- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
ARKADAŞLAR ACİL CEVAP!!!! Doğum kontrol hapı kullandım 6 gün tüylenmeyi önlemek için. 1 sene kullanmam gerekiyodu.şimdi düzensiz kanamalarım başladı ilacı bıraktıgım için.bırakma sebebim de hapın olumsuz etkileri.Daha adet olmama 2 hafta varken adet oldun günlerdir sürüyo ne zaman adetlerim gene eskisi gibi düzenli olacak korkuyorum..
ben de artık bir gun gecıkmelı olmaya basladım mesela en son 31 aralıkta oldum bu ay ıse 1 subatta ???
chloris arkadaşım bi sakin ol bi dur ne menopozu adet problemi dediğim gibi bendede var adet olamasamda agrılarını cekıyorum sivilceler cıkıyor birsürü iğrençç ateş basması oluyor ve bendede var kendini berbat hissetme hali hep yaşıyorum bunları ya şu kadınlara yazık değil mi bunca dert bunca sıkıntı offf offf
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben 20 yaşındayım adet görmeye ilk başladğıgım andan itibaren ben düzensiz oluyorum hemde çok hep geçikiyor annemde öyleo oluyormuş ama annemde bi problem yokmuşşş bende doktora gitmiştim hiçbirşey çıkmadı ben çok korkuyorum gerçekten....
arkadşlar meraba aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak.geçen ay evlendim ve adetim gecikti bu normal mi acaba?evlilik sonrası adet düzeni değişebilir mi ? yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?