittim.karar verdim ve özel sigortam burnumda sorun olduğu için hastane masrafımı karşıladı ama ersal beyi tabiki ben ödedim.sonuç hemen belli olmaz şuna alçıda ama doğallıktan yana olan doktor olduğu için burnumun sırıtmayın tatlı halini sevdim.tavsiye etmemin bir nedenide bende 2.ameliyat olmaz dedi bunun anlamı çok net!! Çünkü 2.burun ameliyatı 1.de yaptığının ne kadarını düzeltmek sizce
cvp için tşkr:) evet Adanada yaşıyorum aslında istanbuldaki doktorlar uçuk fiyat istiyor5 bin limitim var en çok bu iş için.. ya yüzüm küçük olduğu için yüzüme uygun kemersiz bir burun çok istiyorum. ameliyat sonrası nefes alamama düşüncesi beni çok korkutuyor hastanede bir gece mi kaldın sonrası zor oldu mu senin için fotoğrafın var mı burada görmek isterim değişimini
cvp için tşkr:) evet Adanada yaşıyorum aslında istanbuldaki doktorlar uçuk fiyat istiyor5 bin limitim var en çok bu iş için.. ya yüzüm küçük olduğu için yüzüme uygun kemersiz bir burun çok istiyorum. ameliyat sonrası nefes alamama düşüncesi beni çok korkutuyor hastanede bir gece mi kaldın sonrası zor oldu mu senin için fotoğrafın var mı burada görmek isterim değişimini
ersal kayanın tam adresi neresi taksit yapıyomu fiyatı ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?