- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
D.bakirda sokakta dugun yok sen hangi ildesinDoğuda da durum aynı, şark görevi için doğudayız, ve hayatımda ilk defa böyle bi olaya şahit oluyorum... Sabah 9da 10da bir başlıyorlar düğünlere, gece 12ye kadar devam ediyorlar. Haftaiçi bile düğün oluyor, sesi zaten tüm şehirde yankılanıyor, neden, çünkü düğün salonu yok... Bıktım ben de.
Sabah kahvaltısını halay eşliğinde yapıyoruz biz de...
Hakkari. Halı sahalarda yapılıyor burada.D.bakirda sokakta dugun yok sen hangi ildesin
Sokakta düğün mü olur ya git düğün salonunda evlen işte klimalı ortam daha ne istiyorsun..polise şikayet edin bencede. Sizin orasıda nasıl bir yer ki devamlı biri evleniyor boş bi arazi falan mı var herkesin düğün yaptığı..
Polise şikayet etmek sonuç vermez canım.Sokakta düğün mü olur ya git düğün salonunda evlen işte klimalı ortam daha ne istiyorsun..polise şikayet edin bencede. Sizin orasıda nasıl bir yer ki devamlı biri evleniyor boş bi arazi falan mı var herkesin düğün yaptığı..
Hmm olabilir ALLAH yardimciniz olsun cok kotu bi durum ben burda ses yuzunden kafayi oynatiyorumHakkari. Halı sahalarda yapılıyor burada.
Ben de oynattım oynatıcam az kaldı, bangır bangır.Hmm olabilir ALLAH yardimciniz olsun cok kotu bi durum ben burda ses yuzunden kafayi oynatiyorum
Gercekten bıktim usandim burdaki sokak dugunlerinden kafam sisti. migrenim var zaten kafama sanki balyozla vuruyolar.diyarbakirda yasarken ne guzel boyle bi sorunumuz yoktu.yani cokmu zor bi dugun salonu tutmak.esim gece calisiyo gunduz geliyor orkestra sanki evin icinde uyuyamiyor .sabah basliyolar aksam 23.00 kadar caliyolar.bukadar dusuncesizlik olamaz okula gidenler de uyuyamiyor ise gidenlerde.tv aciyorum arada sesten tv sesini duyamiyorum.burdan adana'da sokak dugunleri yapanlara sesleniyorum ALLAH rizasi icin sokakta dugun yapmaktan vazgecin. :'(
Baktin cok sinirleniyon eline al mendili sende oyna :) benle esim oyle yapiyozBen de oynattım oynatıcam az kaldı, bangır bangır.
Ooofff bende aynı dertten müzdaribim. İzmirde yaşıyorum ve her hafta sokak düğünü oluyor. Artık yasaklanmalı yaz kış sokakta düğün yapıyorlar.
Tey tey bir düğün olsada halay çeksem
Nerde olursa olsun 7/24 düğün bulsam halay çekerimDugun salonunda olsun ama :)
Kahvaltı hazırlarken bile oynuyoruz eşimle karşılıklı, artık sıradan bi hal aldı bizim için kahvaltıda halay çekmekBaktin cok sinirleniyon eline al mendili sende oyna :) benle esim oyle yapiyoz
Nerde olursa olsun 7/24 düğün bulsam halay çekerimtey tey ben isterim düğün bulamam siz istemezsiniz bulursunuz gamsız hayat
Halay candır stresi günün yorgunluğunu alırKahvaltı hazırlarken bile oynuyoruz eşimle karşılıklı, artık sıradan bi hal aldı bizim için kahvaltıda halay çekmek
Kahvaltı hazırlarken bile oynuyoruz eşimle karşılıklı, artık sıradan bi hal aldı bizim için kahvaltıda halay çekmek
Yer değişelim :) ama bizim gibi siz de bıkarsınız yaz-kış haftanın 7 günü neredeyse bir de üstüne havai fişek hiç çekilmiyor .Nerde olursa olsun 7/24 düğün bulsam halay çekerimtey tey ben isterim düğün bulamam siz istemezsiniz bulursunuz gamsız hayat
Halay candır stresi günün yorgunluğunu alır
Avrupa'da bulunaydı terapi olarak dünyaya yayılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?