Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
bu arada epeydir yazmıyordum ama daha sık gelecem artık buraya
çünkü bu konu beni bire bir ilgilendiren bir konu
yani düzensiz adetler
normalde 30 günde bir oluyordum korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay yine 30 gün üstüne oldum 2. ay 25 gün üstüne oldum 3. ay 23 gün üstüne oldum4. ay29 gün üstüne oldum önce indi sonra çıktı bakalım bu ay ne olacak adetimde ocak 2 sinde allah hepimize ağlıklı bebişler verir inşallah

ipeka hayirli olsun. saglikla bebisini kucagina alirsin umarim.bende daha hic gitmedim dr ye. korkuyorum. alttan muayene lafi bile urkutuo beni ama 3 aydir korunmamamiza ragmen henuz bi gelisme yok bizde de. mecburen ocakta gidicem dr ye.

Aman aman hamişlerimiz var ne güzel çok sevindim kızlar ayrı ayrı tebrik ederim sizi
ne kadar düzensizdi adetleriniz

çok teşekkürler kızlar darısı hamilelik müjdesini bekleyen herkese inşallah. Bende şimdilik belirti çok fazla değil, sadece halen sanki adet olacakmışım gibi kasıklarıma karnıma ağrı giriyor ama cok fazla değil. bendeki en belirgin belirti göğüslerimdeki ağrı. hamile oldugumu öğrenmeden göğüs altımda başlayan ağrı beni çok endişelendirmişti hatta meme cerrahına falan gitmeyi düşünüyodum kist vs vardır belki büyümekte olan diye. sonra diğer göğüsümün altı da ağrımaya başlayınca kistten olmadığını anladım. sütyenin baleni mi acıttı acaba diye balensiz sütyenler takıyodum. sonra bu durum ortaya çıkınca dank etti adeta. ama göğüs uçlarım değil altları ağrıyor. mide bulantısı yok allahtan. dün biraz olur gibi oldu kendimi telkin ettim yok bu psikolojik diye bulantın falan yok die geçti hemen :)))

öncelikle tebrik ederim insallah kucağına da almak nasip olur:)) Benim de bu ay 7. günüm adet tarihim attı geçen ayda 9 gün attığı için pek önemsemiyorum artık:)) Ben de bu adet düzensizleşmesi konusunda iddialıyım:)Çevremdeki herkes aynı şeyleri söylüyordu burada da böyle bir konu açılınca takip etmeye başladım ve 1 2 derken 4. hamile haberimizi aldık. Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah :))

benim adetim de korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti 2 aydır düzenli oluyorum hamile olma ihtimalim arttı derken bu ne yaaaasenağlama, herkes için geçerli değildir de mi ??

benim de 5-6 ay oldu korunmayı bırakalı ilk 2 ay düzensizleşti sonra 2 ay düzenli oldum şimdi yine 2. ayım düzensiz olan bence kötü düşünmeyin bu bir teori sadece herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok...

ipeka öncelikle seni tebrik ederim cnm allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben dün kan testide yaptırdım aslında adet günüm dündü ama bebeğim beş haftalık çıktı nasıl hesaplıyolar anlamadım ama...bide buket yemekten sora bulantı oluyo mu diye sormuşun cnm benim normalde oluyo ama yemekten sonra bulantım artıyo ve yediklerimi çıkarıyom belki bünyeden bünyeye değişir ama bilmiyom yiyorum mutfağa gidince yediğim şeyin kokusunu duyuyorum ve hepsini çıkarıyorum genelde sabah kahvaltıdan sora oluyo bide kızlar bana çok dua edin beniki düşük yaptım sağlık ocağı riskli bi gebe olduğumu söyledi inşallah bu sefer bebeğimi sağsalim ve sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim tüm anne adyları için geçerli bu dileğim ...rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin ammmmiiiinnn!!!!!!!!

canım tebrık ederım allah tamamına erdırsın darısı bızeeeee insalllah.........

tezimizi onaylayanlar

nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
AYLİN20............1 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz
gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
cingene00..........1 aydır düzensiz
veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş
......BURDURLU...........
......ipeka.......2.ayda hamişşşş

ipeka tebrikler canım.salıcakla kucaına alırsın inşallah.

bu arada BURDURLU canım aldıgım bir habere göre eger bebek saglam yerleşirse bulantı olurmuş.inşallah saglamdır canım.

ne güzel yeni hamişlerimiz var. kızlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bebekler kolay doğumlar olsun. darısıda biz bekleyenlerin başına inşallah. ne olur gerilmeyin hiç bir konuda görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. allaha havale edin görün bak nasılda rahat geçicek ve siz meleklerinize kavuşucaksınız

Merhabalar!
Benimde adet günüm hatta saatim şaşmazdı. Ama korunmayı bıraktıktan sonra adetim gecikmeye başladı.Ama daha sonra tekrara düzene girdi ve 28 günlük periyodum 30 gün olmaya başladı.şu anda adetim düzenlendi ve tık yok hala

canım tebrıkler saglıcakla kucagına alırsın ınsallah ne olur bız bebek bekleyenerene dualarını eksık etme...delikafadulden

aykara cım çok teşekkür ederim bu bilgiyi benimle paylaştığın içiçn inşallah bu sefer sağlam tutunur bebeğim allah korusun bu bebeğimide kaybedersem yıkılırımmmmmmmmmmm.rabbaim korusun guzumuuuuuuuuu...inşaallah.....!!!(herkesin bebeğini korusun rabbim)

canım üstüne görmüşüm kısmen böle birşey bazı doktorlarda yumurta yerleşirken kanama yapar diyorlar kimisi üzerine adet görme diyor.. ama sonuçta tam 5 gün normal bir adetgördüm hamileliğim üzerine hakkınızda hayırlısı

BURDURLU canım benim herşey olumlu düşünceden geçer unutma.biliyorum söylemekle yaşamak farklı.bende düşük yaptım.ama lütfen olumlu düşün.herşey çok güzel olacak de aklına kötü bişey geldiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…