Adenomyozis

Merhaba,
Benim yakın arkadaşıma da aynı teşhis konuldu. 4 kere tüp bebek tedavisi gördü. En sonuncuda androjenle baskılama tekniği uyguladılar ancak hala hamile kalamadı.
Bu konuda deneyimi olanlar varsa ve yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Merhabalar adenozmyozisle ilgili belirtileriniz neler? Bir de hamilelikle ilgili son durumunuz ne?
Merhaba. Transferim henüz yapılmadı. Nisan’ın ortasına doğru olacak İnşaAllah. Belirti olarak reglim sancılı oluyordu. Doktorum ultrason muayenesinde fark etti. Şimdiye kadar 5-6 farklı doktor muayene etti . Sadece son gittiğim doktor fark etti.

Anladim tesekkurler..Peki reglini baya yogun kanamali ve uzun mu suruyor? Ve kasik agrisi yapiyor mu?

Arkadaşlar, merhaba. Adenomyozis teşhisi koyulup hamile kalan var mı ?
3 olumsuz tüp bebek denemem var.
Merhabalar, banada bu ay aşılama yapılcak ama dün kontrolde bu teşhisi koydu doktor.5 ay önce erken dogum yaptım ve gebelikle ilğisi yok dedi doktor kafam çok karısık.hamile kalabildinizmi acaba?

4.tüp bebek demememde Serdar koç hocayı buldum. Kendisi bir iğne verdi. Onu yaptım. Şuan ikizlere hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…