Adet agrısının olmaması, hamilelik belirtisi mi?

Bi de beklentiden dolayı da gecikiyor falan psikolojik.. Sinir bozucu biliyorum. Gaz var mı?
Aynen psikolojik canim yaa ben regl olucam hissediyorum yani yarina olurum gibime geliyo zaten bat 6 nisan. Islerimide hallettim bugün yarin paso yaticagim icin oyle bi kurdum yani kendimi

bi yenilik yokmu konuyu actin kayboldun kiz?

Hamile olduğunu öğrenince buraları unuttu herhalde
öyle ama düsük geldi bana degeri insallah yükselmistir o yüzden merak ettim.
Bende kimyasalda 30 du hic yükselmedi. Normalde bati gecince yüksek olmasi lazim hcg degerinin hayirlisi olur insallah

Herkese Merhaba,
Bir düşük yaşamıştım geçen sene.O dönemlerde hiçbir belirti yaşamamıştım.Sadece çok fazla şişlik vardı karnımda.6 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Düşükten dolayı yaşamış olduğum üzüntü beni hamilelik ve bebekten uzaklaştırdı.1 sene sonra tekrar bir bebek düşüncemiz oldu ve ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim.Biraz belirtilerini paylaşayım...
İlk ay negatif çıkınca aman ya neyse çok kafaya takmıycam hayırlısı dedim.
ikinci ayda;
regli tarihime 7 gün kala heyecan başladı
5 gün kala kasıklarımda şiddetli ağrı ve kramplar oluştu ama bu bir regl ağrısı değildi.Üşüttüm diye düşündüm.
böyle birkaç günü geçirdim.Regl tarihimden 1 gün sonra yine ağrılar var.Göğsüme yanlışlıkla bile değsem aman aman canım acıyor.Gidip eczaden 25 tl ye ve 5 tl ye iki adet test aldım.
25 tl olan adet tarihinden 6 gün önce bile yapınca pozitif ise pozitif çıkartıyormuş.
Akşamüstü 6 gibi hemen denedim ve çift çizgi
Emin olmak için ertesi gün sabah diğerini yaptım oda çift çizgi.
hıh Tamam hamileyim dedim
Hmen doktora gitmek istemedim.Çünkü daha önceden tecrübeliyiz.Hep aynı şeyler yapılıyor.
1 Hafta bekledim ve geçen cumartesi doktora gittim.direk karnımdan ultrason ile bakıldı.Görünmesse vajinal ultrason ile bakarız dedi.
Gerek kalmadı kese hemen göründü :)
Kan verdim.Tiroid vs onlara bakıldı.Tansiyon nabız kilo ölçüleri alındı.
3 aylık yasaklar konuldu :)
İlaçlar verildi.Şuan hersey yolunda gibi.Kasıklara giren ağrılar normalmiş :)
14 Nisanda hayırlısıyla kalp atışlarını duymak için doktorumuza gideceğiz.

Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin :)
Dualarım sizinle...

Supersin sen Rabbim kucagina saglikla almayida nasip etsin insallah bizim belirtiler biraz ters tepiyo iste

Kizlar ben hamile Degilim.. Adetim gecikeli 9gun oldu ve hala adet olmadim.. Doktora gitme imkanim yok suan..... Bana dua edin

Önceki ile kıyasladığımda bu belirtileri yaşamadım hiç aslında. Annem ve kayınvalidem kızıyor.Kıyaslama yapma bile lütfen diyorlar :)
Şuan için aşerme yok,bulantı PEK YOK, (ama yine oluyor),Duygusal değişiklikler var tabiki,Sinir yapıyor bazen özellikle trafikte kötü sözler söylüyorum.Ama hep GEBELİKTEN

canım ne kadar güzel duygular bunlar hamilelerin duaları kabul olurmuş pek umudum olmasa da işte kendimizi kaptırıyoruz yinede bizede dua et canım Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…