- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
arkadaşlar benimde adetim düzensiz 40 günü 50 günü buluyor bir türlü düzene girmiyor.hayıt tohumu nasıl bir şeydir ben onu nasıl yapıp içebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
canım kusura bakma ya yazamadım görmemişim özür dilerim .hayıt tohumu kilo aldırmıyor benim adetim 7 aydır düzensizdi 2 aydır düzenli geliyor hayıt tohumunun faydasını gördüm fsh yüksekti oda düşmeye başladı ben 9 aylık evliyim hiç gebelik olmadı yaşım 40 şimdi tüp bebk tedavisine başlıyacağız ama adetimin gelmesini bekliyorum 3 gün gecikti bu sefer neden oldu bilmem tedaviye başlıcaz diye stresdenmi oldu bilmem çok heyecanlıyımda ondan oldu herhalde canım inşallah sende faydasını görürsün canım allah hepimizin kucağına bebek almayı nasip eder inşallah canım sevgiler:1hug:
bende soğan kürüne denedim ama içemedim midem yandı ve çok bulandı ben sadece hayıt tohumunu içiyorum benimde adetim 3 aydır düzenli geliyordu ama bu ay 9 gün gecikti hala yok tedaviye başlıcaz ya ondan gelmiyor gelse ankaraya gitcem tedaviye başlanacak dr u aradım farlutal içeceksin dedi bende yarın bi test yapayım diyorum bakalım ne çıkacak pozitif çıkmazda eşim yinede baktır dedi keşke çıksada tedaviye gerek kalmaz canım ilaçla adeti gelmesi ben ilaçla adetin gelmesinin yumurtlama oluşuyormu bilmiyorum canım dr una sorsaydın bikere hayıt tohumunu içiyormusun bak o düzene sokuyormuş bende 6 ay düzensizlik yaşıyordum şimdi düzeldi dedim ama yine düzensizleşti bende çok sıkılıyorum aynı senin gibiyim anlayacağın benide sıkmıyorsun canım aksine sana faydam olursa çok memnun olurum istediğini sorabilirsin canım allah hepimizin yardımcısı olsun canım kendine iyi bak canım öpüyorum :1hug:Çok teşekkür ederim önemseyip sorularıma cevap verdiğin için....Bende uzun zamandır girmiyodum...cevap verde zaman sorun değil ben er yada geç okurum :1hug: Ay inşallah tedavin başarılı olur ve hemen anne olursun dualarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: seninle canım..ben şimdi soğan kürünü deniyorum bu gün 5.günüm 4 martta adet olmam gerekiyordu olmadı bende kan testi yaptırdım ama sonuç yine negatifprolaktin hormonum yüksekti oda düşmüş ama halen adet düzensizliği yaşıyorum nedenide yokkk...:mymeka: ya sana şunuda sorayım ben 5 aydır adet düzensizliği yaşıyorum ve ilaçla adet oluyorum sen bilirmisin bilmem ama yinede sorayım acaba ilaçla adet olunca yumurtlama gerçekleşirmi yoksa sadece kanamamı oluyor...oooofffffsenağlama kafam çok karışık doktorumda 4-5ay daha deneyin diyor olmazsa renkli rahim filmi çekecekmiş...lanet olsun şu adet düzensizliğine...nasıl düzelicek allhım bana ve benim giblere yardım etsin yoksa kafayı yemek üzereyim...canım senide sıkıyorum belki ama sorularıma cavap bulamazsam sinir hastası olucam...kendine iyi bak Şeniz
merhaba arkadaşlar ben 5 ocak da kürtaj olmuştum ve ilk adetimi normal adet zamanında oldum ve ilk defa 10 gün sürdü daha sonra ikinci adet tarihim 10 gün gibi gecikti ve oldum fakat 4 gün oldu ve ilk gün normal daha sonra kesildi bekliyorum şuan ne yapabileceğimide bilmiyorum doktora gidicem çok korkuyorum tüplerde yapışıklık olur diye , böyle bir durum yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın ve ilk gebeliğimde bu durumu yaşadım.
bende soğan kürüne denedim ama içemedim midem yandı ve çok bulandı ben sadece hayıt tohumunu içiyorum benimde adetim 3 aydır düzenli geliyordu ama bu ay 9 gün gecikti hala yok tedaviye başlıcaz ya ondan gelmiyor gelse ankaraya gitcem tedaviye başlanacak dr u aradım farlutal içeceksin dedi bende yarın bi test yapayım diyorum bakalım ne çıkacak pozitif çıkmazda eşim yinede baktır dedi keşke çıksada tedaviye gerek kalmaz canım ilaçla adeti gelmesi ben ilaçla adetin gelmesinin yumurtlama oluşuyormu bilmiyorum canım dr una sorsaydın bikere hayıt tohumunu içiyormusun bak o düzene sokuyormuş bende 6 ay düzensizlik yaşıyordum şimdi düzeldi dedim ama yine düzensizleşti bende çok sıkılıyorum aynı senin gibiyim anlayacağın benide sıkmıyorsun canım aksine sana faydam olursa çok memnun olurum istediğini sorabilirsin canım allah hepimizin yardımcısı olsun canım kendine iyi bak canım öpüyorum :1hug:
Canımcım çok saol en azından böyle konuşarak azda olsa rahatlıyorum çünkü bunları yanlızca burda paylaşabiliyorum....mirmirmirmir ya şu stres hormonunu ameliyatla falan alamazlarmı ne oluyorsa hep stresten oluyor canım sende stres yapmada tedavin olsun da şurda hamileliğini kutlayalım... gerçi inşallah hamilesindir de tedaviye gerek kalmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Adet düzensizliği ve iltihap için soğan kürünü herkes tavsiye ediyor ben daha önce içip uyuyodum öyle midem çok ağrıyodu ama şimdi öyle yapmıyorum yerimseniben yemeklerden 10dk önce içiyorum çok iyi geliyor midemde ağrı falan olmuyo sende dene istersen belki iyi gelir...Kendini sıkma canım rahat ol hiç düşünme ki stres olmasın (bende yapamıyorum ama..) neyse canım kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum :CüvCüv: sevgiyle ve stressiz kal :1hug:
sağol canım ya allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzün yardımcısı olsun tek temennim bu allahtan önce sağlık sonra bebk hepimiz için geçerli bu canım öpüyorum tahlil yarın belli olacak bakalım dediğin gibi keşke hamile olsam canım ama nerdeeeee :1hug:
slm arkadaslar bende arnıza yenı katıldım.Cnm bas agrın sınozıtın varsa ve stres yaptıysan normaldır cunku bendede oluyor ama bu tekrarlarsa hemen doktora gıt bence gecmıs olsun.Bu arada arkadaslar ben 9 aydır evlım ve ırakta yasıyorum adet geccıkmelerım cok oluyor yaklasık 2 aylık gecıkmeler oluyor cocuk ıstedıgımız ıcın evlendıgımızden berı hıc korunmadık doktora gıttım ama dıllerını bılmedıgım ıcın kendımı yeterınce ıfade edemıyorum ne yapmalıyım sızce..?:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?