Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
tezimizi onaylayanlar

nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
AYLİN20............1 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş

çok sevindim gelgit rabbim bebeğinizi sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı herkesin başına innşalllllllllahhhhh

belirtilerim vardı demek doğrumu bilmiyorum sehir dısındaydım carşamba döndüm.sık idrara cıkma (herzaman sık cıakrım aslında) vardı. üşütmüş gibi karın ağrım vardı arada bir.adet olacakmısım gibi kasıklarımda ağrı var hala var devam ediyor aklım cıkıyor kan görecem diye.en belirgin belirti bence asırı şiddetli bel ağrısı yasadım 3 gun boyunca ve sigara kullanıyorum ben 1 haftadır sigaradan tiksinmiş durumdayım.daha önckı 2 gebeliğimdede tiksinmiştim.

sağol canım merakımı geçiştirmiş oldun
benim son 3 aydır o kadar farklı ki
19 eylulde oldum sonrası 12 ekim şimdide 16 kasım
35 güne çıktı aradaki fark sondakinde ki imkansız
hep 28 gün sürerdi
geçen hafta bel ağrım oldu çok bide acayip bir gaz var karın bölgemde
ümitlnmiyorum artık kaç senedir
geleceği günü rabbim daha iyi bilir
Allah herkesin gönlüne göre versin işallah tez zamanda bebişlerine kavuşturur :Saruboceq:

:1hug:gelgitim oley be demiştim işte hamilesin diye kanda da çıkmış :teytey::teytey::teytey:,
bugün aldığım ikinci iyi haber bekle geliyorum arkadannnnnnnnn:lepi::içelim::dance::dance::sm_cool::CüvCüv:

ya konuyu görünce geldim hemen.
bende her ayın 28 inde adet olurdum,bu ay 25 inde oldum.:uhm:
Birde 5 gün sürerdi adetim,bu ay 2 gün sürdü.:uhm:
acep ümitlensemmi :Saruboceq: yoksam hastalık belirtisimi ?
:çok üzgünüm:

:1hug:gelgitim oley be demiştim işte hamilesin diye kanda da çıkmış :teytey::teytey::teytey:,
bugün aldığım ikinci iyi haber bekle geliyorum arkadannnnnnnnn:lepi::içelim::dance::dance::sm_cool::CüvCüv:

canımsın ya.inşallah canım senin haberinide bekliyorum birdahakı ay bu zamanlarda.

aaaaa ay kız iyice ümitleniorum ben haaaa
daha şimdiden iki tane hamiş çıktı inşallah
hamiş olmayn kalmasıııııııııııınnnnnnnnnnnn
bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim
tebrik ederim

kizlar bisey sorcam size. sogan kurunu 10 gundur yapiyorum. adet oldum bu sure zarfinda. ama bu adetim her zamanki adetlerimden daha uzun surdu. yani normalde 4.-5. gunlerde cok azalip biterken bu kez 8. gunde bitti. tabii ilk 2 gun yogun sonrakiler azdi. ayrica her zamankinden daha cok pihti geldi. boyle olan var mi baska?

böyle olması iyi diye biliyorum içinde kist yada enfeksiyon tarzı şeyler varsa sökülmüştür.ancan gebelik dusunuyorsan adetine yakın kullanma derim ben.sakıncalı olabiliyor.soğan herderde şifa derler.arkadaşım soğan kürü sayesinde ameliyat olmaktan kurtuldu.

bence de böyle olması normal buket i. saraçoğlu hoca söylemişti hatırlarsan kullanmaya başlayınca adetin gelir diye bende adetliyken kullandım beniöde adetim normalden çok gelmişti inş. işe yarar cnm hayırlısı

tezimizi onaylayanlar

nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
AYLİN20............1 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş

Doğrudur canım benim öyle oldu, hatta son zamanlar 15 günde bir geliyordu hemen hemen reglim, annem hep hamile kalman yaklaştı derdi hiç inanmazdım ona nitekimde hamile kaldım Allahıma şükür, ama en büyük ilaç moral , artık olmuyorsa Allah böyle nasip etmiş de kafanı takma o zaman oluyor inan bak canım.Allah bu mübarek günde dilerim tüm isteyenlere tez günde nasip etsin hamileliği, vede bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı. AMİN

güzel dileklerin için çok teşekkürler canım.

benim bu ay o kadar düzensizdi ki...sevgiuzun'un dediği gibi 15 günde bir adet oldum desem yeridir.. 13 Kasım'da olan adetimden 15 gün sonra lekelenme tarzında 5-6 gün süren bir dönem geçirdim şimdi ise ayın 16'sı gelen giden yok... Hafif karın ağrılarım falan var göğüslerimde uçlarında ve yanlarda hafif sızlamalar başladı yani bir hafta daha gecikecek çünkü benim göğüslerim 10 gün önce falan ağrımaya başlar bu ay adet olacağım gün başladı.. Gerçi lekelenmeyi de saymalı mıyım onu da bilmiyorum geçen ay ki adet tarihimi mi yanii ben düzensizleşmeye en güzel örneklerden biriyim herhalde:)))) İnşallah hamile kalırız da tezimizi ispatlamak nasip olur bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…