Adanalı - Atv

oh be
başalıo yeni bölüm bayram da izleyemdim de ne üüzldüüm
çabuk alışmışım bn bu dizeye yaa

dün sonunu izlyemedim ne oldu yaa
saat 10 gbi uyumuşuum en son polis baskını vardıı
maraz ali sıyırmıştı amam
ordan öte mis gbii bi uyku :))))
lütfen biri yazsıın

eşimin seyrettiği bi dizi..ara sıra bende bakıyorum..polisiye komedi tarzı bi şey sanırım..yanlız cezanın müziği cuk diye oturmuş filme..mehmet akif alakurtu çok beğenirdim zaten..müzik onunla çok güzel eşleşmiş...

cezanın şarkısı süper de :lepi:dizi de bazı saçmalıklar yaşanıyor:uhm: senaryo eksik gibi. birde oktay kaynarcalı adanalı şivesini urfalılar gibi konuşuyor !:1no2:eşim adanalı ama çok alakasız bence.:1closedeyes: ikibuçuk yaşındaki kızım sürekli fark varı aç izleyelim anne diyor!gamyoncuiremsu yani filmin müziği çok etkili olmuş...a.s

şimdi gördüm adanalının reklamını içim sıkıldı son zamanlarda yapılan en alakasız en sacma dizi hele ki o idilin hıcbı rengi yok dizide hem zaten rolude cok sacma o ılk olaydakı catıdakı zenciyi unutamıyorum ''hadi gel beraber atlayalım flan bende sıkıldım bu hayattan dıodu hadı vur benı '' dıodu ne kadar hayalci bi dizi.. cok sacma cok hıc begenmedim reklamlarına bile tahammulum yok..

cezanın şarkısı süper de :lepi:dizi de bazı saçmalıklar yaşanıyor:uhm: senaryo eksik gibi. birde oktay kaynarcalı adanalı şivesini urfalılar gibi konuşuyor !:1no2:eşim adanalı ama çok alakasız bence.:1closedeyes: ikibuçuk yaşındaki kızım sürekli fark varı aç izleyelim anne diyor!gamyoncuiremsu yani filmin müziği çok etkili olmuş...a.s

evet bazı yerleri çok saçma oluyor ya genelde oktay kaynarcanın oynadığı yerler -tatlicadiarzu-

fark varı aç he kızında çok sevmiş herhaldeesengözlerimebaksanab

bnm kızda fark varı çoook seviooo
fark var die sölüoda
bnced seneryo oturmamaış ama yinede çook seviyorum

şimdi gördüm adanalının reklamını içim sıkıldı son zamanlarda yapılan en alakasız en sacma dizi hele ki o idilin hıcbı rengi yok dizide hem zaten rolude cok sacma o ılk olaydakı catıdakı zenciyi unutamıyorum ''hadi gel beraber atlayalım flan bende sıkıldım bu hayattan dıodu hadı vur benı '' dıodu ne kadar hayalci bi dizi.. cok sacma cok hıc begenmedim reklamlarına bile tahammulum yok..

o idile bende gıcık oluyorum arkadaş ya!:1closedeyes:nerden torpilli bilmemCADIARZU hiçbir özelliği yok kadının!...

dünki bölüm cok sacmaydi ya...
idil sofianin annesini buldugunda arkana dön, arkana dön diye bagirip duruyodu halbuki kadinin zaten arkasi dönüktü :) bana dön demesi gerekiyordu. en az 10 kere ayni seyi tekrarladi, böyle bi hata nasil gözden kacmis anlayamadim...

dünki bölüm cok sacmaydi ya...
idil sofianin annesini buldugunda arkana dön, arkana dön diye bagirip duruyodu halbuki kadinin zaten arkasi dönüktü :) bana dön demesi gerekiyordu. en az 10 kere ayni seyi tekrarladi, böyle bi hata nasil gözden kacmis anlayamadim...

hadi ya öylemi hiç farketmedim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dizi de bn şunu görüyorum bi çok olaylar çok çabuk hızlı gelişiyoo
tabii biz alışmışız bi olayın en az 1 ay dönmesine (örn;bizim evin hallleri dilanın kaçrılması)
ama burda adanalı hmn kıznı buldu annesnn ölemedi ortya çıktı ve kız da annesini buldu
maraz ali çok çabuk aşık oldu
aklıma geleneler bunlar şimdilk
birde seneryo da herşey gözardı ediliyor
artık seyirciler cin gibi herşeyi buluyorlar
adanlı kıznn annesi yai marianın bilgisayırını açtığında fotolara baktı ve ogün dizi de ne giyilmişse o fotolarala resm çekilmişti bu kadar da olmaz yanii

Bu dizide benim adamım şapkalı tarihi eser kaçakçısı, korsan cd ci "Fiko"!!!
Çok şirin bi karakter olmuş, diziye renk katıyor..

Back
X