Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız ben her ay test paketleri alıyordum bakmayın şimdi böyle dediğimeBen normalde 3 gün kala yapcaktım ama merakta ediyorum
Sen hemen olumsuza çekme kendiniiii daha çok günün var inşallah yükselecektirSen bilirsin canım bazen erken gebelik testinde de çıkıyormuş ama dediğim gibi geç döllenme falan olduysa negatif çıkınca üzülüyor insan
Evet negatif çoktı kasıklarım da ağrımaya başladıCanım ben çok okudum burda belirtisi olmayan da varmış gerçekten ama 6 gün çok erkenmiş negatif görüp üzülme benim gibibiraz daha bekle bence ben de adetimin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim
Negatif çıktı kasıklarım da ağrımaya basladıEvet haklısınız ben her ay test paketleri alıyordum bakmayın şimdi böyle dediğimeama öğrenince de erkense sürekli takip ediyorsunuz strese giriyorsunuz sonra kese görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım korkusu başlıyor :) yani o yüzden demiştim ama kendimi tutarım stres yapmam derseniz tabiki bakın inşallah güzel haberler alırsınız
![]()
En kısa zamanda olur inşallah canımEvet negatif çoktı kasıklarım da ağrımaya başladı
Adet olduğunuzu görmeden hiçbir şey kesin değildirNegatif çıktı kasıklarım da ağrımaya basladı
Bilmiyorum belirtiler şimdi başladı 6 gün kala bel kasık yani tabi erken de olabilir suan en mantıklısı 16 sında yapmakAdet olduğunuzu görmeden hiçbir şey kesin değildirerken yaptınız belki de daha yükselmemiştir
İnşallah çok güzel haberler alırsın canımBilmiyorum belirtiler şimdi başladı 6 gün kala bel kasık yani tabi erken de olabilir suan en mantıklısı 16 sında yapmak
InsallahAdet olduğunuzu görmeden hiçbir şey kesin değildirerken yaptınız belki de daha yükselmemiştir
Amin inşallah sizdeeee siz test yaptınız mıİnşallah çok güzel haberler alırsın canım![]()
Benim son adet tarihim 12 Mart canım şimdi 8 haftalık hamileyimAmin inşallah sizdeeee siz test yaptınız mı
He siz hamilesiniz anladım ben gebe kalmaya çalışıyorsunuz sandımBenim son adet tarihim 12 Mart canım şimdi 8 haftalık hamileyim![]()
Ben 3 sene aşılamalar çatlatma iğneleri klomenler vs denedim 2 kere aşılamam tutmadı sonra kendiliğinden oldu tedavisizHe siz hamilesiniz anladım ben gebe kalmaya çalışıyorsunuz sandım
Aaaa coookı sevindim benimde 3. Denemem normal yolla bakalımBen 3 sene aşılamalar çatlatma iğneleri klomenler vs denedim 2 kere aşılamam tutmadı sonra kendiliğinden oldu tedavisiz![]()
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımAaaa coookı sevindim benimde 3. Denemem normal yolla bakalım
Amin insallahhhhhh vardırİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım![]()
Ne yaptın canım merak ettim test yaptın mıBilmiyorum belirtiler şimdi başladı 6 gün kala bel kasık yani tabi erken de olabilir suan en mantıklısı 16 sında yapmak
Yaptım az önce 2. İdrar anlık bi silik oldu gitti ya da ben öyle gördüm teste güveniyorum baya ama yinede 18 Mayıs daha net sonuç verir diye düşünüyorum yani hala beklemedeyimNe yaptın canım merak ettim test yaptın mı
Görseli varsa at istersen bakalım bi adet günün ne zmandı bugün müYaptım az önce 2. İdrar anlık bi silik oldu gitti ya da ben öyle gördüm teste güveniyorum baya ama yinede 18 Mayıs daha net sonuç verir diye düşünüyorum yani hala beklemedeyim