sevgili aykara ve diğer arkadaşlar size bişey sorcam benim adet günüm yarın ama test yapsam gebe olup olmadığım belli olur mu acaba bi fikriniz var mı? lütfen bana bi akıl verin.....
sevgili aykara ve diğer arkadaşlar size bişey sorcam benim adet günüm yarın ama test yapsam gebe olup olmadığım belli olur mu acaba bi fikriniz var mı? lütfen bana bi akıl verin.....
kızlar denedim ve çift çizgi çıktı çok mutluyum ağlıyorum sevinçten inşallah doğrudur çok teşekkür ederim allahım
canım tebrik ediyorum seni bende hiç muayene olmadım olamıyorum korkuyorum 5 aydır korunmuyorum korkudanda doktora gidemiyorum bu 5. ayım adetlerim düzensizleşti benimdebende sevindim bu konuyu görünce ama bu ayda olmazsa gidecem doktora artık anlatacam durumumu belki bana yardımcı olabilir sen kalabilmişsin hamişarkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim daha önce bir şekilde korunuyordum. doğum kontrol hapını çok kullanamadım unutuyordum almayı çünkü. ekim ayında çocuk istemeye karar verdik ve ekimde ilk çalışmamızı yaptık. benim bu aya kadar son derece düzenli olan adet kanamam kasımda tam 5-6 gün gecikti. test yaptım negatifti ama bu düzensizliğe şaşırdım hormonal bir sorun aradım kendimde. Neyse kasım ayında ikinci çalışmamız neticesinde çalışma meyvesini beklerken :)) bu forumu okudum. adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınabiliyormu diye ben de acaba dedim ama mantıken saçma da geldi. sonuçta doğum kontrol hapını bırakmamdan kaynaklanmıyordu bu gecikme diğer burada yazan arkadaşlar gibi, çünkü ben zaten hapı bırakalı çok olmuştu. neyse çok uzattım ama dün çift çizgiyi gördüm. çok mutluyum bir o kadar da şaşkınım. benide testi destekleyen listesine yazabilirsiniz. henüz kimseye söyleyemiyorum bir tek eşim biliyor. ya boş gebelikse veya hemen düşük olursa falan diye.
bu arada oldum olası vajinal ultrasondan veya spekulum takılmasından çok korkuyorum 2 yıl oldu evleneli daha hiç yaptırmadım. şimdi bir de böyle hamile iken nasıl yaptıracağımdan korkuyorum. kese ve kalp atışını gördükten sonramı çevreye haber versem bilemedim. gebeliğin 1.5. haftasındayım sanıyorum karından ultrasona baksalar olmazmı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?