Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
kızlar benimkide düzensiz 2aydır olmuyorum hamile olabilirmiyim tepkiler nasıl oluyor lütfen yardım edin

arkadaşım senin sürekli bir düzensizlik var mıydı?Yoksa korunmayı bıraktıktan sonra mı oldu? 2 ay uzun bir süre gebelik testi yaptın mı? Eğer yaptıysan ve negatifse iki ay geçmiş sanırım hamile olamazsın. Ben senin yerinde olsam doktora giderdim. Çünkü hiç olmama durumu değişik biraz. Buradaki listede daha önce düzenli adet olan korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşen hanımlar var. Bence hamilelik var mı yok mu/yoksa bir problem mi var diye doktora gitmelisin. Tabii ki bunlar benim düşüncelerim....

canım eylül 15de korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz olmaya başladım daha önce yoktu 2yıl önce hamile kaldım 4aylık bebeğim karnımda öldü 15ay korundum bıraktıktan sonra böyle oldu test yapmadım korkuyorum ya çıkmazsa diye şuanda kaynanamlardayım evime dönünce yapacam burda psikolojim bozulmasın istiyorum hamiş olanlar ilk 2ayda neler hisseder merak ettim

arkadaşlar bende 29 aralıkta pregnyl iğne oldum 18 ocak da hastalanmam gerekiyordu 2 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı ve 23 ünde hastalandım ve benim regl 7 gün sürerdi ama bu ay az az geldi ve 4. gün kesildi gelmedi. sizce neden olabilir üstüne adet görme diyorlar hamilelik olabilirmi acaba. veya düzensizleşip hamile mi kalıcam acaba. hoşçakalın

canım kusura bakma ama senin acilen bir gebelik testi yapman gerekiyor. Niye moralin bozulsun ki, varsa vardır yoksa yoktur. Senin ki farklı bir olay, hem de daha önce karnında bebeğin ölmüş. Eğer gebelik gibi bir şey varsa zaten senin hemen doktora görünmen gerekir önceki öykünden dolayı. Bence vakit kaybetme bir an önce hemen gebelik testi yap. Eğer yoksa da doktora gidersin. Benden söylemesi sonra pişman olma şimdiden öğren eğer bebiş varsa da.

evet arkadaşlar bu ayda 10 gün gecikti hayret ediyorum herzaman düzenli olan adetlerim 2 aydır gecikiyor..bakalım kısmet inşş bu aya hamile kalırım..

arkadaşlar benimde 1yıl oluyor şubatta düzensizlik hala tık yok 1hafta önce 1hafta sonra 3.4 ay iyi sonra düzensizleşiyor rabbim inşallah nasip eder kasım da aşılama yaptırmıtım gene düzen müzen kalmadı aşılama tuttu dedik 1hafta geçmişti bebişim bekletme gel artık

arkadaslar benım bu ayda erken oldu lısteye yazın 3 ay duzensız bı 29. gun oluyorum bı35. anlamadım ama hayırlara vesıle olur ınsallah

beklemede olanlar

kaldera..............3 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz
gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
galisra...............1 aydır düzensiz
mawili................3 aydır düzensiz
prettynina...........1 aydır düzensiz
umutsuzum........1 aydır düzensiz
brnsrk................2 aydır düzensiz
haticesu.............2 aydır düzensiz
naagihan............4 aydır düzensiz
beloş.................2 aydır düzensiz
selin1687...........1 aydır düzensiz

veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tezimizi onaylayanlar

......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş
......BURDURLU...........
......ipeka.......2.ayda hamişşşş
.....AYLİN20...2. ayda hamişşşş
,,,,,,,ALTUNUMMM......4.AYDA HAMİŞ
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra
esra2811..............3 ay sonra

Bu ara biraz az giriyorum siteye. O yüzden liste güncelleme ve eklemelerde gecikme oluyor. Aykara2 arkadaşımdan devraldım bu liste işini:)) O yüzden kusura bakmayın arkadaşlar...

arkadaslar bende oylama yaptım ewet benimde 3 ay bir düzensizlikten sonra hamile olduğumu öğrendim benim 5 gün reken geldi ve o ay hamile kaldım.darısı tüm isteyenlere.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin:))) bizim daha zamanımız var herhalde:)))

arkadaşlar benide ekleyin lütfen benimde 2 aydır düzensiz...İnşallah güzel haberler veririz

arkadaşlar ben bu topiğe yeni girdim ve hepsini okuyamadım en azından konuya vakıf oldum. ben düşük yaptım ve adetlerim düşük öncesi günü gününeydi.düşükten sonra 5 ay düzensiz oldum şimdi ise düzene girmeye başaldı. yani bende tersi olma olasılığı varmı? belki benimde düzelince bebişim olur:roflol: artık 6 aydır korunmadığım halde bebişin olmaması benim sinirlerimi bozmaya başladı bile. uzun süre bekleyenlere Allah'ım sabırlar versin. bebiş isteyenlerin kucakları dolsun benimde tabi:Saruboceq:

merhaba arkadaslar,benimde adetlerim cok duzenlidir fakat bu ay ilk defa 3 gun erken basladi.Insallah teziniz dogrudur.Ben dogum kontrol hapini birakali 6 ay oldu.Bakalim bu ay nolucak...

mrb arkadaşlar bende 2hamilelik yaşadım ve ikisindede adetlerim çok düzensizdi ama ikisinide kaybettim işallaj rabbim en kısa zamanda yine verir bebişlerimizi :Saruboceq:

beklemede olanlar

kaldera..............3 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz
gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
galisra...............1 aydır düzensiz
mawili................3 aydır düzensiz
prettynina...........1 aydır düzensiz
umutsuzum........1 aydır düzensiz
brnsrk................2 aydır düzensiz
haticesu.............2 aydır düzensiz
naagihan............4 aydır düzensiz
beloş.................2 aydır düzensiz
selin1687...........1 aydır düzensiz
Maybenow.........1 aydır düzensiz
srncr.................2 aydır düzensiz

veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tezimizi onaylayanlar

......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş
......BURDURLU...........
......ipeka.......2.ayda hamişşşş
.....AYLıN20...2. ayda hamişşşş
,,,,,,,ALTUNUMMM......4.AYDA HAMıŞ
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra
esra2811..............3 ay sonra
teuot....................3 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…