Selam nasılsınız ? adetiniz duzene girdi mi?kızlar bizde yaklaşık 2-3 aydır deniyoruz bu ay 3 gün geciktim. Daha önce günü saatine dakikti hep hiç şaşmazdı bu ay böyle olunca şaşırdım bende. inş. dediğiniz gibidir
Hamile kaldınız mı acaba ilk defa geçen ay adetim gecikti.arkadaşımda aynı oldu bu ay hamile çok merak ediyorumağzından bal mı akıyor ne ciddimisin varmı böyle bişey benim normalde hep düzenliydi ilk defa buay 12gün geçikti ve oldum inşallah önümüzdeki aylarda teoriniz gerçekleşir
Kız ne ilginç bir topik degilmi deminden beri okuyirum senin yazdığını görünce dayanamadım.. gerçekten annemde hep böyle der gecikince oluyor der .. İnshaAllah diyelim.. baksana liste çoğu kişi hamile kalmışHamile kaldınız mı acaba ilk defa geçen ay adetim gecikti.arkadaşımda aynı oldu bu ay hamile çok merak ediyorum
Tatlım bende gerçek mi acaba die sorguluyorum? İnşallah gerçektir aşı oldum die ona saymıştım 8 gün gecikme ilk defa.ama arkadaşımda ilk defa aşı oldu 5 gün gecikme bu ayda hamile ve sonucu 1137 aşırı fazla bi değer.inşallah hamileyimdir.25 ine yumurtlamaydı takvime göre ve belirtilerim de öyleydi.bugün krem gbi yoğun beyaz bi akıntım oluyor bunlar niye oluyor yine mi değilim acabaKız ne ilginç bir topik degilmi deminden beri okuyirum senin yazdığını görünce dayanamadım.. gerçekten annemde hep böyle der gecikince oluyor der .. İnshaAllah diyelim.. baksana liste çoğu kişi hamile kalmış
Kız naptın hamilemisin.bunları yaşadığında hamile kaldığın ay yumurtlamadan sonra akıntın nasıldı.benim şuan akıntım var ama beyaz krem gbi ve fazla.ilk defa adetim gecikti 8 gün gecikmeden sonra oldumslm kızlar bu sayfaya 5 ay once adetlerım duzenım bozulmustu ve ertesı ay hamıle kaldım ama malesef dusukle sonuclandı ve bugunnn yıne adetlerım duzensızlesmeye basladı bakalım rabbım ne zamn kısmet edecek ıns bebeısın habercısıdır ne dıyelım ıyı seyler dusunelım ıyı seyler olsunnn....
Şimdi n’aptınız acabaselam kızlar bu topiği güncellemek istedim inşallah bende doğrularım hiç şaşmayan adetim buay 7 gün geç geldi......
Kız o krem gibi akıntı bende de var biliyormusun .. bir haftadir hemde daha öncesinde seffafti .. ve yoğun geliyordu.. 18 ocakta kanamam oldu hemen bitti 2 güne kendi bitti.. sonra basladi beyaz akıntı.. sperm gibi aynı.. testler negatif iki gün öncede kan tetsi negatif çıktı gerçi değeri göremedim ama.. sonuç olarak bugün 15 gün oldu gecikmeTatlım bende gerçek mi acaba die sorguluyorum? İnşallah gerçektir aşı oldum die ona saymıştım 8 gün gecikme ilk defa.ama arkadaşımda ilk defa aşı oldu 5 gün gecikme bu ayda hamile ve sonucu 1137 aşırı fazla bi değer.inşallah hamileyimdir.25 ine yumurtlamaydı takvime göre ve belirtilerim de öyleydi.bugün krem gbi yoğun beyaz bi akıntım oluyor bunlar niye oluyor yine mi değilim acaba
Ay deliricem ya bu ne böyle.önceden de olurdu akıntım ama çook az olurdu ve yumurtlamadan hemen sonra olmazdı şimdi yogun.inşallah senin ki pozitiftir geç döllenmedirKız o krem gibi akıntı bende de var biliyormusun .. bir haftadir hemde daha öncesinde seffafti .. ve yoğun geliyordu.. 18 ocakta kanamam oldu hemen bitti 2 güne kendi bitti.. sonra basladi beyaz akıntı.. sperm gibi aynı.. testler negatif iki gün öncede kan tetsi negatif çıktı gerçi değeri göremedim ama.. sonuç olarak bugün 15 gün oldu gecikme
Aynne benimde hiç olmazdı belki coo ama çok az küçücük nokta adetim bitince olurdu.. sanki öyle hatırlıyorum.. ama bu acayip yoğun..Ay deliricem ya bu ne böyle.önceden de olurdu akıntım ama çook az olurdu ve yumurtlamadan hemen sonra olmazdı şimdi yogun.inşallah senin ki pozitiftir geç döllenmedir
Kız şuan valla aynıyızAynne benimde hiç olmazdı belki coo ama çok az küçücük nokta adetim bitince olurdu.. sanki öyle hatırlıyorum.. ama bu acayip yoğun..
İnshaAllah cnm sende de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?