- 27 Şubat 2011
- 4.924
- 748
- 363
- Konu Sahibi Brave Capricorn
- #1.381
..................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bılgısıolan cevap verebılırmı
ben normalde duzenlı adet olurum coknadır gecıkmeler olur
ama en son 30 nısanda regl oldum 1 hafta once bıttı ve dun gece kahverengı akıntı seklınde kanamam oldu bugun kırmızıkanamaya dondu ve kanamamvar bı hafta sonra tekrar regl olurmu yaaa
ılk defa bole bıse olıuyor neden olabılır acaba
bi doktora danışsanız? geçen ay aynısı banada oldu 1 hafta arayla 8 er gün adt oldm nedeni nedir bende bilmiorm:26:
evet canm dusunuyorum yarın yada ertesı gun gıtmeyı ama acaba bıtmesınımı beklesem
enfeksıyonmu oldu acaba ne bılım yaaa ılk defa oluyor boyle bıde kahverengı aktı once bugun kan rengıne dondu adet gıbı parcalıda degıl afedersınız
bıldıgın su gıbı kırmızı kan
Hnaımlar ben 20 yaşındayım. Bneımde adetlerım gayet duzgundu. evlendım 4 ay sonra adet duzenım bozuldu once hamılelık sandım ama kornuyorduk. sonraevlendıgım ıcın olabılır dedim. ocak ayından sonra 41 gun 38 25 gun aralıklarla adet gordum doktora gıtmıstım ılk adet gecıkmemde hamılemıyım dıe ama doktor her sey cok guzel gayet duzgun dedı.. gonderid beni... hava sartlarındandır dedi.. sonra yıne bole adet gecıkmelrm olunca cerrahpasaya gıttım tahlıller yapıldı ve menopoz teşhisi konuldu(( şok oldum neye ugradıgımı sasırdım bunu yeni öğrendım ve keske daha once ogrenseydım oysakı doktora gıtmıstım keske o doktor benm amh ve fsh degerlerıme bakmayı akıl etseydi!!!!! eşimle korunmazdık 5 ay boyunca ve hamıle olma sansım daha yuksejtı ozaman !!!!! bence adet duzensızlıklerını basite almayın mutlaka ayrıntılı tahlıllerınızı yaptırın.. birde bende son 2 ayda akıntımda azlık oldu ılıskı sırasında hafıf agrı terlemeler ateş basması gibi bunlar menopoz belrıtılerıymıs habrınız olsun
Kızlar ya ben geçen Nisanın 10unda adet olmuştum. fakat ayın 15 i geldi ne gelen var ne giden :/
Aslına bakarsanız genelde düzensiz olur benim hep ama hep günün den erken gelirdi. bu sefer geç kaldı endişeleniyorum :/
Ya hamilelikte adet belirtileri aynı olurmuş sanırım. göğüs ağrıları falan...Ama bende hiç bir şey yok.. :/ bilgisi olan varmı ? Yada doğum yapmş arkadaşlar hamileliğin ilk 1 2 3 haftası nasıl oluyor anlaşılabiliyor mu? Eczaneden test alsam belli olur mu?