Adet belirtim yok hamilemiyim

Sen bilirsin canım bazen erken gebelik testinde de çıkıyormuş ama dediğim gibi geç döllenme falan olduysa negatif çıkınca üzülüyor insan

Ben normalde 3 gün kala yapcaktım ama merakta ediyorum
Evet haklısınız ben her ay test paketleri alıyordum bakmayın şimdi böyle dediğime🤣 ama öğrenince de erkense sürekli takip ediyorsunuz strese giriyorsunuz sonra kese görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım korkusu başlıyor :) yani o yüzden demiştim ama kendimi tutarım stres yapmam derseniz tabiki bakın inşallah güzel haberler alırsınız🌼❤️💙🧿

Canım ben çok okudum burda belirtisi olmayan da varmış gerçekten ama 6 gün çok erkenmiş negatif görüp üzülme benim gibi🥲 biraz daha bekle bence ben de adetimin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim
Evet negatif çoktı kasıklarım da ağrımaya başladı

Evet haklısınız ben her ay test paketleri alıyordum bakmayın şimdi böyle dediğime🤣 ama öğrenince de erkense sürekli takip ediyorsunuz strese giriyorsunuz sonra kese görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım korkusu başlıyor :) yani o yüzden demiştim ama kendimi tutarım stres yapmam derseniz tabiki bakın inşallah güzel haberler alırsınız🌼❤️💙🧿
Negatif çıktı kasıklarım da ağrımaya basladı

Back
X