- 26 Nisan 2022
- 1.467
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi mavibirmasal
-
Ben de arkadaşımın tedavisinde bir gelişme olursa sizinle paylaşırım. Bol şanslarBana da lucrin depot iğne verildi tedavimle ilgili bir gelişme olursa burdan yazarım
Serdar Koç şuanki doktorum adenomiyozisli bir hastası hamile ilk denemede. Bu gün videosunu yolladı banaBen de arkadaşımın tedavisinde bir gelişme olursa sizinle paylaşırım. Bol şanslar
Merhabalar adenozmyozisle ilgili belirtileriniz neler? Bir de hamilelikle ilgili son durumunuz ne?
Merhaba. Transferim henüz yapılmadı. Nisan’ın ortasına doğru olacak İnşaAllah. Belirti olarak reglim sancılı oluyordu. Doktorum ultrason muayenesinde fark etti. Şimdiye kadar 5-6 farklı doktor muayene etti . Sadece son gittiğim doktor fark etti.Merhabalar adenozmyozisle ilgili belirtileriniz neler? Bir de hamilelikle ilgili son durumunuz ne?
Anladim tesekkurler..Peki reglini baya yogun kanamali ve uzun mu suruyor? Ve kasik agrisi yapiyor mu?Merhaba. Transferim henüz yapılmadı. Nisan’ın ortasına doğru olacak İnşaAllah. Belirti olarak reglim sancılı oluyordu. Doktorum ultrason muayenesinde fark etti. Şimdiye kadar 5-6 farklı doktor muayene etti . Sadece son gittiğim doktor fark etti.
Yoğun kanamalı ve uzun oluyordu evet. Amh değerim düşünce miktarı ve günü de azaldı.Anladim tesekkurler..Peki reglini baya yogun kanamali ve uzun mu suruyor? Ve kasik agrisi yapiyor mu?
Anladim peki yaşiniz kac?Yoğun kanamalı ve uzun oluyordu evet. Amh değerim düşünce miktarı ve günü de azaldı.
33Anladim peki yaşiniz kac?
Daha gencsiniz aslinda ama amh zaman dusmeye basliyor tabi
Merhabalar, banada bu ay aşılama yapılcak ama dün kontrolde bu teşhisi koydu doktor.5 ay önce erken dogum yaptım ve gebelikle ilğisi yok dedi doktor kafam çok karısık.hamile kalabildinizmi acaba?Arkadaşlar, merhaba. Adenomyozis teşhisi koyulup hamile kalan var mı ?
3 olumsuz tüp bebek denemem var.
Merhaba bu iğneden kaç doz oldunuz acaba4.tüp bebek demememde Serdar koç hocayı buldum. Kendisi bir iğne verdi. Onu yaptım. Şuan ikizlere hamileyim
Bana da 2 hafta önce aynı tanı konuldu fakat gebeliği şu an için etkilemeyeceğini söyledi doktorum. İleri düzeydeyse ameliyat gerektirebildiğini de söylemişti.Arkadaşlar, merhaba. Adenomyozis teşhisi koyulup hamile kalan var mı ?
3 olumsuz tüp bebek denemem var.
Benim doktorum ameliyata karşı.Bana da 2 hafta önce aynı tanı konuldu fakat gebeliği şu an için etkilemeyeceğini söyledi doktorum. İleri düzeydeyse ameliyat gerektirebildiğini de söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?