Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
arkadaşlar şimdi hastaneden geliyorum hamileyim ama sevinemiyorum dün akşam lekelenme oldu bana düşük tehlikesiymiş inşallah bişey olmaz darısı tüm bebek isteyenlerin başına:)

bu arada arkadaşlar korunmayı bıraktıktan sonraki ikinci ayda benim de adetim düzensizleşti,normalde 31-32 günde olurdum
ekimde 7 gün,kasımda 4 gün gecikti.şimdide 9 gün geçti hala adet olmadım
ama ara dönemde galiba yumurtlama zamanlarımda kahverengi lekelenmelerim oldu 3-4 gün.o nedenle şimdi uzamış olabilir.iki tane test yaptım ikisi de negatif çıktı zaten.şuan hala regl olmadım,bekliyorum.yalnız karnım ve belim çok ağrıyo

ama böyle bişeyi yani adet gecikmesinden sonra hamile kalındığını ben de duydum,bana mantıklı geliyor

Dün ben de yazdım aynen senin gibi ara lekelenmeler falan 12 gün gecikme öyle bir ay geçirdim normalde benim 30-32 günde olan adetim bu ay 42. günde oldu. Geçen ayda 9 günlük gecikme oldu bakalım kısmet artık . Ben inanıyorum inşallah hamiş sayımız çok artacak

sen bekarmısın ne cesaret ya kusura bakma kardesım ya hamıle kalırsan ne olacak lutfen bıraz daha dıkkatlı ol derım ben o kanama kızlık zarı kanaması olabılır adet tarıhını degıstırmez....

Ccanım senı cok ıyı anlıyorum problem ne bende ankarada oturuyorum hangı dr gıdıyosun allah yardımcımız olsun sıkma canınııı

henüz bir doktorum yok canım.sürekli deişiyor.bir tavsiyen varsa sevinirim.burada pek çevrem yok yeni olduum için.bu arada bugün gecikmemin. 6. günü.hastaneye gittim doktor bhcg testi verdi.sonuç yarın çıkıyo.akşam 7 yede pelvik usg verdi.akşam gittiimde sonucuda alırım artık.umarım ters bir durum yoktur.

tezimizi onaylayanlar

nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz
gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
cingene00..........1 aydır düzensiz
veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş
......BURDURLU...........
......ipeka.......2.ayda hamişşşş
.....AYLİN20...2. ayda hamişşşş

tebrikler AYLİN20.olumlu düşün.sakın stres yapma.gittiim bir doktor 'kanamalar çok önemli deil.eer rengi açık ve parlak kırmızı deilse ve benim bir sürü hastam var 9 ay boyunca adet gören'demişti.sakın canını sıkma.herşey moralle biliyorsun

canım benım bende yenıyım burda ama hemen arastıırmalara basladım hacettepede lütfü önderoglunu gıdıyorum ben arkadsların tavsıyesıyle ulastım senın problem neydı bıraz ayrıntılı yazarsan sevınırım egr ıstersen dr tlf falan vereyım prof oldugu ıcın muane ucretı yuksek ama ne yapalım su kecıler bı gelsındeeee degecek ınsallah

bendede eşimdede bir problem çıkmadı.her türlü tetkik yapıldı.en son nisanda hsg çekildi oda temiz.hsg den 2 ay sonra hamile kaldım.örendikten b,ir hafta sonra düştü.ugraşlarımızdan 1 yıl sonra oldu bu bebek.düşükten sonra 6 ay geçti hala bişey yok.problemin ne olduunu bende bilmiyorum.ögrenmek içinde çok saglam bir doktor bulmak istiyorum.herşeyden önce güvenebileceğim bir doktor.çünkü bu konuda gerçekten çok tecrübesiz ve para için çalışan doktorlarla karşılaştım.beni kadın dogum doktorlarından soguttular.o kadar uzun meseleki anlat anlat bitmez.

bu arada üniversite doktorları çok yogun oluyolar.bende gazide bir doktora gittim oda proftu.çokta iyiydi ama adam benimle ilgilenemedi.5 dakikasını bile ayıramadı.bir soru sorabilmek için peşinden koşturduk.özel muayenehanesi varmı senin doktorun

haklısın kaldera,bizim durumlarımz biribirine çok benziyor,ben de 10 gün gecikmeden sonra regl oldum bugün,anlaşılan buhamilelikte benim için daha zaman varsenağlama

zinnureyn hiç üzülme kısmet böyleymiş dün eşimle konuştuk kk da bile okuyoruz hamileyim diye seviniyorlar ama ne yazık ki sonra aksilikler oluyor ben çok üzülüyorum kendim gibi üzülüyorum. Benim annemin de 3 tane evladı doğup sonra vefat etmiş 3-6 ay arası yaşamış 2 tanesi.Abimden sonra ben 5. yim 36 yaşında kucağına almış beni:))) Ya da hiç adet göremeyen arkadaşlar var bizim yine Allah'a şükür herşeyimiz düzenli abartılacak bir problemimiz yok benim 6. ayım denemede önümüzdeki ay. Ben 4 yıllık evliyim uzun süre korunmaya bağlıyorum ben geç olmasını ama yine de kafaya takıp hiç olmayacak diye düşünmüyorum zaten öyle düşünmeye başladığımız an şansımızı bitiriyoruz. O yüzden halimize şükredip her işte vardır bir hayır diye düşünmeliyiz.

Benide eklermisiniz tezimize inanıyorum ve onaylıyorum..Etrafımda çok tanıdığım var böyle 2-3 ay adet düzenizliğinden dolayı hamiş kalanı..Benimde kendimi bildim bileli 2 gün önce olurdum ama bu ay 12 gün gecikti yeni temizlendim bakalım bu aya inşş hamile kalırım, kalırız..Ayrıca hamile kalan arkadaşlara da çok sevindim Allah bizlerede tattırsın o duyguyu amin.

evet arkadaşlar banada sevdiğim bi ablam söylemişti geçen ay çok üzülmüştüm adetimin gecikmesi halinde bebişim olmayınca üzülme dedi bidahaki ay inşallah hamile kalırsın dedi bende öyle olmuştum dedi sizlere tavsiyem kafanıza fazla takmayın inanınki ben ne yumurtlama günü hesapladım nede yastık olayını yaptım kalktım banyo yaptım hemen ama yüce mevlam beni fazla bekletmedi umarım sizlerinde en kıza zamanda bu güzel haberlerinizi alırız :)

canım moralini bozma bişey olmamıştır. yok icim rahat deil diosan test yaparsın. ama ben olmadıgına eminim delikafadulden

Aylin Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı ömürlü bir evlat olur inşallah:)) Söylediklerine katılıyorum bana da arkadaşım aynı şeyi söylüyor o yüzden hiçççç kafaya takmıyorum:)) Çünkü olmayacak diye kafaya takan bir arkadaş tüp bebek yapacak maalesef. Ne eşinde ne kendin de hiç bir sorun yok psikolojik tedavi bile gördü şimdi tüp bebek. O yüzden buradaki tüm arkadaşlara sesleniyorum Allah'tan her şeyin hayırlısını dileyin dua edin bol bol zaten olacaksa olur olmayacaksa olmaz doktor var hastane var Allah'a çok şükür bir ölüme çare yok....

canım benım ya senı cok ıyı anlıyorum bende hep ozelıne gıtmeme ragmen 3dusuk yaptım onceden samsundaydık tahlıl ıcın okadar cok beklettılerkı anlatamam o aletlerden korkarken onlarla akraba gıbı oldum herbırısı yatırıp ıncelıyo sankı ne varsa sonra ankaraya tasındık hacettepedekı bu dr gıttım sadece bı tahlılımı 15 gun bekledım dıgerlerı dr muanesıne fakslanmıs yanı gıdıp hastaneden ben almadım sonra onlarda temız cıkınca dr fılm yerıne son asama olarak hıtereskopıyı onerdı onuda yaptırdım sukur ondanda bı problem cıkmadı dr denemekten baska caremız yok dedı ıste sımdı beklemedeyız rabbım yardımcımız olsun VERENDE O ALANDA......sabır ve umutla yola devam muane ucretı pahalı ama aklında bı soru kalmıyo en azından ıstersen vereyım canım sen nerde oturuyosun

Kızlar birşey sorsam adet bittikten 3-4gün sonra tekrar 4damla tekrar gelmesi pembemsi ama normalmi kızlar

verirsen çok sevinirim.ben yenimahallede oturuyorum.sen nerde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…