Adanalı - Atv

valla sok oldum adamı görünce nasılda kandırdı maraz aliyi...ewt polis olabilir yoksa nasıl çıkacaktı hapishaneden bi iş var mutlaka..ama olmayadabilir marazla anlaşıp ortak olabilirler..

valla sok oldum adamı görünce nasılda kandırdı maraz aliyi...ewt polis olabilir yoksa nasıl çıkacaktı hapishaneden bi iş var mutlaka..ama olmayadabilir marazla anlaşıp ortak olabilirler..

tam noktasina deginmissin

nasil cikti hapisten polis olmazsa

bütün sucuda üstüne aldi halbuki

idilide maraz ali operasyonundan aldılar...ewlenme teklifinide kabul ettiydi simdi nasıl cıkacak işin içinden idil bilmiyorum...

yaa bu dizide neyin nasıl olduğu belli değil:bbo: korsan cd işi yüzünden hapse giren fiko nasıl çıkmıştı belli deil buda çıkmıştır işteekafamçokkarıştı

ya ben bu bebislerden biktim artik....
ilk basta komik geliyorlardi ama artik kabak tadi vermeye basladi...
onlarin oldugu bölümler sanki cocuklar icin yapilmis, yani cocuk zekasinin gülebilecegi sakalar var...

ewt ya bende sinir oluyorum cok sacma kelepçeyle geziyolar demekki beğeniliyoki kaç bölümüdür böle bu gidişle film sonuna kadar öle kalacaklar..

yaw maraz aliyi iyi sIkIstirdilar yanliz...
ikizler hala kelepcelerleler
sofianin kacmayi basaripda öyle sacma bi sekilde yakalanmasini cok garip buldum... orada duracagina kosa bilirdi yada tabancayi ele gecirdigi anda direk vura bilirdi....
bakalim dizi hala devam ediyor, baska neler olucak

ewt ya bende sinir oluyorum cok sacma kelepçeyle geziyolar demekki beğeniliyoki kaç bölümüdür böle bu gidişle film sonuna kadar öle kalacaklar..

hatırlarsanız kahpe bizansta bebekkken üçüzlerın biri suda gitmişti
fılmın en sonunda kocaman adam olmuş halen küçücük kayıkta suda gidyorudu
buda ona bnzedeı fılm bıtınceye kadar kolkolalardelikafadulden

ewt orası fena deildiii...ama diğer yerleri sacma sapandı..mücevher soygunundan sonra o adamı göstermediler sinir oldum..sinan tuzcuyu..dizideki adını bilmiyomda..

hatta maria o zeusun yerini öğrendi adanalıyı arıyacaktı kızının kurtulması için onuda göstermediler cok yavas ilerliyo..

valla inanacaktım sofianın maraz alinin kızı olduguna ama deilmiş malesef....sizce idille maraz ali karşılasacaklarmı cok merak ediyorum..

kızını kurtarmak için öle söledi adanalıyla ikisi olunca daha güçlü olurlar die kızı kurtarmayada 4kişi gittiler cok sacma buldum orayı ben komikti ...

kızını kurtarmak için öle söledi adanalıyla ikisi olunca daha güçlü olurlar die kızı kurtarmayada 4kişi gittiler cok sacma buldum orayı ben komikti ...

olurmu hiçsengözlerimebaksanab 4 kişi.6 araba geldiler.diğer polisler evin ewtrafında saklandılar.siz girmeyin eve dediyaa adanalıı yavuzz başkomiser:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…