• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanalı - Atv

izlemedigim halde bana çok dogal bi dizi gibi geldi...
ekranda izlecek dizilerde birisi....
oktay kaynarca iyi girmiş o role....benımde kızım çok seviyo...

bende cok sewerek izliyorum bu diziyi..ama maraz ali neden öle süreli dudaklarını oynatıyo ona uyuz oluyorum..bu hafta cok heycanlı bitti.bakalım idil marazı nasıl atlatack cok merak ediyorum....

melodes sen aşk yakara bakmıyomuydun adanalıyı izlediğini bilmiyodum

bende nermin karakterinden dolayı kılım kendisine :roflol::roflol:

:roflol::roflol:
aslinda bu iyi bir sey degil yani sonucta her yeni bir filmde yeni bir dizide yeni karakterleri canlandiriyorlar ve bizimde onlara yeni bir sayfa acmamiz lazim
ama nerdeeee bir kere gicik hep gicik :1rolleyes:

ADANALIdizisini çok seviyorum ama şu diziyi uzatacağız 90 dakikaya yayacağız diye çok boş laf ve takrarı var... oda sıkıcı oluyor... sizce de öylemi?
ama yine de çok seviyorum ya...

ya kizlar bence idil hanimda maraz ali´ye karsi bos degil
sorgudan sonraki sahnelere bakilirsa öyle anlasiliyor

ewt bencede öyle idilde asık oluyo maraz aliye..bence sorguda söylediklerinden cok etkilendi idil..hem polisi öldürmediğinide anladı...yaa marazda cok karizmatik,,yakışıklı deil ama çekici bi tarafı var bayılıyorum vallla....:asigim:

Slm arkadaslar ben bısı sorcam hanı dızıde bı sarkı calıyo "sımdı ben bu yolları yalnızmı yuruyecegım"..falan gıbı bırsey bu sarkıyı kım soluyo, sarkının adını bılen varmı acaba

Back
X