- 18 Ocak 2024
- 117
- 206
- 23
- 30
- Konu Sahibi mavibirmasal
-
Hayırlı olsun canım ,ben de geçen yaz 2 ay kullandım iğne hatta adet olmamam gerekiyormuş ama ben 2 ayda da yumurtlayıp adet oldum doktor da şaşırmıştı %25 azaldı öyle transfer oldu mu
Bir de en az 6 ay baskılama diyor tüm doktorlar siz pozitif aldınız mııHayırlı olsun canım ,ben de geçen yaz 2 ay kullandım iğne hatta adet olmamam gerekiyormuş ama ben 2 ayda da yumurtlayıp adet oldum doktor da şaşırmıştı %25 azaldı öyle transfer oldu mu
Evet cznim aldım çok şükürBir de en az 6 ay baskılama diyor tüm doktorlar siz pozitif aldınız mıı
Merhaba yaşınız kaç acabaBir de en az 6 ay baskılama diyor tüm doktorlar siz pozitif aldınız mıı
Sükürler olsun :)Evet cznim aldım çok şükür
94lüyümMerhaba yaşınız kaç acaba
Coo şükür Yasin genç daha canımSükürler olsun :)
Evet ama bu adeno beni mafetti valla vucudumda kan bırakmadı , 15 yasımdan beri sebebide bulunmuyordu sükür biliyorm artık sebebiniCoo şükür Yasin genç daha canım
Evet ama bu adeno beni mafetti valla vucudumda kan bırakmadı , 15 yasımdan beri sebebide bulunmuyordu sükür biliyorm artık sebebini
Çok geçmiş olsun canım bana öyle Ağrı ya da kanama falan yapmadı zaten bir iki sene içinde çıkmış erken doğum yapıp oğlumu kaybedince Doktorlar fark etti daha önce yoktu yaniEvet ama bu adeno beni mafetti valla vucudumda kan bırakmadı , 15 yasımdan beri sebebide bulunmuyordu sükür biliyorm artık sebebini
Hayır canım değil ben kendiliğinden hamile kaldım ama tabii erken doğma sebebiyet verdi, 2 ay bir tedavi oldum şu an tüp bebekte tekrar hamileyimadeno ile hamile kalmak mucize deniliyor.
tüp bebek doktorunun tavrı ve konuşmaları bu aşamada önemli o zaman. benim gittiğim doktor moral bozmaktan başka şey yapmamıştı. kaç ay bunu düşünerek geçirdim bilmiyorum.Hayır canım değil ben kendiliğinden hamile kaldım ama tabii erken doğma sebebiyet verdi, 2 ay bir tedavi oldum şu an tüp bebekte tekrar hamileyim
Kesinlikle önemli canım o yüzden kendine iyi bir doktor bulur kalınmayacak diye bir şey yok arkadaşım da kaldı hatta 3 aylık bebeği var kendiliğimden de kaldım doğru tedavili olabiliyor canını hiç sıkmatüp bebek doktorunun tavrı ve konuşmaları bu aşamada önemli o zaman. benim gittiğim doktor moral bozmaktan başka şey yapmamıştı. kaç ay bunu düşünerek geçirdim bilmiyorum.
bana umut oldunuz çok teşekkürler. inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.sanırım sizde çikolata kisti yoktu değilmi öyle hatırlıyorum.Kesinlikle önemli canım o yüzden kendine iyi bir doktor bulur kalınmayacak diye bir şey yok arkadaşım da kaldı hatta 3 aylık bebeği var kendiliğimden de kaldım doğru tedavili olabiliyor canını hiç sıkma
Hayır canım yoktu ,umutsuzluk diye bir şey yok canım aşılmayacak bir şey değil dediğim gibi doğru bir doktorla yoluna devam etbana umut oldunuz çok teşekkürler. inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.sanırım sizde çikolata kisti yoktu değilmi öyle hatırlıyorum.
Tup bebekle kaldim ben ilk denemede oyle dusunmeyin arkadaslarimda var kalanadeno ile hamile kalmak mucize deniliyor.
Kac axlikken dogim yaptinizzHayır canım değil ben kendiliğinden hamile kaldım ama tabii erken doğma sebebiyet verdi, 2 ay bir tedavi oldum şu an tüp bebekte tekrar hamileyim
Bir de cikolata kisti evet agrı yapıyor ama adeno kadar engel deil bebege adeno rahmin iç tabakasında oldugu icin kasılma yapabiliyor hic kafanıza takmayın adrnoyuda baskılıyorlar zatenbana umut oldunuz çok teşekkürler. inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.sanırım sizde çikolata kisti yoktu değilmi öyle hatırlıyorum.
Dogumdan sonra cok kanamanız oldu mu? Niraz korkuyorum cunku reglilerim adeno yuzunden cok kanamalı geciyorHayır canım yoktu ,umutsuzluk diye bir şey yok canım aşılmayacak bir şey değil dediğim gibi doğru bir doktorla yoluna devam et
Kac axlikken dogim yaptinizz
Hayır canım olmadı benim normal dedi adet gibi zaten öyle aşırı kanamam olmuyorduDogumdan sonra cok kanamanız oldu mu? Niraz korkuyorum cunku reglilerim adeno yuzunden cok kanamalı geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?