Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

peki ameliyat sonrasında ne kadar sürede toparladın kendini yani çok şişlik oldu mu

2. gün fena şişmiştim ama 1 haftada morluklarım tamamen gecti 2 . hafta da alçılarım alındı alçı çıktıktan sonra ameliyattan hiçbir iz kalmıyor zaten rahatca dişarı çıkıyorsun ben çok rahat atlattım ama sanırım bünyeyle de alakalı

yardımin için çok sağol canim :))

salı günü Ersal Bey'e ameliyat olacağım ama burda bi arkadaşın olumsuz yorumunu okudum aklım karıştı.bu benim ikinci ameliyatım olacak.benim delik ve kanatlarla da oynama yapacak.ayrica sol tarafta nefes alma problemim oldu ilk ameliyattan sonra.ilk ameliyatımı Sabri Acartürk'ün oğlu Oğuz Bey'e yaptırmıştım ve çok pişmanım.Umarım ikinci ameliyatla sıkıntıları giderir Ersal Bey.ve Ersal Bey'e ameliyat olan başka arkadaşlar varsa onlar da koysunlar foto.buraya koyan arkadaşların fotosunu ben görmüştüm görüşmeye gittiğimde :)

mrb yazınızı okuduktandan sonra serkan bey doktor listemden tamamen cıkarıldı ameliyatı muayenesinde yaptığını sizin sayenizde öğrendim tesekkür ederim .Erol Kesiktaş ameliyat fiyatını ögrenebilirimiyim? ameliyatınızın üstünden uzun zaman gecmiş hiç sıkıntı yaşamadınız mı?

4000 di en son şimdi bilemem.Yok gayet güzeldi tavsiye ederim....

Arkadaşlar ben dediğiniz her doktoru tek tek ziyaret ettim erol bey evet çok iyi konuşuyor ama ne yaptığı tasarımları beğendim ne de gösterdiği ameliyatları ersal beye gittim hayatımda bu kadar ilgisiz bir doktor görmedim muayene bile etmedi ya resimçekip tasarım yaptı sadece hiç güven vermedi bana cemil beye gittim çok duydum hatta adını ama ben kavis istedim bana bir sürü bahane sundu son olarak serkan beye gittim en çok o kafama yattı hem hastanede yapıyor serkan bey bana öyle dedi yani yeni gittim zaten tekrar bir görüşme yapcam kendisiyle ailemle birlikte gitcem bu defa bakalım karar vercem ona göre

ben 15 gün önce Ersal Kaya'ya ameliyat oldum.Alçımı bugun cikardim ve sonuc mukemmel.bu benim ikinci ameliyatimdi ve zor bi islem yapildi.Eger hala doktor ariyorsaniz Ersal Bey ile mutlaka gorusun.ben cok memnun kaldim.isterseniz koyabilirsem fotograf koyarim

mrb ben de burnumu yaptırmak istiyorum oldukça kemerli ve beni rahatsız eden bir burnum var ama şimdiye kadar hem korkumdan hem de dr karasızlığımdan erteleyip durdum forumda adını en çok duyduğum doktor oldu ersal bey genelde memnun olmuş ona ameliyat olanlar..bi gün cesaretimi toplayp ameliyat olursam istanbuldaki doktorlara güvenebilirim gibi geliyordu hep ama burada tecrübelerini paylaşanlar biraz fikrimi değiştirdi ama yine de kesin bir karar veremiyorum ama artık şu burnumdan da kurtulmak istiyorum

meraba canım eğer adanada yaşıyosan adanada da cok iyi doktorlar var güvenebilirsin sana doktorumu önerebilirim ilk başta cok pişman oldum aman bu ne keşke hiç yaptırmasaydım dedim ama şişlikler indikçe iyiki diyorum ama mükemmeliyetçiysen tabi istanbulda cok iyi doktorlar var maddi yönden sıkıntı yaşamam diyorsan önerilen doktorlar cok ama memnun değilsen görüntünden kesinlikle gözünü karart yaptır :)))

cvp için tşkr:) evet Adanada yaşıyorum aslında istanbuldaki doktorlar uçuk fiyat istiyor 5 bin limitim var en çok bu iş için.. ya yüzüm küçük olduğu için yüzüme uygun kemersiz bir burun çok istiyorum. ameliyat sonrası nefes alamama düşüncesi beni çok korkutuyor hastanede bir gece mi kaldın sonrası zor oldu mu senin için fotoğrafın var mı burada görmek isterim değişimini

Bende 23 Ağustos cuma günü 11de inş Ersal Bey'e ameliyat olacağım.. Yazdıklarınızı okudum da benim sigortam babamdan geliyor emekli sigortası yani.. Hastahane masraflarını karşılar mı ? bilginiz var mı lütfen yardımcı olun çok takıldı aklıma

hmm bak adanada erol kesiktas ve ersal kaya cok öneriliyor diğer doktorları pek tanımıyorum ama ben arastırdığımda hep bu iki isim arasında kaldım doktorların geneli zaten bilgisayara fotoğrafını yükleyip nasıl istiyorsan ve yüzüne nasıl yakışıyorsa sana önceden gösteriyorlar tabiki aynısı olmuyor ama ona cok cok yakın bi burun yapıyorlar ama dediğim gibi istanbuldaki doktorları mutlaka arastır fiyatları konusunda pek bilgim yok ama bazı doktorların yaptığı burunları gercekten cok beğeniyorum insanı resmen bastan yaratıyorlar ameliyat konusunda da hiiiç korkma ben ameliyattan çıkar çıkmaz kendime geldim ayağa bile kalktm ağrım sızım hiç olmadı biraz uzun yazdım ama umarım yardımcı olur bol şanslar :))

Ya ersal bey iyi tamam falan ama çok ilgisiz bir doktor bence bana güven vermedi yani yaptığı ameliyatları gördüm iyi gerçekten ama güvenmeden yaptıramam ben yani. 28ine ameliyat için gün aldım ben serkan beye hayırlısı olur inşallah

Canım ben araştırmaya istanbulda başladım orada da ucuz doktorlar var pek iyi ameliyat yaptıkları söylenemez iyi bir doktor için en az 6 bin 7bini gözden çıkarmalısın

Bu arada bende ameliyat oldum serkan beye ama ersal beye güvenemedim malesef :) ama şimdilik memnunum çok fazla şişim var 12.günüm bugün ama az çok şekli belli yani ben şahsen beğendim iki doktora da git görüş derim ben hangisi kafana yatarsa ona olursun

Merhaba arkadaslar ben epc hastanesinde sabri hocaya ameliyat oldum cok rahat bir ameliyat gecirdim ve cok hosuma gitti cok basarili oldu fiyatlari da gayet uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…