- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Aynen psikolojik canim yaa ben regl olucam hissediyorum yani yarina olurum gibime geliyo zaten bat 6 nisan. Islerimide hallettim bugün yarin paso yaticagim icinBi de beklentiden dolayı da gecikiyor falan psikolojik.. Sinir bozucu biliyorum. Gaz var mı?
Hayırlısı :))Aynen psikolojik canim yaa ben regl olucam hissediyorum yani yarina olurum gibime geliyo zaten bat 6 nisan. Islerimide hallettim bugün yarin paso yaticagim icinoyle bi kurdum yani kendimi
Kesinlikle hamilesin bnmde boyleydi hatta daha silikti
Merhaba kizlar yardiminiza ve düsüncelerinize ihtiyacim var.
Bütün aylar adet agrım hafif hafif yoklayarak 1hafta öncesinden başlardi. Ama bu ay adetten 6gün geçmeme rağmen ne adet agrım var ne de gögüs hassasiyetim var. Idrar testi yaptim silik çıktı ama cizgileri beni yanıltıyor. (Isterseniz resmini atarim)
Sadece dün baslayan bir akıntımdan baska hic bir belirtim yok. Gebelik yasayanlar bilgi verebilirler mi?
Bu arada yarin kan testine gidecem
Hamile olduğunu öğrenince buraları unuttu herhaldebi yenilik yokmu konuyu actin kayboldun kiz?
öyle ama düsük geldi bana degeri insallah yükselmistir o yüzden merak ettim.Hamile olduğunu öğrenince buraları unuttu herhalde
yaş 27 canım 2 yıl oldu korunmayı bırakalıAyyy insallah canim senin yas kac ne zamandir korunmuyosun :)
Anladim canim bizim icin yarin ola hayrola :) takipte kalalim birbirimiziyaş 27 canım 2 yıl oldu korunmayı bırakalı
aynen canım pek umudum olmasa da inşallah senden güzel haberler alırız tatlım sen ne kadardır istiyorsunAnladim canim bizim icin yarin ola hayrola :) takipte kalalim birbirimizi
Ahh agzindan bal damliyo :) 3 silahşörler olarak bekliyoruzztwins scorpion gulayse6378
bence üçümüzde hamile olalım :)
bat yarın üçümüzün de....
beni de alın aranıza
birlikte kutlayalım
ay inşallah canım dur ben yeni konuna geleyim ordan devam edelim :) başkalarını da buluruz belki7 ay oldu iste benimde canim. Sende umutsuz olma insallah ikiimizde hamileyizdir. Rabbim insallah versin
ayyy inşallak kuzum ya ne güzel olurtwins scorpion gulayse6378
bence üçümüzde hamile olalım :)
bat yarın üçümüzün de....
beni de alın aranıza
birlikte kutlayalım
Gelll gell :)ay inşallah canım dur ben yeni konuna geleyim ordan devam edelim :) başkalarını da buluruz belki
Supersin sen Rabbim kucagina saglikla almayida nasip etsin insallah bizim belirtiler biraz ters tepiyo isteHerkese Merhaba,
Bir düşük yaşamıştım geçen sene.O dönemlerde hiçbir belirti yaşamamıştım.Sadece çok fazla şişlik vardı karnımda.6 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Düşükten dolayı yaşamış olduğum üzüntü beni hamilelik ve bebekten uzaklaştırdı.1 sene sonra tekrar bir bebek düşüncemiz oldu ve ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim.Biraz belirtilerini paylaşayım...
İlk ay negatif çıkınca aman ya neyse çok kafaya takmıycam hayırlısı dedim.
ikinci ayda;
regli tarihime 7 gün kala heyecan başladı
5 gün kala kasıklarımda şiddetli ağrı ve kramplar oluştu ama bu bir regl ağrısı değildi.Üşüttüm diye düşündüm.
böyle birkaç günü geçirdim.Regl tarihimden 1 gün sonra yine ağrılar var.Göğsüme yanlışlıkla bile değsem aman aman canım acıyor.Gidip eczaden 25 tl ye ve 5 tl ye iki adet test aldım.
25 tl olan adet tarihinden 6 gün önce bile yapınca pozitif ise pozitif çıkartıyormuş.
Akşamüstü 6 gibi hemen denedim ve çift çizgi
Emin olmak için ertesi gün sabah diğerini yaptım oda çift çizgi.
hıh Tamam hamileyim dedim
Hmen doktora gitmek istemedim.Çünkü daha önceden tecrübeliyiz.Hep aynı şeyler yapılıyor.
1 Hafta bekledim ve geçen cumartesi doktora gittim.direk karnımdan ultrason ile bakıldı.Görünmesse vajinal ultrason ile bakarız dedi.
Gerek kalmadı kese hemen göründü :)
Kan verdim.Tiroid vs onlara bakıldı.Tansiyon nabız kilo ölçüleri alındı.
3 aylık yasaklar konuldu :)
İlaçlar verildi.Şuan hersey yolunda gibi.Kasıklara giren ağrılar normalmiş :)
14 Nisanda hayırlısıyla kalp atışlarını duymak için doktorumuza gideceğiz.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin :)
Dualarım sizinle...
canım ne kadar güzel duygular bunlar hamilelerin duaları kabul olurmuş pek umudum olmasa da işte kendimizi kaptırıyoruz yinede bizede dua et canım Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinHerkese Merhaba,
Bir düşük yaşamıştım geçen sene.O dönemlerde hiçbir belirti yaşamamıştım.Sadece çok fazla şişlik vardı karnımda.6 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Düşükten dolayı yaşamış olduğum üzüntü beni hamilelik ve bebekten uzaklaştırdı.1 sene sonra tekrar bir bebek düşüncemiz oldu ve ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim.Biraz belirtilerini paylaşayım...
İlk ay negatif çıkınca aman ya neyse çok kafaya takmıycam hayırlısı dedim.
ikinci ayda;
regli tarihime 7 gün kala heyecan başladı
5 gün kala kasıklarımda şiddetli ağrı ve kramplar oluştu ama bu bir regl ağrısı değildi.Üşüttüm diye düşündüm.
böyle birkaç günü geçirdim.Regl tarihimden 1 gün sonra yine ağrılar var.Göğsüme yanlışlıkla bile değsem aman aman canım acıyor.Gidip eczaden 25 tl ye ve 5 tl ye iki adet test aldım.
25 tl olan adet tarihinden 6 gün önce bile yapınca pozitif ise pozitif çıkartıyormuş.
Akşamüstü 6 gibi hemen denedim ve çift çizgi
Emin olmak için ertesi gün sabah diğerini yaptım oda çift çizgi.
hıh Tamam hamileyim dedim
Hmen doktora gitmek istemedim.Çünkü daha önceden tecrübeliyiz.Hep aynı şeyler yapılıyor.
1 Hafta bekledim ve geçen cumartesi doktora gittim.direk karnımdan ultrason ile bakıldı.Görünmesse vajinal ultrason ile bakarız dedi.
Gerek kalmadı kese hemen göründü :)
Kan verdim.Tiroid vs onlara bakıldı.Tansiyon nabız kilo ölçüleri alındı.
3 aylık yasaklar konuldu :)
İlaçlar verildi.Şuan hersey yolunda gibi.Kasıklara giren ağrılar normalmiş :)
14 Nisanda hayırlısıyla kalp atışlarını duymak için doktorumuza gideceğiz.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin :)
Dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?