Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bugüne kadar yazdıklarınızı okudum biraz ümitlendim açıkçası biz 5 aydır korunmuyoruz korunmadan önce adetlerim çok düzenliydi hatta bıraktıktan 2 ay sonraya kadarda öyleydi son üç aydır adetim bitiyor 10 gün sonra ara kanama gibi başlıyo ara ara devam ediyo yaklaşık bi 12 gün falan sürüyo bu şekilde yumurtlamamıda takip edemiyorum çünkü adet tarihim belli değil gerçi uzun zamandır kimse birşey yazmamış ama benim durumum hakkında bi bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum

selam kızlar bu topiği güncellemek istedim inşallah bende doğrularım hiç şaşmayan adetim buay 7 gün geç geldi......

evet benimde korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti düzene girsin diye doktora gittim,ilaç verdi 1 ay kullandım sonraki ay hamile kaldım

benimde adetim son iki aydir düzensiz bu ayda belirtiler var, cok fena bellerim agriyor ara sira bosluklarima agri vuruyor gögüslerim karincalasiyor, ve dünden beri afedersiniz tuvalete gidince idrar edince hafifden aciyor yani yanma gibi....sali günü son bakalim tets yapicam, insallah hamileyimdir, birde hafifden kiloda aldim, istahimda acik...

merhabalar ben 2.5 ay oldu evleneli ve eşimle sadece 1.5 ay beraber olabildik eşim yurtdışında yaşadığı için ben türkiyede kaldım o gitti .ve biz hiç korunmadan 1.5 ay ilişki yaşadık malesefki hamile kalamadım....fkat adetlerim çok düzensizleşti 4-5 gün geriden gelmeye başladı hatta bu ay 8 i gibi olacaktım ama bugün yani 2 dinde oldum benim adet düzensizliğim yoktu evlendikten sonra başladı aacaba benim çocuğum olmıcakmı doktorada gitmedim henüz tek korkum cocuğumun olmaması inşallah allahım bana bir evlat sahibi eder...

Merhaba kızlar , eski bi topikmis ama canlandiralim yine
Ben de 3aydir korunmuyorum adet düzenin değişti . 2 aydır erken adet oluyorum ilk 25 güne düştü Bu ay da 24 , gün başladı . Bakalım ne kadar sürecek bu adetimde d ağrı sizi belirti yok

Selam, benim de 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor inşallah doğrudur. Doktor strestendir dedi. 7 ay önce düşük yaptım. Artık sıkıldım bu konudan hayırlısı deyip geçiyorum ama kafama da takıyorum napayım benden sonra evlenenler hamile oldu.
Herkesin karnı büyüdü...
Allah a bıraktım her zamanki gibi tabi her adet olduğumda üzülüyorum işte hayırlısı ya

kızlar bizde yaklaşık 2-3 aydır deniyoruz bu ay 3 gün geciktim. Daha önce günü saatine dakikti hep hiç şaşmazdı bu ay böyle olunca şaşırdım bende. inş. dediğiniz gibidir

kızlar bizde yaklaşık 2-3 aydır deniyoruz bu ay 3 gün geciktim. Daha önce günü saatine dakikti hep hiç şaşmazdı bu ay böyle olunca şaşırdım bende. inş. dediğiniz gibidir
Selam nasılsınız ? adetiniz duzene girdi mi?

Ben evlenmeden önce ve sonra 28 günde bir adet oluyordum, 2 aydır korunmayı bıraktık (ilaç ile korunmadık, eşim korunuyor) adetlerim 30 günde bire cıktı son iki aydır. Hayatımda hic 30 gün olmamıştı. Düzensizlikten kastimiz bu mudur?

ağzından bal mı akıyor ne ciddimisin varmı böyle bişey benim normalde hep düzenliydi ilk defa buay 12gün geçikti ve oldum inşallah önümüzdeki aylarda teoriniz gerçekleşir
Hamile kaldınız mı acaba ilk defa geçen ay adetim gecikti.arkadaşımda aynı oldu bu ay hamile çok merak ediyorum

Hamile kaldınız mı acaba ilk defa geçen ay adetim gecikti.arkadaşımda aynı oldu bu ay hamile çok merak ediyorum
Kız ne ilginç bir topik degilmi deminden beri okuyirum senin yazdığını görünce dayanamadım.. gerçekten annemde hep böyle der gecikince oluyor der .. İnshaAllah diyelim.. baksana liste çoğu kişi hamile kalmış

Tatlım bende gerçek mi acaba die sorguluyorum? İnşallah gerçektir aşı oldum die ona saymıştım 8 gün gecikme ilk defa.ama arkadaşımda ilk defa aşı oldu 5 gün gecikme bu ayda hamile ve sonucu 1137 aşırı fazla bi değer.inşallah hamileyimdir.25 ine yumurtlamaydı takvime göre ve belirtilerim de öyleydi.bugün krem gbi yoğun beyaz bi akıntım oluyor bunlar niye oluyor yine mi değilim acaba

Kız naptın hamilemisin.bunları yaşadığında hamile kaldığın ay yumurtlamadan sonra akıntın nasıldı.benim şuan akıntım var ama beyaz krem gbi ve fazla.ilk defa adetim gecikti 8 gün gecikmeden sonra oldum

Kız o krem gibi akıntı bende de var biliyormusun .. bir haftadir hemde daha öncesinde seffafti .. ve yoğun geliyordu.. 18 ocakta kanamam oldu hemen bitti 2 güne kendi bitti.. sonra basladi beyaz akıntı.. sperm gibi aynı.. testler negatif iki gün öncede kan tetsi negatif çıktı gerçi değeri göremedim ama.. sonuç olarak bugün 15 gün oldu gecikme

Ay deliricem ya bu ne böyle.önceden de olurdu akıntım ama çook az olurdu ve yumurtlamadan hemen sonra olmazdı şimdi yogun.inşallah senin ki pozitiftir geç döllenmedir

Ay deliricem ya bu ne böyle.önceden de olurdu akıntım ama çook az olurdu ve yumurtlamadan hemen sonra olmazdı şimdi yogun.inşallah senin ki pozitiftir geç döllenmedir
Aynne benimde hiç olmazdı belki coo ama çok az küçücük nokta adetim bitince olurdu.. sanki öyle hatırlıyorum.. ama bu acayip yoğun..

İnshaAllah cnm sende de vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…