- Konu Sahibi bernaaydin
-
Kızlar içnizi ferah tutun,kafanıza ne kadar takarsanız o kadar güçleşir işiniz...benim adetlerim ilk zamandan beri düzensizdi,210 da evlendim,2011 de pcos teşhisi kondu,doğum kontrol ilacı kullandım..fazla kilolu olduğum için kilo vermeye çalıştım.sonra bebiş istemeye başladık 2013 yılında..ablamda da pcos var ve 5 yıl uğraştılar,aynısının bende de olacağını düşündüğümden denemeye başlayalım bu sırada kilo vermeye devam ederim,hamile kalırsam da kısmet dedim :) nisan ayında ilacı bıraktım,yumurtlama tarihi vs hiçbir şeye dikkat etmedim..yazın 2 ay eşimden ayrıydım...ekim ayına kadar adetlerim 28-30-35 günde oldu..son adetimi 2 ekimde oldum,kasımda 2 hafta geciktim her zamanki gibi kasık ağrısı,göğüslerde hassasiyet falan vardı,soğan kürüne başlamaya karar verdim,öncesinde ne olur ne olmaz diye test yaptım ki negatif çıkacağından emin olduğum testte çift çizgiyi görünce şoka girdim:) kan testiyle kesinleşti...20. Haftamıza girdik çok şükür :) en beklemediğiniz anda oluyor canınızı sıkmayın...hiçbir sorunu olmayan arkadaşım bile 7 ayda hamile kaldı..ilk denemede hamile kalanlar öok şanslı sadece ana sıkmayın canınızı..bahsettiğim ablamın eşinde de kendisinde de problem vardı,doktor tüp bebekle bile şansınız %20 demişti amerikada,ablam normal yolla hamile kaldı:) darısı tüm isteyenlerin başına :)
Guncel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm oncelikle tebrik ederim hayirli olsun bebisin .. bendede adet duzensizligi var sen hamile kaldigin zaman ilac kullaniyomuydun
aşılama oldu öle oldu cnm
amin çok saol
canim sen pcoluyum demissin ama resme baktim bebegin olmus ne guzel. nasil oldu naptin. bana da yardimci olur musun bende de adet duzensizligi var cunkubendede var o sorun
picoluyum günleri hiç belli olmuyo ovulasyon günlerinide takip edemiyorum nolucak böyle yaa
canim sen pcoluyum demissin ama resme baktim bebegin olmus ne guzel. nasil oldu naptin. bana da yardimci olur musun bende de adet duzensizligi var cunku
Canım benim elimde sperm hareketsizliği çıktı. Aşılama oldum bekliyorumbanada ilk gittiğim doktor pco var demişti. Sonra başka doktorlara gittim hafif bir yumurta tembelliği olduğunu yumurtalıklarımın iyi göründüğünü söylediler. Bende de adet düzensizliği başladı korunmayı bıraktığımızdan beri dahada atıyor psikolojiktirde diyorlar ama kendimi iyi hissettiğim aylardada gecikti bende çözemedim. Bu ay progeston ve folik asit tedavisine başladık bi taraftan yumurta takibide yapıyor doktor. Bu ay 17,20 mm olmuştu gayet güzel demişti ama adet olmadım ve test yaptım negatif ölücem stresten ilaçlada gününde gelmiyor neden hamile kalabiliyorum(( sen tedavi sürecine başladınmı canım?
Canım benim elimde sperm hareketsizliği çıktı. Aşılama oldum bekliyorum
Sağol canım. İşte eşimin sperm hareketsizliği çıktı o biraz canımı sıktı. 6gun sonra regl günüm. İnş olmam da hamile kaldım. Sonucu öğrenince mutlaka paylascamHadi yaa inşallah hayırlısıyla olur canım içini ferah tut olmasada vardır daha zamanı .
Sağol canım. İşte eşimin sperm hareketsizliği çıktı o biraz canımı sıktı. 6gun sonra regl günüm. İnş olmam da hamile kaldım. Sonucu öğrenince mutlaka paylascam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?