- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yarın pazartesi, inşallah rahat ederiz.Bizim gibi :) insallah yarinda mahallemizde dugun yoktur gercekten kaldiramiyorum artik
Arada 1-2 kemençe sesi geleydi iyiydi :)Halay candır stresi günün yorgunluğunu alır
Avrupa'da bulunaydı terapi olarak dünyaya yayılırdı
Evet gerçekten sabah bile türkü söyleyerek kalkıyorum yapım öyle gün içi tek başıma şemmame koyar halay çekerimCok yorgun oldugunu dusun ve uyumak istiyosun yada ise gitcen okula falan sabah erkenden ozman da rahatsiz olmazmisin yada yatakta bilemi oynarsin :)
Yarın pazartesi, inşallah rahat ederiz.
Evet gerçekten sabah bile türkü söyleyerek kalkıyorum yapım öyle gün içi tek başıma şemmame koyar halay çekerim
:)Arada 1-2 kemençe sesi geleydi iyiydi :)
Uzatmayalım da geyikten gitmeyelim canımcım
Adanada hangi mahalledesiniz ben 1 yil oldu adanaya tasinali 1 yada 2 düğün anca duydum sıcağı disinda bi sikayetim yok ama gercekten cekilmez birde ben aksamlari erken uyuyorum sinir sistemim alt ust olurdu
Evet o yüzden eşim gibi yakışıklı adamı nikah masasına oturttum annem bile o seni almaz bu kiloyla dediydide herşey güzellik değil ki çok neşeliyim bide pis boğazımdırValla helal hayat dolusun demekki :)
Evet o yüzden eşim gibi yakışıklı adamı nikah masasına oturttum annem bile o seni almaz bu kiloyla dediydide herşey güzellik değil ki çok neşeliyim bide pis boğazımdır
Tum illerde vardir elbet ama orda gunduzden baslanmasi felaket.
Salon tutmak zor olmasa gerek. Cok rezillik. Hastasi ,yaslisi, bebegi olanlara daha da zor..
Artik bi level atlansa bu konuda keske.
Polisler de uyarip gidiyorlar.
Havai fisek atalar hele...bi taraflarina girsin tovbe ya. Bebegim var.. cinnetlik cidden bu tarz seyler.
Bende merkezde sayilmam o yuzden sordum bizim burasi yeni gelisen bi mahalle kentsel donusumde su an yolun bir tarafi gece kondu diger tarafi yeni binalarKenar mahalle diyebilecegin bi yerden diyelim :)
Bende merkezde sayilmam o yuzden sordum bizim burasi yeni gelisen bi mahalle kentsel donusumde su an yolun bir tarafi gece kondu diger tarafi yeni binalar
Sokak dugunu nedir ya insanlar sizlerin gurultusunu cekmek zorunda mi?
Sokak düğünü, havai fişekler, asker uğurlamaları sırasında sıkılan silahlar bunlar kırsaldan şehre taşınırken adapte olamamış, şehirlerdeki düzeni değiştirmeye çalışan insanların davranışlarıdır. Modern batılı olduğunu iddia eden hangi ülkede gecenin bir vakti silah sesi ile kutlama yapılır. Bu batıda yapılsa , insanların evlerinde huzurlu yaşamasına engel olunduğu için ceza alırlar. Bir bebeğin uykusunda sıçramasına sebep olmaya kimin hakkı var. Ben mekanlarda bangır bangır çalınan müzikleri bile dayatma olarak görüyorum. Bizim gibi güvenlik sorunu olan terörle mücadele edilen bir ülkede havai fişekler silahlar gecenin bir yarısı nasıl bu kadar rahatlıkla kullanılabiliyor. İnsanlar başkasının günlük yaşam düzenini düşünmeden nasıl saatlerce düğün yapabiliyor. Almamız gereken çoook yol var hanımlar. Bize de kaliteli uygar bireyler yetiştirmek için çok görev düşüyor.
Bu duzen bozulmaz yillarca boyle surup gitmis bizde sinirlendigimizle kaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?