Adet döneminde asırı duygusallasma?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Sizdede varmı arkadaskar aşırı duysusallasıyorum durup durup aglyorum tabı sorunlar var ama olmadık yerlere takılıyorum sorun bendemı? yoksa çoğunluk böylemı?

Ben baya huysuzlaşıyorum. Laneet bedbaaah birşeye dönüsüyorum
Normaldir hormonlardandır :)

Çok sinirli oluyorum,eskide ne varsa beni üzen hep aklıma geliyor,dünyanın berbat biyer olduğu,değersizlik hissi,çirkin hissetme gibi duygular ..şefkat görmeyi de bekliyorum bir yandan ama yanıma yanasamiyor kimse.
Dolap içi düzenleme,ev için alışveriş,dus almak,kuşburnu çayı ve çikolata iyi geliyor bana.agrim yoksa yürüyüş varsa uyumak tabii ki.

herkezde varmış bu durum neysekı anormal degılım

Ben de ilk zamanlar sadece bende bi tuhaflik var diye dusunuyordum ama genel olarak kadinlr boyle oluyormus. Ben de cok gergin oluyorum ozellikle boyle zamanlarda haber filan izleyemiyorum hemen aglayasim geliyor. Sacma sapan seylere uzulup agliyorum. Sonra da kendimi cirkin ve kotu hissediyorum

Sizdede varmı arkadaskar aşırı duysusallasıyorum durup durup aglyorum tabı sorunlar var ama olmadık yerlere takılıyorum sorun bendemı? yoksa çoğunluk böylemı?

Allahim ne buyuk acilar bunlar ))
Demesem icimde kalirdi vallahi, olur oyle olur hep hormonlardan bende donel denem ya cok duygusal depresif yada cok sinirli ve agresif olabiliyorum eh birde o doneme sinir bozucu seyler denk geldiyse dahada abartili oluyor mumkun mertebe bunun gecici oldguunu ve aslinda hormonlarin durumu abartili hale getirdiginin farkina varmak lazim. Cunku insan bazen farkinada varmiyor o anda.

Ben de öyleyim yalnız kaldığım zamanlar regl günlerinde ağlayasım geliyor :) o yüzden kafanı meşgul etmeyi deneyebilirsin kendini şımart alışverişe git veya al çikolatanı film izle :)

Nefret ediyorum bu dönemden doğumdan önce da vardı birde ağrı eklenince çıldırırdım şimdi ise ağrı geçti ama bildiğiniz sqykoya bağlayıp ben niye yaşıyorum bu hayat çok B#ktan diye geziyorum ortalıkta. Ağlama krizlerim ise tavan yapıyor eşimle en büyük kavgalarımız bu dönemde olur. Beni hiç alttan almaz verir odunu daha da bende deliririm iyice şu kızı emzirme işini bitireyim azcık kendime bakacağım gerekirse destek alacağım 29 yaşındayım bıktım het ay dibi görüp görüp normale dönmeye çalışmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…