Arkadaşlar konuyu nereye acacgimi bilemedim ama acil yardiminiza ihtiyacım var. Ben adetin ilk günü mutlaka ağrı kesici alırım çok agrim olduğu için birde iki günde bir yikaniyorim normalde adetin 5 gün sürerken bir kaç aydır 5. Gün bitip iki gün falan damla damla gelmeye başladı. Size sorum ağrı kesici adeti uzatıyor mu birde SK SK yikanmamak mi gerekir annem çok yikandigim için uzadığını söylüyor ama ağrı kesiciden de şüpheleniyorum. Yardımlarını bekliyorum :)
adetlıyken yıkanmıcaz mı??!
kan kokusu,ter kokusu,yaglı saç kokusu,ayak kokusu..
e beledıye toplasın bızı ozaman..
Yıkanmamak gerekiyor diye biliyorum. Akıntını görmeden de ağrı kesici içme ağrı kesici akıntıyı geç getiriyor. Ben nerdeyse 10 gün cinnet geçiriyorum.
Canim benim de ilk gun cok agrim oldugu icin vermidon iciyorum daha agir bir agri kesici kesinlikle alma apranax falan sakin ha alma kanamayi kesecek kadar sert bir ilac cunku
Kanamanin bes gunden sonra damla damla devam etmesi sakincali degil bence gecici bir durum olabilir agri kesiciden de sık yikanmaktan da oyle sey olmaz cunku gene de aklini kurcaliyorsa bir eczaciya ilac hakkinda danisabilirsin ayrica sık yikanmak adet donemlerinde rahatlatir ve temizlik saglar konuyu onler aynen devam et hatta her gun yikansan daha iyi olur
Sevgiler opucukler kuzucum
dusla alakasi yok.ben ilk gun dahil her gun gunluk dusumu alirim.yoksa pislik yuvasi olur.dusunu ihmal etme.agri kesicidendir yada surekli saldir suldur gelecek hali yok ya
Benmde cok sancili gecerr 3 gun kivranirim ama vermidon tarzi agri kesiciler fayda etmez. Apranax ve majezik falan kullandm ama vucudum onlara hemen alisti onlarda fayda vermiyordu. Sonra aile hekimimize gittim nimes diye bir ilac veri sadece gunde 1 tane aliyorum oda ayda toplam 3 tane yetiyor 3 yildir onu kullaniyorum ve adetim de hicbir anormallik yapmadi tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu tür şeyler kişiden kişiye farklılık gösteriri. Ilk gün 3 tane apranax hap, ikinci gün 2 tane dikloron iğne oluyorum. Sonraki gün bazen gerek oluyor bazen olmuyor belki olmuyor o. Ağrı kesici kullanmadığım zaman ağrıdan bayıldığımı biliyorum. Mecburen kullanıyorum çok ağrılı geçiyor. Ve adetimin kesildiği falan yok. Ayrıca sık sık duş almak da bence çok iyi bir şey hem rahatlatır hem temiz tutar adet döneminde.
Mustafa Kemal'in askeri.
dusla alakasi yok.ben ilk gun dahil her gun gunluk dusumu alirim.yoksa pislik yuvasi olur.dusunu ihmal etme.agri kesicidendir yada surekli saldir suldur gelecek hali yok ya
Tatlım senin yikandigin halde kaç gün sürüyor
4-5 gun.Herseyden kaynakli uzayabilir.Sinir stres mevsim sicaklik uzuntu.Hormonlarla alakali oldugu icin.Agri kesici ozellikle
Tesekkur ederim bilgileriniz için . bende dustan diye düşünürdüm ama özellikle bu sicaktada dussuz düşünemiyorum .
Arkadaşlar konuyu nereye acacgimi bilemedim ama acil yardiminiza ihtiyacım var. Ben adetin ilk günü mutlaka ağrı kesici alırım çok agrim olduğu için birde iki günde bir yikaniyorim normalde adetin 5 gün sürerken bir kaç aydır 5. Gün bitip iki gün falan damla damla gelmeye başladı. Size sorum ağrı kesici adeti uzatıyor mu birde SK SK yikanmamak mi gerekir annem çok yikandigim için uzadığını söylüyor ama ağrı kesiciden de şüpheleniyorum. Yardımlarını bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?