Merhaba ben yeni üyeyim 22 yaşındayım ilk cinsel deneyimimi 21 aralık günü yaşadım. Adet günüme 2 gün kala yani. Fakat ilk başta korunarak yaptık 1 dk süre kadar korunmasız oldu fakat içime boşalmadı ama zevk suyundan şüphelendiğim için ertesi gün hapı almaya karar verdim. Almadan önce o Gün içinde kanamalarım oldu kızlık zarının yırtılmasından gelen kandır diye endişelenmedim. Ama o günün akşamında karnımın ağrısı arttı ve kan koyu gelmeye başladı ve bu kanama 1 gün sürdü ve durdu.Adet olduğumu düşündüm. Vajinamı sildiğimde açık renkte kan geliyordu. İçimi rahat tutmak için 48. saatte norlevoyu tek seferde yuttum. Kanamamda değişiklik olmadı şuan ilacı aldığmdan bu yana 30 saat geçti. Hala youn bi kanama yok endişeleniyorum. Eğer 2 3 gün içinde kanama olmazsa test yaptırmalıyım sanırım. yani pazar günü ilişkiden 1 hafta sonra. Kanama oldu diyelim ben bu kanamayı adet günü olarak mı varsayıcam? Lütfen yardım edin aranızda tecrübeli olan bayanlar vardır(
Ccanım senı cok ıyı anlıyorum problem ne bende ankarada oturuyorum hangı dr gıdıyosun allah yardımcımız olsun sıkma canınııı
canım benım bende yenıyım burda ama hemen arastıırmalara basladım hacettepede lütfü önderoglunu gıdıyorum ben arkadsların tavsıyesıyle ulastım senın problem neydı bıraz ayrıntılı yazarsan sevınırım egr ıstersen dr tlf falan vereyım prof oldugu ıcın muane ucretı yuksek ama ne yapalım su kecıler bı gelsındeeee degecek ınsallah
Dün ben de yazdım aynen senin gibi ara lekelenmeler falan 12 gün gecikme öyle bir ay geçirdim normalde benim 30-32 günde olan adetim bu ay 42. günde oldu. Geçen ayda 9 günlük gecikme oldu bakalım kısmet artık . Ben inanıyorum inşallah hamiş sayımız çok artacak
Merhaba ben yeni üyeyim 22 yaşındayım ilk cinsel deneyimimi 21 aralık günü yaşadım. Adet günüme 2 gün kala yani. Fakat ilk başta korunarak yaptık 1 dk süre kadar korunmasız oldu fakat içime boşalmadı ama zevk suyundan şüphelendiğim için ertesi gün hapı almaya karar verdim. Almadan önce o Gün içinde kanamalarım oldu kızlık zarının yırtılmasından gelen kandır diye endişelenmedim. Ama o günün akşamında karnımın ağrısı arttı ve kan koyu gelmeye başladı ve bu kanama 1 gün sürdü ve durdu.Adet olduğumu düşündüm. Vajinamı sildiğimde açık renkte kan geliyordu. İçimi rahat tutmak için 48. saatte norlevoyu tek seferde yuttum. Kanamamda değişiklik olmadı şuan ilacı aldığmdan bu yana 30 saat geçti. Hala youn bi kanama yok endişeleniyorum. Eğer 2 3 gün içinde kanama olmazsa test yaptırmalıyım sanırım. yani pazar günü ilişkiden 1 hafta sonra. Kanama oldu diyelim ben bu kanamayı adet günü olarak mı varsayıcam? Lütfen yardım edin aranızda tecrübeli olan bayanlar vardır(
evet arkadaşlar banada sevdiğim bi ablam söylemişti geçen ay çok üzülmüştüm adetimin gecikmesi halinde bebişim olmayınca üzülme dedi bidahaki ay inşallah hamile kalırsın dedi bende öyle olmuştum dedi sizlere tavsiyem kafanıza fazla takmayın inanınki ben ne yumurtlama günü hesapladım nede yastık olayını yaptım kalktım banyo yaptım hemen ama yüce mevlam beni fazla bekletmedi umarım sizlerinde en kıza zamanda bu güzel haberlerinizi alırız :)
bendede eşimdede bir problem çıkmadı.her türlü tetkik yapıldı.en son nisanda hsg çekildi oda temiz.hsg den 2 ay sonra hamile kaldım.örendikten b,ir hafta sonra düştü.ugraşlarımızdan 1 yıl sonra oldu bu bebek.düşükten sonra 6 ay geçti hala bişey yok.problemin ne olduunu bende bilmiyorum.ögrenmek içinde çok saglam bir doktor bulmak istiyorum.herşeyden önce güvenebileceğim bir doktor.çünkü bu konuda gerçekten çok tecrübesiz ve para için çalışan doktorlarla karşılaştım.beni kadın dogum doktorlarından soguttular.o kadar uzun meseleki anlat anlat bitmez.
canım benım ya senı cok ıyı anlıyorum bende hep ozelıne gıtmeme ragmen 3dusuk yaptım onceden samsundaydık tahlıl ıcın okadar cok beklettılerkı anlatamam o aletlerden korkarken onlarla akraba gıbı oldum herbırısı yatırıp ıncelıyo sankı ne varsa sonra ankaraya tasındık hacettepedekı bu dr gıttım sadece bı tahlılımı 15 gun bekledım dıgerlerı dr muanesıne fakslanmıs yanı gıdıp hastaneden ben almadım sonra onlarda temız cıkınca dr fılm yerıne son asama olarak hıtereskopıyı onerdı onuda yaptırdım sukur ondanda bı problem cıkmadı dr denemekten baska caremız yok dedı ıste sımdı beklemedeyız rabbım yardımcımız olsun VERENDE O ALANDA......sabır ve umutla yola devam muane ucretı pahalı ama aklında bı soru kalmıyo en azından ıstersen vereyım canım sen nerde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?