Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
benim son 2-3 aydır düzene girdi. Maaşallah diyim :) Şimdi genel olarak düzenli gidiyor. Ama tabii belli olmaz yine de her an sapıtabilir:))

benim rahmim çocuk aramaktan vazgeçti herhalde:)) geciktiği zaman herkes öyle diyordu çünkü:)

vallahi canım ben seni ekliyim yine ama benim de düzeldi iki aydır falan inşalah düzelince de oluyordur ne biliyim.. inşallah sağlık sıhhat içinde bebişler gelir bize:))

beklemede olanlar

kaldera..............3 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz
gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
galisra...............1 aydır düzensiz
mawili................3 aydır düzensiz
prettynina...........1 aydır düzensiz
umutsuzum........1 aydır düzensiz
brnsrk................2 aydır düzensiz
haticesu.............2 aydır düzensiz
naagihan............4 aydır düzensiz
beloş.................2 aydır düzensiz
selin1687...........1 aydır düzensiz
Maybenow.........1 aydır düzensiz
srncr.................2 aydır düzensiz
esraie...............6 aydır düzensiz

veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tezimizi onaylayanlar

......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş
......BURDURLU...........
......ipeka.......2.ayda hamişşşş
.....AYLıN20...2. ayda hamişşşş
,,,,,,,ALTUNUMMM......4.AYDA HAMıŞ
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra
esra2811..............3 ay sonra
teuot....................3 ay sonra

ayyyyy çok sewindim ben bu habere wallaaa benim de 2 aydır çok düzensiz bakalım nolcak yarın hasta olmam lazım ne kadar gecikcek acabaaa inşalllah hiç hasta olmam bu ay ve bebiş gelir :)

valla arkadaşlar hamiş kalanları tebrik ediyorum benimde kasım ayında tüp bebek yaptırmıştım aralıkta adet oldum ondan sonra düzensizleşti adet günlerim meğer bu ay hamile kalmışım ama ben bilmediğim için düşük oldu inşallah birdahaki aya hayırlısıyla hamiş kalırım bana dua edin arkadaşlar hamilelik bekleyen herkeze sabır diyorum çünkü ben bu ay hiç kafama takmamıştım ev aramaktan buldum bulacam derken temizlikle felan uğraşcam diye bebek gitti tabi ama rabbime şükürki hamile kalabilmekte güzel şimdilik onun tesellisiyle geçiyor günler bakalım

inşallah nisanda biz de hamiş oluruz......

bu tezi onaylayanlar lütfen değişiklikleri yazarmısınız...........

canım çok geçmiş olsun ama şunu unutmaki kafanı bebişe vermemişsin ve hamile kalmışsın yani stres yaparsak niye olmuyor diye o zaman hormonlar bizimle dalga geçip hamile kalmamızı engelliyor sen bu tezi doğru çıkardın yani inşallah canım en yakın zamanda tekrar hamiş kalırsın

gamze-su canım inşallah allah tekrar nasip eder.Bu sefer sonuna kadar sağlık sıhhat içinde geçer hamileliğin...

Benim düzen bu ay uzun bir aradan sonra yine şaştı... Ara lekelenme falan filan bu ay doktora gidicem bakalım ne diyecek gerçekten herkesin dediği gibi hamile kalmaya hazırlanmak için mi yoksa başka bişey mi var?

slm kızlar bu sayfaya 5 ay once adetlerım duzenım bozulmustu ve ertesı ay hamıle kaldım ama malesef dusukle sonuclandı ve bugunnn yıne adetlerım duzensızlesmeye basladı bakalım rabbım ne zamn kısmet edecek ıns bebeısın habercısıdır ne dıyelım ıyı seyler dusunelım ıyı seyler olsunnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…