Adanalı - Atv

ne kadarini biliyorsun bilmiyorum ama söyle özetliyeyim

maraz ali ve adanali kücükken kankardes olmuslar birlikte büyümüsler
ikiside polis olmus
bir gün görevde iken birlikte maraz ali dayanamiyor ve suclunun birine polislere laf söyledigi icin yumruk atiyor bunun üzerine polislikten atiliyor
ondan beri maraz ali adanaliya kizgin
adanalida maraz alinin suc yaptigini hisediyor ama ispat edemedigi icin kiziyor

Sahneleri cok uzatiyolar ya, bazen mal mal birbirilerine bakiyolar ya dakikalarca acaip sinir oluyorum...
Böyle devam ederse bu dizi 3-5 sene rahat gider, o kdr yavas isleniyor konular...

bide ben şöyle anladım eskiden maraz aliyle maria ask yaşamışlarda yada mariaya asıktı maraz sonradan adanalı mariayı elinen almış ondan düşmanmış gibi anladım olabilirmi..

bide ben şöyle anladım eskiden maraz aliyle maria ask yaşamışlarda yada mariaya asıktı maraz sonradan adanalı mariayı elinen almış ondan düşmanmış gibi anladım olabilirmi..

hayir sanirim maraz ali tek tarafli bir ask yasadi maria yaya karsi

maria ve adanali birbirlerini seviyorlardi diye biliyorum ben

cünkü maria maraza gittiginde seni sevemedim diye beni sucliyamazsin demisti

kizlar demin bir sitede Adanali dizisinin hikayesini okudum ve su cümle kafami karistirdi

Aslında “kanun adamı” Adanalı ile “suç adamı” Maraz Ali, aynı mahallede büyümüş, iki kan kardeşidirler ve ikisinin de İdil’e olan ilgisi ilişkilerinin başka boyutlara taşınmasına neden olacaktır.

demekki adanalıda sonradan idile asık olacak..zaten kızıda babasıyla dalga gecip duruyodu ya büyük aşk olacak die demek bundanmış...

demekki adanalıda sonradan idile asık olacak..zaten kızıda babasıyla dalga gecip duruyodu ya büyük aşk olacak die demek bundanmış...

ayyy adanali ve idil
hic düsünemiyorum valla
bence idil maraza asik olcak...

yillar önce yasanan durum demekki bu sefer tam tersi olucak
bu sefer adanali tek tarafli bir ask yasiyacak herhalde

:lepi: iki dakikada nasil cözdük olayi :roflol:

bencede patlamaz.. o bombada deildi gibime geliyo adamlar dalga gecmiş olabilirler adanalıyla..sonradan o bilg ekranında bişeyler cıkacak..teli kestikten sonra geri saymaya basladı yaa yeniden..

Bomba patlasa zaten baş rol oyuncular ölür.yapımcılar sonra altın yumurtlaya tavuklarınıda gümletmiş olcaklar o yüzden böyle bişeyin olması saçma olur.bilgisayarda yazılar çıkıcak dalga geçme amaçlı yada ipucu olarak

ya Sinan Tuzcunun dizideki adini bilmiyorum
ama sanki bana polismis gibi geliyor....
idili aldilar ya görevde baskasina devrettiler bu görevi
bu Sinan o polismis gibime geliyor benim

Back
X