- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
canim benim de öyle oldu yukarda yazdigim gibi. siyah leke leke oluyordu artik kan degildi. doktorum normal dedi bana ama inanmadim ben. sende bir doktora git görün bence.
bu pek adet düzensizligi sayılmaz.ben tam 3 aydır adet olamıyorum malesf.1 senelik evliyim.her ay adet oluyorum fakat çok geç oluyorum rahat 1 ayı geçiyor iki adet arası mesela geçen ay 10 unda olmuşta hala olmadım bu ay.
her ay bu şekilde oluyor.acaba bu bir düzensizlik midir?
Kızlar bu ay bende adet olmadım
sat 29 kasımdı
bugun 9 ocak hala tık yok bende
eşimle bebek istiyoruz salı gunu
hamılemıyım dıye kandan test yaptıdım
sonuç 0,002 çıktı.yanı negatıf
sızce bıras daha beklemem gerekır mı
ne yapmalıyımmm????
ılk defa bukadar çok gecıktı
ınanın her yerımı sıvılce bastı
normalde 1-2-3 gun gecıkırdı
kızlar fıkır verınnn nolurrr
sızce doktoramı gıdeyım artık
benimde son altı aydır falan çok düzensizleşti anlamadım neden.
doğum kontrol hapı kullanmama rağmen hapın takvimi bitmeden ben regl oluyorum bi yandan korkuyorum neden acaba diye işin garip yanı bir gün yada iki gün sürüp bitiyor ilacın takvimi bitince de tekrar regl oluyorum.
bende düzensizlikten çok dertliyim yaa korunmayı bıraktıgımızdan beri düzensiz geliyor ben bu işi anlamadım gitti geçen iki ay papatya çayı içmiştim günü gününe geldi bu ay yine sapıttı aslan pençesini düydüm iyi geliyomuş onu denicem ayın 2 sinde olmam gerekiyodu hala tık yok korunmayı bırakınca adeti düzensizleşen varmı kafayı yicem ya :1no2:
canim korunmayi birakinca benimde adetlerim duzensizlesit ama en fazla 6 gun. dr ye gittim pko dedi benneyaptımki
şu an ben de aynı problemi yaşıyorum ve ilk defa oluyor böyle. ilacımın bitmesine 4 gün kala regl oldum ve 3gün çok yoğun sürdü. sonra hafifledi. normalde ilaç bittikten 4 gün sonra olurum hep regl. bugün normalde olmam gereken gündü ve yeniden oldum..
stresten olduğunu düşünüyorum ama tekrarlarsa mutlaka doktora gidicem.. gerçi hiç sevmiyorum doktora gitmeyi ama tedbiri elden bırakmamak lazım senağlama
bende 4 aydır olmuyorumnapmam qerek..
Arkadaşlar dün çok kötü fenalaştım işyerinde. Bu yaşıma kadar ilk defa reglm gecikti.senağlama 5-6 gün....Bu zamana kadar çok düzenli gününden önce olurdum. Kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum dün sabahtan başlayan şiddetli baş ağrısı mide bulantısı oldu Akşam üzeri izin alıp eve gittim eve adım atmamla baş ağrım şiddetini arttırdı ve söylemesi ayıp midemi boşalttım. Ölücem sandım o an çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım. Saçımı başımı yoldum baş ağrımdan sonra ilaç aldım biraz iyi oldum. saat 10 a kadar uyumuşum . Kendime geldim bugün ama hala regl olmadım elim ayağım uyuşuyor şimdi.. Yarın büyük ihtimal doktora gidicem. Aslında bugünde giderdim ama korkuyorum . ve bugünde olmadım regl. Böyle bir durum yaşayan varmı başağrısı mide bulantısı gibi ... Bilmiyorum arkadaşlar ya hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çok düzenli adet gören biriyim ben neden böyle oldu korkuyorum artık . Yarın cesaretimi toplayım gidicem doktora..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?