Adet belirtim yok hamilemiyim

Sen bilirsin canım bazen erken gebelik testinde de çıkıyormuş ama dediğim gibi geç döllenme falan olduysa negatif çıkınca üzülüyor insan

Ben normalde 3 gün kala yapcaktım ama merakta ediyorum
Evet haklısınız ben her ay test paketleri alıyordum bakmayın şimdi böyle dediğime🤣 ama öğrenince de erkense sürekli takip ediyorsunuz strese giriyorsunuz sonra kese görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım korkusu başlıyor :) yani o yüzden demiştim ama kendimi tutarım stres yapmam derseniz tabiki bakın inşallah güzel haberler alırsınız🌼❤️💙🧿

Canım ben çok okudum burda belirtisi olmayan da varmış gerçekten ama 6 gün çok erkenmiş negatif görüp üzülme benim gibi🥲 biraz daha bekle bence ben de adetimin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim
Evet negatif çoktı kasıklarım da ağrımaya başladı

Evet haklısınız ben her ay test paketleri alıyordum bakmayın şimdi böyle dediğime🤣 ama öğrenince de erkense sürekli takip ediyorsunuz strese giriyorsunuz sonra kese görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım korkusu başlıyor :) yani o yüzden demiştim ama kendimi tutarım stres yapmam derseniz tabiki bakın inşallah güzel haberler alırsınız🌼❤️💙🧿
Negatif çıktı kasıklarım da ağrımaya basladı

Yaptım az önce 2. İdrar anlık bi silik oldu gitti ya da ben öyle gördüm teste güveniyorum baya ama yinede 18 Mayıs daha net sonuç verir diye düşünüyorum yani hala beklemedeyim
Görseli varsa at istersen bakalım bi adet günün ne zmandı bugün mü

Back
X