Adanalı - Atv

Bu dizide benim adamım şapkalı tarihi eser kaçakçısı, korsan cd ci "Fiko"!!!
Çok şirin bi karakter olmuş, diziye renk katıyor..

:roflol:bayılıyorum bende ona..
bence dızıde devamlılıgı olan karakterlerden Fıko..

adanalı her kelimesinden biri şerefsiz hiç yakışmıyor. ağzına acı biber sürerim dicem ama adam acıyı seviyor

Serefsiz ismini bende sevmedim, gercekten sIK sIK söyledigi icin insani bi zaman sonra rahatsiz etti.
Dizi sacmaliklarla dolu bence, sofianin annesi maria taaaaa yunanistandan maraz alinin ne haltlar cevirdigini biliyor, ama bizim istanbul polisi aylardir pesinde hicbisey ögrenemiyor, resmen türk polisine ayip oldu bence.

sizce sofia maraz alinin mi kizi? ben iyice süphelenmeye basladim, öyle bisi varsa YUH diycem

sanırım onun kızı banada öyle geliyor :1closedeyes:

harbiden yaa
banada iyice şüphe uyandırdı sanki kız maraz ali nin kızımı nee
bide adanalıda maraz alide idile karşı ilgili demiş film anlatılırken şaşırdımda
dizi yi seviyorum ama çook yavaş ilerliyo

bana da sofia adanalının kızı değilmiş gibi geldi.dizi aslında güzel ama özellikle adanalı ve idil arasındaki diyaloglar bazen bayıyor.hele bu haftaki bölümde kapıda geçen muhabbet çok sıkıcıydı....ben de fiko karakterine bayılıyorum.....diziye ayrı bir hava katıyor

Valla Sofia alinin kiziysa iyice sacmalayacak dizi, bu arada bende fiko karakterine bayiliyorum, o rol o adama cup diye oturmus :)
Keske cikmasa diziden, en güzel espirileri o yapiyor

kizlar dizi güzel... bastan izlemek istemedim cünkü mehmet akif alakurtu boran olarak animsamak istiyordum
benim bi huyum var bir dizideki karakter baska bi diziye baska karakter olarak gecerse isinmam zaman aliyor...

neyse gelelim demek istedigime...

6. bölümde adanali araba kullanirken sürekli direksiyonu yanindaki kisiye vererek camdan kafasini cikarip trafikte bagirmasini ben bir polise hic ama hic yakistiramadim....

Kızlar bu hafta bi eğlence merkezine gittiler ya hani trene bindiler... O eğlence merkezini bilen var mı? Nerdedir neresidir. İstanbul'da pek bir yer bilmiyoruz da...

canim Tatilya yikildiki
yikilan seyin icinde cekim yapamazlar ))

Cevahirde en alt katta böyle bir tren var

Cevahirin internet sitesinden Atlantis Eglence Merkezine bak

cikiyor zaten

ayni Köpek baligi

bu arada Cevahir´de Mecidiyeköy de canim

Son düzenleme:
çok komikkk yaa eşim ve benn severek izliyozz
çakma memoliyii

Evet bende beğenerek izliyorum ama ''çakma memoli'' değil bence canımyerimseniben bana sorarsan asıl çakma memoli kanal d ' de yayınlanan gece gündüzdeki aslan komser bildiğin memoli bukadarmı taklid edilir:dilcikar:

bende cok sewerek izliyorum bu diziyi..ama maraz ali neden öle süreli dudaklarını oynatıyo ona uyuz oluyorum..bu hafta cok heycanlı bitti.bakalım idil marazı nasıl atlatack cok merak ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…