Gebeliğe Hazırlık Adet Döngüsü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Hanimlar adet dongum 25-26 gun ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapiyorum dongumun 11. Yda 12.gunu yumurtlamam oluyo , biraz karisik duzenim gebelik testini ne zaman yapmaliyim?

Hanimlar adet dongum 25-26 gun ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapiyorum dongumun 11. Yda 12.gunu yumurtlamam oluyo , biraz karisik duzenim gebelik testini ne zaman yapmaliyim?
Merhaba,

Döngümüz ayni sizinle. 25-26 arasinda mi degisiyor (yani bir ay 25.gün diger ay 26.gün gibi) yoksa farkli tarihlere de kayiyor mu?

Yumurtlamadan 17 gün sonra test yapabilirsiniz

Yok hp ayni genelde 26 nadir 25 oluyo
O zaman en erken yumurtlama sonrası 14.gün testte çıkabilir. Bazı kadınlarda baya erken de testte görülüyor hamilelik. Siz bekleyebiliyorsanız iki hafta bekleyin, o zaman sonuç alırsınız(ben gerçi hiç bekleyemiyorum:) ).

Esimde hiz skntsı var 2 aydir tedavi goruyo 7 aydir planli gebelik deniyoruz ama olmuyo yaptgim testler 100 u gecmistir

Esimde hiz skntsı var 2 aydir tedavi goruyo 7 aydir planli gebelik deniyoruz ama olmuyo yaptgim testler 100 u gecmistir
Valla doktorumun bana dediği şey şuydu; bütün şu tedavileri bir kenara koy, iki hafta bekleme süresi bunlardan en zor olanıdır. İnşallah bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…