Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
merhaba kizlar saati bile sasmayan reglem iki uc aydir once iki gun once sonra da bir ay birkac gun gec geldi. ah keske dediginiz dogru ciksa hatta bu ay ciksa, hamile olursam haber veririm ama 13 aydir olmayan bu ay mi olcak(((((

arkadaşlar merhabalar.benimde adetim hiç şaşmazdı 3 aydır düzensiz geldi.ilk ay 1 gün ikinci ay 3 gün geç geldi en son adetimde 4 gün önce geldi bu beni çok şaşırttı.geç geldiğinde çok umutlanmıştım ama olmadı.inşallah teziniz doğru çıkar bende yakın zamanda hamile kalırım.allah herkese nasip etsin inş.

sevgili aykara ve diğer arkadaşlar size bişey sorcam benim adet günüm yarın ama test yapsam gebe olup olmadığım belli olur mu acaba bi fikriniz var mı? lütfen bana bi akıl verin.....

sevgili aykara ve diğer arkadaşlar size bişey sorcam benim adet günüm yarın ama test yapsam gebe olup olmadığım belli olur mu acaba bi fikriniz var mı? lütfen bana bi akıl verin.....

ben senin yerinde olsam 1 dakka durmam bence hemen eczaneden test al bi dene çıkmazsa 1 hafta daha beklersin....

canım istersen adet gününün geçmesini bekle daha ii olur.öptüm.

Benim de geçen ay 9 gün attı bu ay ise 6. günüm bekliyorum dün test yaptım negatif bebiş yok ama ben bu ay geç yumurtladım (bayram haftası) yani yine de beklemedeyim bakalım.....

tezimizi onaylayanlar

nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
AYLİN20............1 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
şeker pembe.......5 aydır düzensiz
geve...................3 aydır düzensiz

veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş

tezimizi onaylayanlar

beklemede olanlar

gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
......BURDURLU...........
BURDURLU canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.valla kendim hamileymişim gibi seviniyorum sizin haberlerinizi duyunca.

inşallah canım ne zamandan beri sürüyor çalışmalar bide belirtilerini yazarsan sevinirim...

Son düzenleme:
ben hamile aklınca cnm türk kahvesi istiyor (nedense)adetime dört gün vardı acayip karnımağrıdı sanki adetim gelcek gibi ağrıyodu hiç sevmediğim yemek kokuları geldi burnuma ama güzel kokuyodu son iki gündür falanda göğüs uçlarım acımaya başladı belim ağrıyo ve ara ara bulantılarım oluyo yarın kan tahlili yaptırcam bide ama sonuç pazartesi çıkarmış bakalım ne olcak hayırlısı darısı bebek isteyenlerin başına inşallah.......

benimde ilk defa bu ay geçikti şimdi bu tezinizi duyunca çok heyecanlandım inşallah doğru çıkar bekleyelim bakalım sabırla

kızlar denedim ve çift çizgi çıktı çok mutluyum ağlıyorum sevinçten inşallah doğrudur çok teşekkür ederim allahım

canım yaa çooook tebrik ederim seni çok sevindimm :sm_cool: .bak bide sana günün geçsin öyle test yap demiştim.tuh bak şimdii. kafamçokkarıştı canım bebegin hayırlı saglıklı sıhatli dünyaya gelir inşallah.analı babalı büyüsün.banada dua etmeyi unutma sakın :Saruboceq: öptüm arkadaşımm.:1hug:

tezimizi onaylayanlar

beklemede olanlar

gundogmadan.....3 aydır düzensiz
esay8235...........3 aydır düzensiz
cingene00..........1 aydır düzensiz
......BURDURLU...........

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim daha önce bir şekilde korunuyordum. doğum kontrol hapını çok kullanamadım unutuyordum almayı çünkü. ekim ayında çocuk istemeye karar verdik ve ekimde ilk çalışmamızı yaptık. benim bu aya kadar son derece düzenli olan adet kanamam kasımda tam 5-6 gün gecikti. test yaptım negatifti ama bu düzensizliğe şaşırdım hormonal bir sorun aradım kendimde. Neyse kasım ayında ikinci çalışmamız neticesinde çalışma meyvesini beklerken :)) bu forumu okudum. adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınabiliyormu diye ben de acaba dedim ama mantıken saçma da geldi. sonuçta doğum kontrol hapını bırakmamdan kaynaklanmıyordu bu gecikme diğer burada yazan arkadaşlar gibi, çünkü ben zaten hapı bırakalı çok olmuştu. neyse çok uzattım ama dün çift çizgiyi gördüm. çok mutluyum bir o kadar da şaşkınım. benide testi destekleyen listesine yazabilirsiniz. henüz kimseye söyleyemiyorum bir tek eşim biliyor. ya boş gebelikse veya hemen düşük olursa falan diye.

bu arada oldum olası vajinal ultrasondan veya spekulum takılmasından çok korkuyorum 2 yıl oldu evleneli daha hiç yaptırmadım. şimdi bir de böyle hamile iken nasıl yaptıracağımdan korkuyorum. kese ve kalp atışını gördükten sonramı çevreye haber versem bilemedim. gebeliğin 1.5. haftasındayım sanıyorum karından ultrasona baksalar olmazmı acaba :)

canım tebrik ediyorum seni bende hiç muayene olmadım olamıyorum korkuyorum 5 aydır korunmuyorum korkudanda doktora gidemiyorum bu 5. ayım adetlerim düzensizleşti benimdebende sevindim bu konuyu görünce ama bu ayda olmazsa gidecem doktora artık anlatacam durumumu belki bana yardımcı olabilir sen kalabilmişsin hamiş
bence bu kadar erken gitmene gerek yok karından ultrasonla görünmesi mümkün değil şimdi
doktorlar 8 haftalık olunca karından bakıyorlar anca görünür bence kendine o sıkıntıyı verme biraz sabret canım nasılsa göreceksin şu an görünmesi mümkün değil muhtemelen vajinal ultrasonla bakar bakacaz bende bu ay olmazsa bir dahaki ay gidecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…