adapazarina tasindim. ve burda cok yanlizim

burcuestetic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
262
102
43
Yeni yenj komsularim olsun istiyorum. 4 aylik gebeyim ewli bayanlar sizde yeni komsu isterseniz tanisalim. Ben burda zman geciremiyrm ew.hanimiym ve cok sikildjm burda yeni ewliyim ustelik.

mutlaka olucaktır. bende 5 şubatta izmite geldim. esimin ailesi burda ama ben resmi takılıyom onlarla.
hep dua ediyodum. öle iyi komşularım varki.

mutlaka olucaktır. bende 5 şubatta izmite geldim. esimin ailesi burda ama ben resmi takılıyom onlarla.
hep dua ediyodum. öle iyi komşularım varki.
Bende izmitten buraya geldim 5 gun oldu tasinali sanki alisamadm. Bir eksiklik var kendimi ciplak hissedyrm. Umarim yeni komsular bulurmda burayida sewerim

Reactions: gsx
Bende izmitten buraya geldim 5 gun oldu tasinali sanki alisamadm. Bir eksiklik var kendimi ciplak hissedyrm. Umarim yeni komsular bulurmda burayida sewerim
inş canımcım bende bursada büyüdüm ailem orda..izmit çok soğuk ve pis kokulu geldi... ama adapazarıda daha kötüymüş öle diyolar..

inş canımcım bende bursada büyüdüm ailem orda..izmit çok soğuk ve pis kokulu geldi... ama adapazarıda daha kötüymüş öle diyolar..

Adapazarinin merkezi sanirim kotu. Bnm bulundugum yer guzel serdivan die bir yer. Belli bir.muhite ait. Sakin huzurlu alisveris merkezine yakin olmam tek olumlu tarafi. Izmitttt kalabalik nufusu.fazla. 1.yil.oturdum izmitte. Ama.orayada zor.alismistim. bursayi biliyrm halamlar.yeni tasindi. Ve sehir olarak begendigm bir yer.

Ben de iki ay önce muğladan ıspartaya taşındım. İlk ay çok zorlandım. Yeni yeni adapte oluyorum. Zamanla çevreniz gelişir. Çevre olunca daha kolay alışıyor insan.

Ayrıca bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.

Adapazarida izmitte guzeldir kizlar..oyle dusunmeyin alisirsiniz...serdivan guzeldir,ada merkez,cark caddesi adapazarinin carsisi izmitten iyidir mesela..izmitin sahili guzeldir..sanayi bolgesi oldugundan biraz temiz hava yok diyebilirim ama simdi heryer trafik,egzos vs..ayni...burda yasayanlarda iyidir..bence cabuk adapte olursunuz..

Ben evlenip ankaraya geldim 1 seneyi gecti tek bir komsum yok.
Ins. Sizin sskisinden de iyi komsulariniz olur.

Bende isparta ya taşınmayi düşünüyorum insanları nasıl sıcak kanlı mi bende yalnız olucam sıkılmktan korkuyorum

Adapazarı İzmit arası 45 dk bişi.. Çok uzak değil ki.. Oraya da gidebilirsiniz. Ben de Adapazarlıyım, memleketimi çok severim.. İzmit bana çok soğuk, karmaşık gelmiştir hep.. Kendinize bir arkadaş bulursanız gezecek yer çok.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…