Adanalı - Atv

eşimin takip ettiği benimde mecburen ara ara baktığım biz dizi..bu adanalı ile marianın yemek yedikleri o göl tarzı yer neresi bi fikri olan varmı..istanbulda bi mekanmı..yazları istanbula gelen biri olarak aklımda bulunsun..

Marazz Alimm harikasınn:lepi:
Dün akşam adamları güzel hakladın ellerine sağlıkk.Zevkle izledim bu kadarmı yakışır bir adama kavga etmek:lepi:
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
:hooray: :hooray::hooray:

yaf Samet niya söylemiyo kardeşini maraz alinin öldürmediğini.
söylemeyi denedi idil dinlemedi.
ama en azından toplantıda söyleyebilirdi.
uyuz oldum valla.

o idil hiç iyi rol yapamıyo.
bundan öncede kenan imirzalioğlu ile bi dizisi vardı ordada bunalım bi rol yapıyodu.
şimdide aynen öyle. ancak surat asma rollerini yapıyo.
bide bu maraza aşıkmı değilmi anlayamadım.
ona bakıp sarılması öpmesi falan değişti. eskiden intikam için yaklaşıyodu ama şimdi seviyo diyodum. ama amirine olamaz öyle bişey dedi. şaşırdım.
bakalım neler olacak bugün.

o idil hiç iyi rol yapamıyo.
bundan öncede kenan imirzalioğlu ile bi dizisi vardı ordada bunalım bi rol yapıyodu.
şimdide aynen öyle. ancak surat asma rollerini yapıyo.
bide bu maraza aşıkmı değilmi anlayamadım.
ona bakıp sarılması öpmesi falan değişti. eskiden intikam için yaklaşıyodu ama şimdi seviyo diyodum. ama amirine olamaz öyle bişey dedi. şaşırdım.
bakalım neler olacak bugün.

bencede rol kabiliyeti sıfır...

Derken esprisinden çok bunaldım resmen suyu çıktı herkes birbirine derken diyip duruyo illet oluyorumkötükedihüso

aslında sureklı baktıgım bır dızı degıl arada bır goz atıyorum.:mymeka:
idilin gercekten cok yapmacık bır halı var.
cok itici gelıyor bana davranısları,yurumesı,mimikleri.lülülülülülü

bende her zaman izlemiyorum ama oktay kaynarcanın o abartılı hareketlerine çok gıcık oluyorum:oklava:

idil maraz aliyi sevmeseydi onun itirafını bahane edip onu terkederdi.
zaten o geceleri yatakta bitti
uyus fırsat bu fırsat deyip kendiside itiraf etseydi ya, ne zamana kadar saklayabilecekki polis olduğunu.

Back
X