Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar bende bikaç aydır aynı sorunları yaşıyorum geçen ay adet olmadım bu ayda 10 gün gecikti hala yok en son kasım ayında oldum ondan önce ekimde de olmadım..:bbo:kasımda ise hiç bişey yapmadım ve zamanında geldi inanamadım şimdi bekliyorum gene yok kasımda adet olduğumda bütün testleride yaptırdım çok hafif derece kist gördü doktor diğer testlerimde ii sorun yaratacak bieşy yok ee ozaman ben niye olmuyorum ya anlamadım bugün tekrar gittim bi baka doktora oda ayn şeyleri söledi korkulcak bieşy yokd edi strestten psikolojik olabilir dedi ayrıca farlutal ve yasmin kullanmamı söledi yasmini daha önce kullandım biliyorum ama farlutalını kullanan var mı peki nasıldır
acaba biraz daha bekleyip ölemi kuallansam diyorumCADIARZU

merhaba arkadaslar 17yasında bekar bir kızım..aetim ilk başlarda çok düzensizdi fakat son 6aydır gayet normaldi..bu ay 10gün gecikti ve hiçbir belirti göstermiyor doktora gittim ultrasona girdim kistim fln yok hiçbir sorun yok ama olmuyor acaba neden olabilir?

canım benimde ilk adet olmaya başladıgım zamanlar benimde düzensiz geliyodu 18 yaşından sonra düzenlenir demişlerdi 18 yaşından sonra düzenlendi fakat geciktirici kullandıgım için yine düzensizleşti doktor sana düzenli gelsin diye ilaç vermedimi

ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyim...adetime daha bir hafta var ama ben bugün oldum..neler oluyor bilen varsa anlatsın lütfennn...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar. 15 yaşında bi kızım. normalde ayın 15inde olmam gerekirdi. ama bugun ayın 28i ve ben hala olmadım. ya bi daha olmazsam çok korkuyorum :'(
sınavlar falan çok yoğunduk. Karne heycanı. acaba ondan mı ? biri bana sölesin olmam lazım napıcam ben? :'(

ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyim...adetime daha bir hafta var ama ben bugün oldum..neler oluyor bilen varsa anlatsın lütfennn...

stres yapmana gerek yok. Havadan falan oluo. Bana da bi kere olmuştu. Bi haftadan bişey olmaz. benim durum daha vahim 15inde olmam gerekirken bugun ayın 28i ve ben hala olmadım napıcam :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba bende de aynı sorun vardı 2 gün önce doktora gittim ve kist cıktı ama kötü huylu degil dedi ilç kullanıyorum bence mutlaka gitmelisin ........

bana da yardımcı olabilir misiniz :çok üzgünüm:

selam kızlar benimde adetlerim düzensiz 20 yaşımdayım 18 yaşına kadar düzelir demişlerdi aslında buaralar düzeldi her ay hemen hemen oluyorum ama günü gününü tutmuyor yani..soğan kürü duymuştum televizyonda adet düzensizliğine vajinadaki akıntıya ve vajinadaki kokuyo birebirmiş onu deniyorum şuanda 2.günüm akıntım azaldı dier günlere göre çok faydalı olduğunu söyledi doktor kistleri iltihapları hepsini atıomuş temizliyormuş denemekte fayda sonuçta soğan ne kadar zararlı olabilrki bakalım eğer faydasını görmessemjinekoloğa gitmeyi düşünüyorumbenneyaptımkiyerimseniben

peki olmazsam bi süre geçtikten sonra doktora gittiğimde nasıl kontrol ediolar?

canım korkmana gerek yok sana büyük ihtimalle üstten ultrasonla bakar kan tahlili verir ben bekarken gitmiştim hormon tahlili istemişti ve ultrasonla üstten bakmiştıherşey normal çıkmıştı o yüzden düzenleyici verdi tam hatırlamıyorum ama dogum kontrol hapı vermişti galiba istersen dr git aklını karıştıracagına hem saglıgın için daha iyi:1rolleyes:

tamam çok teşekkür ederim önerileriniz için :1hug:

Merhaba arkadaşlar;
Tüylenme problemim vardı.ben 6 gün diane 35 kullandım.aslında 1 sene kullanmam gerekiyodu.bıraktım.kilo,bas agrısı,damarlarda tıkanıklık yapması gibi olumsuz etkileri beni korkuttu.şimdi de daha adett olmama 2 hafta varken gene adet oldum.21 gun kullanıp mı bıraksaydım.şimdi bu düzensizlik ne kadar sürecek bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar;
Tüylenme problemim vardı.ben 6 gün diane 35 kullandım.aslında 1 sene kullanmam gerekiyodu.bıraktım.kilo,bas agrısı,damarlarda tıkanıklık yapması gibi olumsuz etkileri beni korkuttu.şimdi de daha adett olmama 2 hafta varken gene adet oldum.21 gun kullanıp mı bıraksaydım.şimdi bu düzensizlik ne kadar sürecek bilen var mı?

bende aynı olmustu 1ay gelmedı tüm hamılelık belırtılerı vardı ama 1ayın sonunda adet oldum korkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…