Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
bu ay yine geciktim 3 gün önce adet olmam lazımdı hala olmadım test yapmayada korkuyom geçen ayki gibi yine gecikmiştir diye düşünüyorum ama yinede ümidim var tabii lütfen benim için dua edin olur mu?

Aykara canım senin bu ayda olmadı galiba(En son yazdıkların öyleydi ama son durumlar ne?Benim 24/12 son adet tarihim bakalım ne zaman olucam yine??Ben inanıyorum hepimiz Allah'ın izniyle 2009 da hamiş olucaz:)))

hayır canım bu ayda olmadı.hayatımda bir ilk yaşadım ve adetim 12 gün gecikti.12.gün hastalandım.bu aralar depresyondayım.ok yıprandım.aslında bunu söylememem lazım biliyorum benden daha zor durumda olanlarda var ama oluyo işte dönem dönem.fazla grmemeye çalışıyorum buraya ama dayanamıyorum.inşallah dediğin gibi 2009 bizim yılımız olur hayırlısıyla.bu arada listeyi idare edermisiniz kızlar ben belki gelmem uzun süre.Allah herkesin gönlüne göre hayırlısıyla kusursuz evlatlar versin.

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz
gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
cingene00..........1 aydır düzensiz
Beloş.................1 aydır düzensiz
galisra...............1 aydır düzensiz
mawili................2 aydır düzensiz

veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tezimizi onaylayanlar

......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş
......BURDURLU...........
......ipeka.......2.ayda hamişşşş
.....AYLİN20...2. ayda hamişşşş
,,,,,,,ALTUNUMMM......4.AYDA HAMİŞ
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra

Kızlar ben kaçıyorum.hepinizi de çok seviyorum.belki arada gelip okurum.ama galiba buralara gelmekte beni strese sokuyo.sürekli bu işle ugraşmak ve bu işe adapte olmak aslında olumsuz etkiliyo hepimizide.biliyorum düşünmemek çok zor.ama yapmak zorundayız.ne sogan kürleri ,ne hayıt tohumları ne başka bir şey: önce allah sonrada takmamaktan geçiyo herşey.bunu aslında hepimizde biliyoruz ama uzak duramıyoruz işte.ama ben en azından çaba harcıycam.hepinizide kocaman öpüyorum.

tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin:))) Senin kaç aydan beri gecikmeli oluyordu? Ve ne kadar atıyordu acaba?

beklemede olanlar

kaldera..............2 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz
gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
cingene00..........1 aydır düzensiz
Beloş.................1 aydır düzensiz
galisra...............1 aydır düzensiz
mawili................2 aydır düzensiz

veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tezimizi onaylayanlar

......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş
......BURDURLU...........
......ipeka.......2.ayda hamişşşş
.....AYLİN20...2. ayda hamişşşş
,,,,,,,ALTUNUMMM......4.AYDA HAMİŞ
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra
cingene00............1 ay sonra

:teytey::teytey:allah listede bekleyen herkese nasip etsin kızlar bende hiç olmayacak sanıyodum ama kısmeti varsa oluyomuş işte

bende 3 aydır düzensizdim son adetim düzenli oldu bu ay bende ümitliyim inşallahhhhhhh allahımmm ya inşallah ve inanılmaz gögüslerimde acı var.

ya bu göğüs acısı bende de oldu bu ay. Normalde adetten önce çok ağrılı ve şiş olurlar ama sanki bu sefer adetim bitti geçti yine de ağrılılar. Biter bitmez 2-3 gün sonra tekrar ağrımaya başladı. Ovülasyon testi de yapıyorum 2 gündür çift çizgiye çok yakın ikinci çizgi. Bakalım kısmet artık, ama inanıyorum ben de Allah herkesin yüzünü gülüdürücek sadece vakti saati var o kadar:)))

Valla buna bende inanıyorum benim bir arkadaşımda korunmayı bırakınca birkaç ay öncesinde adeti gecikince hep hamileyim galiba diyip durdu birşey olmadı ama sanırım 3. ayında hamile kaldı. Ben bir etkisi vardır diye düşünüyorum. Kendimden de şöyle bir örnek vereyim. korunmayı bırakınca benimde adetlerim baya gecikmeli oluyordu bir ay bebek denemelerine ara vermek zorunda kaldım adetim tam gününde geldi. Keşke ara vermeseydim. Belkide hamile kalırdım şimdi. Kısmet....

uzun süredir takip ediyorum bu siteyi arkadaşlar
benimde adetlerim 3 aydır düzensizleşmişti önceleri günü gününe olurdum son ay ilaçla olabildim ve şimdi hamileyimmmm
tez doğrudur....

Tebrik ederim esra :1hug:
darısı bizlerin başına işallah belirtilerin varmıydı :uhm:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben ona inanmıyorum adet düzensizliği stresten oluyo sürekli hamile miyim diye düşünürsek adette düzensizlik olur tabi ki

Daha önceki yazıları da okursanız, kafaya hiç takmayanlarda da bu adet düzensizliği oluştu.Benim bir kaç mesajımda örnekler var bir daha yazmıyayım. Sadece kafaya takmakla olduğuna inanmıyorum. Mesela ben geçen ay test yaptım negatif çıktı artık kesin olarak hamile olmadığıma inandım çünkü 1 hafta geçmişti ama 6 gün daha attı. Sonuçta eminim hamile olmadığıma ne için stres yapayım ki. Ama kesin birşey yok tabii stresten veya korunmayı bırakmaktan ikisinden de olabilir bizim ki sadece bir teori kesin kararı doktorlar verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…