Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

arkadaşlar benimde adetim düzensiz 40 günü 50 günü buluyor bir türlü düzene girmiyor.hayıt tohumu nasıl bir şeydir ben onu nasıl yapıp içebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

arkadaşlar benimde adetim düzensiz 40 günü 50 günü buluyor bir türlü düzene girmiyor.hayıt tohumu nasıl bir şeydir ben onu nasıl yapıp içebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

selam canım yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu biraz ezeceksin sonra 1 su bardağı suyu kaynatıp içine koyacaksın ama kaynatmıcaksın kaynamış suya koyacaksın 7 8 dk dinlencek sonra süzüp içeceksin tadı kötü ama ben içtim faydasını gördüm yalnız 3 ay devamlı günde 2 veya 3 kez aç karnına içeceksin canım inşallah faydasını görürsün bide soğan suyunu denesene oda iyi geliyormuş adet düzensizliğine ben içemedim midem rahatsız olduğuniçin acil şifalar dilerim canım

Çok teşekkür ederim önemseyip sorularıma cevap verdiğin için....Bende uzun zamandır girmiyodum...cevap verde zaman sorun değil ben er yada geç okurum :1hug: Ay inşallah tedavin başarılı olur ve hemen anne olursun dualarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: seninle canım..ben şimdi soğan kürünü deniyorum bu gün 5.günüm 4 martta adet olmam gerekiyordu olmadı bende kan testi yaptırdım ama sonuç yine negatif prolaktin hormonum yüksekti oda düşmüş ama halen adet düzensizliği yaşıyorum nedenide yokkk...:mymeka: ya sana şunuda sorayım ben 5 aydır adet düzensizliği yaşıyorum ve ilaçla adet oluyorum sen bilirmisin bilmem ama yinede sorayım acaba ilaçla adet olunca yumurtlama gerçekleşirmi yoksa sadece kanamamı oluyor...oooofffffsenağlama kafam çok karışık doktorumda 4-5ay daha deneyin diyor olmazsa renkli rahim filmi çekecekmiş...lanet olsun şu adet düzensizliğine...nasıl düzelicek allhım bana ve benim giblere yardım etsin yoksa kafayı yemek üzereyim...canım senide sıkıyorum belki ama sorularıma cavap bulamazsam sinir hastası olucam...kendine iyi bak Şeniz

Malesef bendede adet düzensizliği var şu an 4.ay oldu halen adet olmadım benım yıllardan beri varolan bir şey 10 15 günlük bir gecikmede değil malesef aylarca sürüyor tahlıllerde yaptırdım hepsi normal çıktı bıktım artık adet söktürücü ilaç kullanmaktan bende bıraktım kullanmıyorum şu an ama malesef 4 ay geçti halen adet olamadım bilemiyorum bu kadarda gariplik olurmu çözemedim bir yerde muhakkak bir şey var ama nerde __

merhaba arkadaşlar ben 5 ocak da kürtaj olmuştum ve ilk adetimi normal adet zamanında oldum ve ilk defa 10 gün sürdü daha sonra ikinci adet tarihim 10 gün gibi gecikti ve oldum fakat 4 gün oldu ve ilk gün normal daha sonra kesildi bekliyorum şuan ne yapabileceğimide bilmiyorum doktora gidicem çok korkuyorum tüplerde yapışıklık olur diye , böyle bir durum yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın ve ilk gebeliğimde bu durumu yaşadım.

bende soğan kürüne denedim ama içemedim midem yandı ve çok bulandı ben sadece hayıt tohumunu içiyorum benimde adetim 3 aydır düzenli geliyordu ama bu ay 9 gün gecikti hala yok tedaviye başlıcaz ya ondan gelmiyor gelse ankaraya gitcem tedaviye başlanacak dr u aradım farlutal içeceksin dedi bende yarın bi test yapayım diyorum bakalım ne çıkacak pozitif çıkmazda eşim yinede baktır dedi keşke çıksada tedaviye gerek kalmaz canım ilaçla adeti gelmesi ben ilaçla adetin gelmesinin yumurtlama oluşuyormu bilmiyorum canım dr una sorsaydın bikere hayıt tohumunu içiyormusun bak o düzene sokuyormuş bende 6 ay düzensizlik yaşıyordum şimdi düzeldi dedim ama yine düzensizleşti bende çok sıkılıyorum aynı senin gibiyim anlayacağın benide sıkmıyorsun canım aksine sana faydam olursa çok memnun olurum istediğini sorabilirsin canım allah hepimizin yardımcısı olsun canım kendine iyi bak canım öpüyorum :1hug:

Canım merhaba bende ilk gebeliğimi kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım ailevi sorunlar yüzünden ve çok pişmanım şimdisenağlama kürtajdan sonra aynen senin gibi olmuştum sonra normal düzene girdi adetlerim kontrollere her gittiğimde doktorum hiç sorun olmadığını söyledi ama şimdi bebek istiyorum 8 ay oldu ama bir türlü olmuyor bende ondan şüpeliyim 4-5 ay sonra rahim içi renkli film çekilecek orda herşey belliolur umarım bir sorun çıkmaz yoksa bu vicdan azabından ölürüm...canım sana tavsiyem kontrollerini aksatma ve şüphelendiğin bir durum varsa hemen doktora git...sevgiler ve acil şifalar dilerim...:teselli:

Canımcım çok saol en azından böyle konuşarak azda olsa rahatlıyorum çünkü bunları yanlızca burda paylaşabiliyorum....mirmirmirmir ya şu stres hormonunu ameliyatla falan alamazlarmı ne oluyorsa hep stresten oluyor canım sende stres yapmada tedavin olsun da şurda hamileliğini kutlayalım... gerçi inşallah hamilesindir de tedaviye gerek kalmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Adet düzensizliği ve iltihap için soğan kürünü herkes tavsiye ediyor ben daha önce içip uyuyodum öyle midem çok ağrıyodu ama şimdi öyle yapmıyorum yerimseniben yemeklerden 10dk önce içiyorum çok iyi geliyor midemde ağrı falan olmuyo sende dene istersen belki iyi gelir...Kendini sıkma canım rahat ol hiç düşünme ki stres olmasın (bende yapamıyorum ama..) neyse canım kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum :CüvCüv: sevgiyle ve stressiz kal :1hug:

duru selam bende bu ara adet olucam olamadım daha baş ağrım çok ve her gün hemen hemen çikolata bir paket yiyorum acayip neden ne yapabilirim engel olamıyorum vede mide bulantısı var baş ağrısı migren gibi byugün neden olur
ne içebilirimö yardımcı ol

bendede adet düzensizliği var hiç düzenli gittiğini göremedim maleaef 2 ayı geçti ama ben daha olucam soğan kürünü deniyim bakalım bi nolucak..

sağol canım ya allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzün yardımcısı olsun tek temennim bu allahtan önce sağlık sonra bebk hepimiz için geçerli bu canım öpüyorum tahlil yarın belli olacak bakalım dediğin gibi keşke hamile olsam canım ama nerdeeeee :1hug:

Amin...Canım tahlil sonuçlarını heyecanla bekliyorum:CüvCüv:..:Saruboceq::Saruboceq:Allahım lütfen gör bizi:Saruboceq::Saruboceq:ve yardım et bizede artık şurdan herkes gibi bizlerde hamileyimmmmmm ... diye bağırabilelim....dimi ama:jeyyar:

bende o sürekli var bi kere olsa neyse ben kendimi bildim bileli çekiyorum nerdeyse bekarken işten kovulucaktım şimdi evliyim tabiki ama heray kendimi hapa mahkum ediyorum kişisel diyolar bana kasık ağrısı miğde bulantısı aşırı ateş yani hap içmesem her ayım bana zindan olucak Allahtan hap içiyorum hemencecik kesiveriyo hatta annem benim bu ağrılarımı neye benzetiyodu aynı doğum yapan karılar gibisin derdi bakalım bu ay tutarsa hamileyim inşallah bakalım nasip kısmet

benimde adetlerim çok düzensizdi ama allaha şükür şimdi düzeldi doğum kontrol hapı kullandığımdan berii düzenliii zaten normalde benim ağrım falanda olmaz sadece çok düzensizdi neyseki şimdi günlerim düzeldiii

bende uzun süre düzensizlik problemi yaşadım 17 yaşlarımda falan 6 ay olmadığımı bilirim 3 sene evvel düzenimi buldum ama 1-2 gün ileri-geri oynama yapıyordu.01.01.2009-01.02.2009 da çok düzenli olarak gördüm ama bu ay ayın 3 ü geldi ben hastalanmadım dedim heralde düzenim yine bozuluyo hatta nişanlım her telefonda sorar olmuştu adet oldun mu die =( neyseki 04.03.2009 da oldum ve aklıma şubat ayının 28 çektiği aklıma geldi =) yani ben yine de düzenimi korkumuşum .
adetten 1 gün önce ve adetimin bitimine yakın bendede şiddetli bi baş ağrısı oluyor ve ben adetliyken ağrı kesici kullanamıyorum çünkü hemen adetimi kesiyor bi dahada gelmior

herkese geçmiş olsun

slm arkadaslar bende arnıza yenı katıldım.Cnm bas agrın sınozıtın varsa ve stres yaptıysan normaldır cunku bendede oluyor ama bu tekrarlarsa hemen doktora gıt bence gecmıs olsun.Bu arada arkadaslar ben 9 aydır evlım ve ırakta yasıyorum adet geccıkmelerım cok oluyor yaklasık 2 aylık gecıkmeler oluyor cocuk ıstedıgımız ıcın evlendıgımızden berı hıc korunmadık doktora gıttım ama dıllerını bılmedıgım ıcın kendımı yeterınce ıfade edemıyorum ne yapmalıyım sızce..?:çok üzgünüm:

a.s.canım bence hormon tahlili yaptırman gerekiyor adetinin 3.günü fsh,e2 progesteron,prolaktin,tsh,ft 3,ft 4,bunları yaptırman gerekiyor adet düzensizliği genelde fsh yüksekse oluyor canım orada bunları bilmiyorlarmı?türkiyede olsan rahat olurdu ama sen yinede bi şekilde dr git dilimizi bilen birini bul sana yardım etsin başka çaren yok canım allah yardımcın olsun canım başka sormak istediğin varsa yardım ederiz buradan kendine iyi bak bide adet düzensizliği için hayıt tohumu içebilirsin yada soğan suyu içersen sana tarif edebilirm canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…