ben hamile aklınca cnm türk kahvesi istiyor (nedense)adetime dört gün vardı acayip karnımağrıdı sanki adetim gelcek gibi ağrıyodu hiç sevmediğim yemek kokuları geldi burnuma ama güzel kokuyodu son iki gündür falanda göğüs uçlarım acımaya başladı belim ağrıyo ve ara ara bulantılarım oluyo yarın kan tahlili yaptırcam bide ama sonuç pazartesi çıkarmış bakalım ne olcak hayırlısı darısı bebek isteyenlerin başına inşallah.......
çok teşekkürler kızlar darısı hamilelik müjdesini bekleyen herkese inşallah. Bende şimdilik belirti çok fazla değil, sadece halen sanki adet olacakmışım gibi kasıklarıma karnıma ağrı giriyor ama cok fazla değil. bendeki en belirgin belirti göğüslerimdeki ağrı. hamile oldugumu öğrenmeden göğüs altımda başlayan ağrı beni çok endişelendirmişti hatta meme cerrahına falan gitmeyi düşünüyodum kist vs vardır belki büyümekte olan diye. sonra diğer göğüsümün altı da ağrımaya başlayınca kistten olmadığını anladım. sütyenin baleni mi acıttı acaba diye balensiz sütyenler takıyodum. sonra bu durum ortaya çıkınca dank etti adeta. ama göğüs uçlarım değil altları ağrıyor. mide bulantısı yok allahtan. dün biraz olur gibi oldu kendimi telkin ettim yok bu psikolojik diye bulantın falan yok die geçti hemen :)))
nur elnur 2. adette hamileymişim derken???? üstünemi gördün. kızlar benide ekleyin bu ay geciktim 6 gün bakalım neler olucak. kuzenimdede aynısı oldu ilk ay 8 gün gecikti ikinci ay hamile kaldı. hadi bakalım hayırlısı. hayırlı haberler bekliyoruz
aykara cım çok teşekkür ederim bu bilgiyi benimle paylaştığın içiçn inşallah bu sefer sağlam tutunur bebeğim allah korusun bu bebeğimide kaybedersem yıkılırımmmmmmmmmmm.rabbaim korusun guzumuuuuuuuuu...inşaallah.....!!!(herkesin bebeğini korusun rabbim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?