Adanalı - Atv

sevimli olabilmek adına bu kadar sevimsizleşen rollerin bir araya gelmesi izlenmesi için en büyük sebep ... :umursamaz:

Bu kadar saçmalık olurmu yaakaydirigubbakcemile3
İdil çantasında Gebelik Testi ile dolaşıyorrr herhalde
.kaydirigubbakcemile3

ya bende sadece maraz için izliyom ya bi insana damla gözlük bukadarmı yakışır ya çok karizmatik ama sılada dahada karizmaikti e hemşehrim nede olsa bana çekmiş

ewt ya bende nasıl beklicem bilmiyom..hain idil sattı maraz aliyi ama neden yaptı anlayamadım mecburmu kaldı acaba..

Bence mecBur kaLdı .. ÇünKü maRaz aLiye işaret biLe etti qeLme diye kız daha napsıN tabi aLi biraz qeÇ anLasa da idiL yiNe yaRdım etti ama bnCe doğRu yapmadı sonuçTa o bi katiL artıK e seviyorsaDa bi yeRe kadar yani bi de poLis oLcak he kafamçokkarıştı

vaLLa maraz aLi yakalancaK qaLiba ayy nasıL kurtuLcakLar biLmiyorum ya delikafadulden idiLde hamiLe kaLdı :teytey: Bakalım neler oLacaK qeLecek sezonn gamyoncuiremsu

ewt ya bende nasıl beklicem bilmiyom..hain idil sattı maraz aliyi ama neden yaptı anlayamadım mecburmu kaldı acaba..

idil aliye aşık oldu aslında ama hamile kalınca işler değişti. aslında idil yanlış yapıyo bi adam yüzünden hapse girecekti görevini kötüye kullanmaktan.alide aşık olunacak adam ama onu korumamalı lmaz:görevini yapmak zorunda

ben gelecek sezonu merak ediyorum çok muallakta kaldı.acaba idil o çocuğu doğuracakmıki yoksa aldırırmıCADIARZU bide şu insanlar ne gamsız önlemini alsana ya madem anlık oldu ertesi gün hapı al yazık değilmi çocuğa şimdi

tüh yaa yazık oldu idile göreviyle askı arasında kaldı bide hamile nolcak şiimdi işler karıştı..eee maraz ali hapse girerse eger,,dizinin bi anlamı kalmaz kiiii...

bnece bişekilde maraz hapisten çıkcak okaçar filan bir sezonda kaçak olrak devam eder sonrada dizi biter kısıtlı konu çünkü ya ay adanalıdanda nefret ediyom çok yapmacık ya o rol hiç yakışmadı.çakırda neydi ya süperdi

tüh yaa yazık oldu idile göreviyle askı arasında kaldı bide hamile nolcak şiimdi işler karıştı..eee maraz ali hapse girerse eger,,dizinin bi anlamı kalmaz kiiii...

YoK bea o hapse qirmez qiRsede hemen çıkaR laelaelaelaelae oLmadı kaçak oLur o zaman Da dizi izLencek haLde oLmaz ama ya :bbo: e sonRa idiL hamiLe .. beNce doğuRuR çocuğu istemese de gamyoncuiremsu evLi de deqiLLer :bbo: ayyyy neLer oLcak acaba yaa off meRaktan çatLıcam şimDi aman yaa bu kadaR da heyecanLı bitirmez inSan ama :1no2: 30 böLüm çekiyorLar diziye yeni ısınDık bitiryorLar oLmaz ki ama hiç bizi düşünmüyor bunLar klava: :roflol:

idile acıdım ya aslında aşık hemde çok nasıl ağladı ama müdürleri adamda çok sıkıştırdı kızı aslında ben bitek marazla idilin olduğu sahneleri sefiyomya bide o arda çalan izelin müziğini

ayy evet yaa bende sıRf onLar için izLiyorum idiLide çok seviyorum zaten :lepi: biDe hani böyLe aksiyonLu sahnelerde çaLan eLektro qitarLı müzikLer çok hoş oLuyorgamyoncuiremsu:içelim:

yok asiye bakıyodum reklema girincede adanalıyı açtım çat pat izledim ama son sahneyi izledim yani idil ağladı ya çok tuhaf oldum tabi fon müziğide çaldı

yok asiye bakıyodum reklema girincede adanalıyı açtım çat pat izledim ama son sahneyi izledim yani idil ağladı ya çok tuhaf oldum tabi fon müziğide çaldı

bende çok üzüldüm maraz aliyede idilede ya bide dedimki şimdi acıdım şu ailye eşimde diyorki niye acıdın senağlama

bu dizide bi şu fikoyo gülüyom ya o da olmasa cekilmez:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…