- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
- Konu Sahibi burcuestetic
Yeni yenj komsularim olsun istiyorum. 4 aylik gebeyim ewli bayanlar sizde yeni komsu isterseniz tanisalim. Ben burda zman geciremiyrm ew.hanimiym ve cok sikildjm burda yeni ewliyim ustelik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yenj komsularim olsun istiyorum. 4 aylik gebeyim ewli bayanlar sizde yeni komsu isterseniz tanisalim. Ben burda zman geciremiyrm ew.hanimiym ve cok sikildjm burda yeni ewliyim ustelik.
Bende izmitten buraya geldim 5 gun oldu tasinali sanki alisamadm. Bir eksiklik var kendimi ciplak hissedyrm. Umarim yeni komsular bulurmda burayida sewerimmutlaka olucaktır. bende 5 şubatta izmite geldim. esimin ailesi burda ama ben resmi takılıyom onlarla.
hep dua ediyodum. öle iyi komşularım varki.
inş canımcım bende bursada büyüdüm ailem orda..izmit çok soğuk ve pis kokulu geldi... ama adapazarıda daha kötüymüş öle diyolar..Bende izmitten buraya geldim 5 gun oldu tasinali sanki alisamadm. Bir eksiklik var kendimi ciplak hissedyrm. Umarim yeni komsular bulurmda burayida sewerim
inş canımcım bende bursada büyüdüm ailem orda..izmit çok soğuk ve pis kokulu geldi... ama adapazarıda daha kötüymüş öle diyolar..
Bende isparta ya taşınmayi düşünüyorum insanları nasıl sıcak kanlı mi bende yalnız olucam sıkılmktan korkuyorumBen de iki ay önce muğladan ıspartaya taşındım. İlk ay çok zorlandım. Yeni yeni adapte oluyorum. Zamanla çevreniz gelişir. Çevre olunca daha kolay alışıyor insan.
Ayrıca bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.