:teytey::teytey::teytey:
bende kızlar bende tezi onaylıyorum...........
erken gelmişti demekki erken gelincede oluyor..
:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
:sm_cool::sm_cool:
belirtilerim vardı demek doğrumu bilmiyorum sehir dısındaydım carşamba döndüm.sık idrara cıkma (herzaman sık cıakrım aslında) vardı. üşütmüş gibi karın ağrım vardı arada bir.adet olacakmısım gibi kasıklarımda ağrı var hala var devam ediyor aklım cıkıyor kan görecem diye.en belirgin belirti bence asırı şiddetli bel ağrısı yasadım 3 gun boyunca ve sigara kullanıyorum ben 1 haftadır sigaradan tiksinmiş durumdayım.daha önckı 2 gebeliğimdede tiksinmiştim.
:1hug:gelgitim oley be demiştim işte hamilesin diye kanda da çıkmış :teytey::teytey::teytey:,
bugün aldığım ikinci iyi haber bekle geliyorum arkadannnnnnnnn:lepi::içelim::dance::dance::sm_cool::CüvCüv:
Doğrudur canım benim öyle oldu, hatta son zamanlar 15 günde bir geliyordu hemen hemen reglim, annem hep hamile kalman yaklaştı derdi hiç inanmazdım ona nitekimde hamile kaldım Allahıma şükür, ama en büyük ilaç moral , artık olmuyorsa Allah böyle nasip etmiş de kafanı takma o zaman oluyor inan bak canım.Allah bu mübarek günde dilerim tüm isteyenlere tez günde nasip etsin hamileliği, vede bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı. AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?