- Konu Sahibi gulbeseker
benzin muhabbeti nasıldı :roflol:
sorma, koptum orda, çocuk kucağımdaydı sıçradı oda. :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benzin muhabbeti nasıldı :roflol:
Dün o biber meselesine koptum..
Her biberin ayri bir adi var..:roflol:
cezanın şarkısı süper de :lepi:dizi de bazı saçmalıklar yaşanıyor:uhm: senaryo eksik gibi. birde oktay kaynarcalı adanalı şivesini urfalılar gibi konuşuyor !:1no2:eşim adanalı ama çok alakasız bence.:1closedeyes: ikibuçuk yaşındaki kızım sürekli fark varı aç izleyelim anne diyor!gamyoncuiremsu yani filmin müziği çok etkili olmuş...a.s
şimdi gördüm adanalının reklamını içim sıkıldı son zamanlarda yapılan en alakasız en sacma dizi hele ki o idilin hıcbı rengi yok dizide hem zaten rolude cok sacma o ılk olaydakı catıdakı zenciyi unutamıyorum ''hadi gel beraber atlayalım flan bende sıkıldım bu hayattan dıodu hadı vur benı '' dıodu ne kadar hayalci bi dizi.. cok sacma cok hıc begenmedim reklamlarına bile tahammulum yok..
dünki bölüm cok sacmaydi ya...
idil sofianin annesini buldugunda arkana dön, arkana dön diye bagirip duruyodu halbuki kadinin zaten arkasi dönüktü :) bana dön demesi gerekiyordu. en az 10 kere ayni seyi tekrarladi, böyle bi hata nasil gözden kacmis anlayamadim...