Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Arkadaşlar adet düzensizliği için arslanpençesi ya da civanperçemi kullanan oldu mu?
İşe yaradı mı?

1 senelik evliyim.her ay adet oluyorum fakat çok geç oluyorum rahat 1 ayı geçiyor iki adet arası mesela geçen ay 10 unda olmuşta hala olmadım bu ay.
her ay bu şekilde oluyor.acaba bu bir düzensizlik midir?
bu pek adet düzensizligi sayılmaz.ben tam 3 aydır adet olamıyorum malesf.

Kızlar bu ay bende adet olmadım
sat 29 kasımdı
bugun 9 ocak hala tık yok bende
eşimle bebek istiyoruz salı gunu
hamılemıyım dıye kandan test yaptıdım
sonuç 0,002 çıktı.yanı negatıf
sızce bıras daha beklemem gerekır mı
ne yapmalıyımmm????
ılk defa bukadar çok gecıktı
ınanın her yerımı sıvılce bastı
normalde 1-2-3 gun gecıkırdı
kızlar fıkır verınnn nolurrr
sızce doktoramı gıdeyım artık

3 hafta önce regl oldum ve kanamam 3 haftadır durmadı.en sonunda bugün doktora gittim.iltihap kapmışım üşütmekten.antibiyotiklerle şimdi tedavi başladı.bu iltihap yüzünden bir türlü düzene girmiyor deli olucam.nasıl kuruyacak bu bilmiyorum geçen sene de iltihap yüzünden iğne yedim 2 hafta.
kurtulamıyorum bu durumdan

Benimde geçen ay 15 bu ay 5 gün geçti. Yüzüm çok kötüydü her reglde bir iki sivilce çıkarken bu ay belki 30 tane deri altında belirdi. Bana doktor gebelik kist yok dedi. Hormonlarıma hiç bakmadan geçen ay farlutal diye bir ilaç. Kullanmadım çünkü güvenmedim ona homronlarımı incelemeliydi. Bu ayda 5 gün geç geldi. Çok azdı. Böylesi duurmlarda herkesin tavsiyesi 3. gün hormonlarına baktırman oluyor. Bir daha olursa baktırmayı planlıyorum bende.

size soyle soyleyeyim. benim adetlerim korunmayi birakana kadar cok duzenliydi. 4 aydir duzensizlesti ama en fazla 6 gun farkediyodu. dun dr ye gittim ve bana pko teshisi konuldu. adet duzensizligini hafife almayin bence

arkadasşalr merhaba benım adet gunum hep gecıkıyo zaten aliştım gıbı bısı ama son 2aydır 3 4 gun adet goruyorum onceden 5ten az olmazdı acaba neden bılen varmı?valla moralım bozuluyooo

benimde son altı aydır falan çok düzensizleşti anlamadım neden.
doğum kontrol hapı kullanmama rağmen hapın takvimi bitmeden ben regl oluyorum bi yandan korkuyorum neden acaba diye işin garip yanı bir gün yada iki gün sürüp bitiyor ilacın takvimi bitince de tekrar regl oluyorum.

şu an ben de aynı problemi yaşıyorum ve ilk defa oluyor böyle. ilacımın bitmesine 4 gün kala regl oldum ve 3gün çok yoğun sürdü. sonra hafifledi. normalde ilaç bittikten 4 gün sonra olurum hep regl. bugün normalde olmam gereken gündü ve yeniden oldum..
stresten olduğunu düşünüyorum ama tekrarlarsa mutlaka doktora gidicem.. gerçi hiç sevmiyorum doktora gitmeyi ama tedbiri elden bırakmamak lazım senağlama

bende düzensizlikten çok dertliyim yaa korunmayı bıraktıgımızdan beri düzensiz geliyor ben bu işi anlamadım gitti geçen iki ay papatya çayı içmiştim günü gününe geldi bu ay yine sapıttı aslan pençesini düydüm iyi geliyomuş onu denicem ayın 2 sinde olmam gerekiyodu hala tık yok korunmayı bırakınca adeti düzensizleşen varmı kafayı yicem ya :1no2:

canim korunmayi birakinca benimde adetlerim duzensizlesit ama en fazla 6 gun. dr ye gittim pko dedi benneyaptımki

canim korunmayi birakinca benimde adetlerim duzensizlesit ama en fazla 6 gun. dr ye gittim pko dedi benneyaptımki

Hayret 6 gün gecikti ve pko dediler. Acaba bendedemi oluştu benimki daha birinde 15 gün biriinde 6 gün geçti. Ben pkoyu aylarca olamaya insanlarda oluyor genelde diye biliyordum.

adet düzensizliği değil fakat ona benzer bir sorunum var.önceden adet sürem 6 günü geçmezdi fakat şimdi 8 gün adet görüyorum bu da beni çok rahatsız ediyor doktora gitmek de istemiyorum

selam,ben de yasmin hapını ilk kez bu ay aldım 4 tane hap kaldı ama pembe pembe hatta bazen kana dönüşen akıntılarım var.hapı bırakınca regl olucak mıyım yine de,anlamadım gitti.nolur yardım senağlama

Merhabalar, bneim adet kanmamla ilgili bir sorun oldu bugun, gecen hafta adetim baslamasi gereken gununde baslayip zamaninda sona erdi fakat sonre ermesinden bir hafta gecmisken bugun tekrar kanmam oldu cok endiseleniyorum lutfen bana yardim edin daha once boyle bisey hic basima gelmedi sizce neden olmus olabilir kotu bir isaret mi bu daha once bu tarz bir olay basina gelen varmi aranizda?simdiden cok tesekkurler...

şu yaşadığını 13 yaşından beri yaşıyorum.bağışıklık kazandım tüm ağrılara resmen.doğum sancısı gibi sancı çekiyorum .bıktım artık bıktıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…