- Konu Sahibi bernaaydin
-
bende polikistikover sendromu yüzünden düzensiz adet olarak hamile kalanlardanım,dr. takibiyle ilaç ile adetim önce düzene koyuldu,tüpler de problkem varmı diye hsg çekildim.ondan sonra ki ayda hamile kaldıgımı öğrendim hatta adet olmadım diye yine,adet söktürücü içip olmayı bekledim,o şekilde de olamayınca dr.umla irtibata geçtim.kan tahlili ile kesinleşti.4 hafta kadardı öğrendiğimde yani.şuan 34 haftalık gebişim darısı tüm isteyenlerin başına arkadaşlar sevgiler
darısı bize insallah Allah bagıslasın canım
amiiiiiiiiiiin diyorum canı gönülden.Allah kimseye aratmasında diye de ekliyorum canım
bende polikistikover sendromu yüzünden düzensiz adet olarak hamile kalanlardanım,dr. takibiyle ilaç ile adetim önce düzene koyuldu,tüpler de problkem varmı diye hsg çekildim.ondan sonra ki ayda hamile kaldıgımı öğrendim hatta adet olmadım diye yine,adet söktürücü içip olmayı bekledim,o şekilde de olamayınca dr.umla irtibata geçtim.kan tahlili ile kesinleşti.4 hafta kadardı öğrendiğimde yani.şuan 34 haftalık gebişim darısı tüm isteyenlerin başına arkadaşlar sevgiler
Bi pco hikayesi de bende var :) bekarligimdan beri düzensiz adet oluyorum 45 gunu bulduğu oluyordu evlendim bebek istedik olmadı tabi
Prlktinim hep yüksekti yumurts tkibi fln yaptırdım 3ay snra biraktim
Annemin rahatsızlığı yüzünden. Onunla ilgilenmm gerekiyordu
O ay kendiliğinden hamile kalmisim hamdolsun.. Adet tahimin uzetinden 14 gun grcmisti. Ben yine test yaptrmazdm annem zorladı :) eskiler anliyor sanirim. 5+2 gunlukken ogrendim kizimi. Rabbim herkese nasip etsin
Simdi 32 hafta olduk
Bi pco hikayesi de bende var :) bekarligimdan beri düzensiz adet oluyorum 45 gunu bulduğu oluyordu evlendim bebek istedik olmadı tabi
Prlktinim hep yüksekti yumurts tkibi fln yaptırdım 3ay snra biraktim
Annemin rahatsızlığı yüzünden. Onunla ilgilenmm gerekiyordu
O ay kendiliğinden hamile kalmisim hamdolsun.. Adet tahimin uzetinden 14 gun grcmisti. Ben yine test yaptrmazdm annem zorladı :) eskiler anliyor sanirim. 5+2 gunlukken ogrendim kizimi. Rabbim herkese nasip etsin
Simdi 32 hafta olduk
Masallahh kizlarrr bnm rüptüre ocer kist i 3,4 cm sma hala olac yazmadi dr cok stresliyimm
canım adet söktürücü veryolar genelde neden yazmadı acaba:26:
Tekrar bi test yapti canm degerlerime bakip yazacakmis. Dedim bebek dusunuyrz dogum kontrol hapi mi vericeksnz dedim bisi demedi bana ptesi konusalim dedi saatlerce sira bekliyorrruuumm saatlerce offf !!
canım hakkında hayırlısı olsun kan degerlerine göre ilaç yazacak sanırım.evet doktor beklemek zor .ama katlanacaz bebek olana kadar gülüm
Tekrar bi test yapti canm degerlerime bakip yazacakmis. Dedim bebek dusunuyrz dogum kontrol hapi mi vericeksnz dedim bisi demedi bana ptesi konusalim dedi saatlerce sira bekliyorrruuumm saatlerce offf !!
ne testi yaptırdın canım..kistler adetle atılıyor..bu adetinle atarsın inş..
Ben de ilaç içtiğim halde henüz adet olmadım..bana 10 gün boyunca progestan içiceksin adet olucaksın dedi dr..5 gün oldu ilaca başlayalı..
bugün 55.günüm..sağ kasığımda ara ara batmalar var..adet olamamak ne kötü
Ayni durumdayiz canm bende hala olmadim ilac da vermedi bana dr.. Sanci var kasiklarimda inan cok kotu. İnsllah bu ay gder bn de korkmym basit bisiymis ama keske bu kadar kan man alip beni stres sokmasaydi .. İlk gun aldi hcg bakmis.hamile diilm dedim oysa. İkinci gun gene kan aldirdi bakalm ins ptesi sonuca ulasiriz
Cooookk asiri korkuyorum kizlar ya gecmezse bebek sahibi olamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?