Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60
ya kızlar kafayı yicem ya benim adetim geçen ay tam bir hafta önce geldi bu ay ise normal gününe üç gün kaldı daha gelmedi hamileyim diye umutlanıyordum bugünse acayip karnım ağrıyo delirecem walla bıktım artık her ay hayal kırıklığına uğramaktan benden bir yıl sonra evlenenlerin bile çocukları olacak delirmek üzüreyim ooooooooooooofffffffffffffffffff oooooooooooooooffffffffffffffffffff gel gari bebişim gel çekilmiyo hayat sensiz çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

seni çok iyi anlıyorum bende aylardır bebek için uğraşanlardanım. ama bana teyzem hep derki insanın nefsine ağır gelen hakkına hayırlı olandır diye. vardır bundada bir hayır ama biz bunu düşünemiyoruz bende öyleyim. stres olmaması lazım diyorlar ama mümkün değil sende bilirsin. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun hayır bebeklerine kavuşursun olsun yüce rabbim sana çifter çifter versin gör o zaman. canım ya bence rahat ol en önemlisi sağlık bu kadar stres yapıp sağlığını bozma tamam canım eminim en kısa zamanda bebek gelecek bende onun sanal teyzesi olacağım. kaydirigubbakcemile5

Benim bu ayda olmadı alıştım artık dilek olay 2 sene 4 ay oldu :çok üzgünüm:
şimdiki ara 32 gün oldu hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyiym

canım benim temmuzda 2008de adetim düzensizleşti 8 gün geçikti kısacası ertesi ağustos ayının başında tekrar adet oldum meğer ikinci adette hamileymişim zaten haberim yokmuş bende senin söylediğin gerçekleşti.. umarım her isteyenin hakkında hayırlısı olur

nur elnur 2. adette hamileymişim derken???? üstünemi gördün. kızlar benide ekleyin bu ay geciktim 6 gün bakalım neler olucak. kuzenimdede aynısı oldu ilk ay 8 gün gecikti ikinci ay hamile kaldı. hadi bakalım hayırlısı. hayırlı haberler bekliyoruz

Benim bu ayda olmadı alıştım artık dilek olay 2 sene 4 ay oldu :çok üzgünüm:
şimdiki ara 32 gün oldu hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyiym

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ama 2 senede dilek olay dedirtecek bir zaman değil ben 10 sene sonra hamile kalanı biliyorum hemde doğal yollardan. bencede kızlar hakkımıza hayırlısı ne ise o olsun

slm arkadslar benımde 3 ay bı ılerı bı gerı sasırdım valla bıde adet belırtılerı cok erken baslıyodu bu ay hıcbısey yok bakalım mevlam neylerse guzel eyler saglıklı ve hayırlı gel KEÇİMMMMM benimmmmmmm mevlam herkesın gonlune gore versın........

tezimizi onaylayanlar

nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
AYLİN20............1 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş

kızlar sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi.benim ikinci ayım.henüz regl olmadım ama karın ağrılarım başladı.geçen ay geç oldu bu ay erken olacak galiba.önümüzdeki ay umutluyum.dualarınızı bekliyorum.ben sizler için dua ediyorum.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli,uzun ömürlü,kusursuz evlatlar nasip etsin.ve en önemlisi rabbim eksik dua ediyorsak tamamlasın.hepinizi öpüyorum....

bu arada BURDURLU canım seni anlıyorum.benimde 16 ay oldu.bende zaman zaman bunaldım ama unutmamak lazım ki " mevlam ne eylerse güzel eyler." bizden sonra evlenenler bizi ilgilendirmesin boşverrrrr.bizimki bir olacak tam olacak inşallah.

tezimizi onaylayanlar

nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)
aymuel..................2 ay sonra
hırçındeniz.............3 ay sonra
ecrin bebek............3 ay sonra
annemelek............2 ay sonra
tırtıl kelebek..........2 ay sonra
sarışın01..............1 ay sonra
nur_elnur..............1 ay sonra

beklemede olanlar

kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz
aykara2.............1 aydır düzensiz
asspirin.............2 aydır düzensiz
aşk_meleği........1 aydır düzensiz
gunesim07.........1 yıldır düzensiz
bukett................2 aydır düzensiz
Gülüm_se..........3 aydır düzensiz
clup_my.............1 aydır düzensiz
geve...................2 aydır düzensiz
eylül_13.............3 aydır düzensiz
AYLİN20............1 aydır düzensiz
cansucLk...........3 aydır düzensiz
krispi.................3 aydır düzensiz
*Bahar*..............1 aydır düzensiz
kedi79................1 aydır düzensiz
veeeeeeeeeeeee ilk şanslılarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
......evriş........3. ayda hamişşşşş
......gelgit......2. ayda hamişşşşş

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ama 2 senede dilek olay dedirtecek bir zaman değil ben 10 sene sonra hamile kalanı biliyorum hemde doğal yollardan. bencede kızlar hakkımıza hayırlısı ne ise o olsun

ama yaş yaşta ilerliyor 10 yıl kadar vaktim yok ki benim giderek zorlaşır
kısmet artık belki yeni yılda süpriz bana meleğim :çok üzgünüm:

eylül_13 yaşın kaç canım.ben 48 yaşında hamile kalanları biliyorum.geçen yıl bir arkadaşım kaldı.bende 32 yaşındayım.o strese bende girmiştim ama boşverdim artık.çünkü biz streste olsak bebişin geleceği zaman değişmiyor.sadece kendimize yapıyoruz yani.

ben buna hıc ınanmıyodum ama 10gun gecıkmelı regl oldum ertesı ay tam gununde oldum sonrada gununde oldum simdi hamisim allahın izniyle. yani duzensızlıgın 3.ayımda oldu:)

29 canım yaşım ne bileyim bazen kendi kendime stres yapma diyorum boşver diyorum ama bazende böyle tuhaflaşıyorum işte elimde olmadan yani haklısın aslında stres en önemli düşman ..
Benim korkum da farklı eşimin bir abisinin hiç ama hiç çocuğu olmadı sperm hiç yok yani eşimde bundan dolayı sanırım stres yapıyor dr.gitme konusunda da tartışmıştık bir daha konusunu açmadım kendim gittiğimde herşey normal demişti sadece küçük bir ben kadar polip var demişti dr.kendiliğinden olana dek beklicem sanırım

kızlar hepimiz aynı dertten müzdaribiz raabbim inşallah hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder ama ben şahsen etrafta bi çocuk görsem bile kötü oluyorum genede halimize çoooooookkkkkkkkk şükredelim rabbim dert verip derman aratmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin (AAAMMMİİİNNN)!!!!!!!!!!

5ay oldu benimkide şaşmaya başladı banada sölediler inandımdı ancak şuanda yine 8gün bitiyo 9.güne dönüyorum adet olmadım cuma sabahı dr gideceğiz eşimle o gitmeden yapalım dedi artık ümitlerim tükendi ancak benim tükenmesi için sebebim var şuanda geçenyıl amelyatolarak kurtulduğum çikolata kistim tekrar etti belkide ondan geciktim bilmiyorummmm

kızlar madem benide ekleyin listeye 5.ayım buay ayrıca 8.gün bitiyo ggecikmemde 9a giriyorum 10.gün test yapcaz haber veririm sizede

kızlar birşey sormak istiyorum şimdi benim adetim 2 aydır düzensiz ilki 2 gün geçikti ikincisi 4 gün erken geldi bu üçüncü ayın ve tam günümde oldum 28 günde yani.geçen ay dr.gittiğimde bir kist çıktı bu ay gittiğimde tedaviden yumurtam çatlamamış ve kistleşmiş ikinci kistim çıktı acaba bu geçikmeler kistten dolayımı oluyo yoksa bende umutlanmalımıyım rahim kendini hazırlıyo derler ya öylemidir sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…