• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

kızlar bılgısıolan cevap verebılırmı
ben normalde duzenlı adet olurum coknadır gecıkmeler olur
ama en son 30 nısanda regl oldum 1 hafta once bıttı ve dun gece kahverengı akıntı seklınde kanamam oldu bugun kırmızıkanamaya dondu ve kanamamvar bı hafta sonra tekrar regl olurmu yaaa
ılk defa bole bıse olıuyor neden olabılır acaba

kızlar bılgısıolan cevap verebılırmı
ben normalde duzenlı adet olurum coknadır gecıkmeler olur
ama en son 30 nısanda regl oldum 1 hafta once bıttı ve dun gece kahverengı akıntı seklınde kanamam oldu bugun kırmızıkanamaya dondu ve kanamamvar bı hafta sonra tekrar regl olurmu yaaa
ılk defa bole bıse olıuyor neden olabılır acaba

bi doktora danışsanız? geçen ay aynısı banada oldu 1 hafta arayla 8 er gün adt oldm nedeni nedir bende bilmiorm:26:

bi doktora danışsanız? geçen ay aynısı banada oldu 1 hafta arayla 8 er gün adt oldm nedeni nedir bende bilmiorm:26:

evet canm dusunuyorum yarın yada ertesı gun gıtmeyı ama acaba bıtmesınımı beklesem
enfeksıyonmu oldu acaba ne bılım yaaa ılk defa oluyor boyle bıde kahverengı aktı once bugun kan rengıne dondu adet gıbı parcalıda degıl afedersınız
bıldıgın su gıbı kırmızı kan

evet canm dusunuyorum yarın yada ertesı gun gıtmeyı ama acaba bıtmesınımı beklesem
enfeksıyonmu oldu acaba ne bılım yaaa ılk defa oluyor boyle bıde kahverengı aktı once bugun kan rengıne dondu adet gıbı parcalıda degıl afedersınız
bıldıgın su gıbı kırmızı kan

ay valla benm imkanım yoktu ben gidemedim canım okuduğum şehre dönmek zorunda kalmıştım. sen git nedeni ne bakalım aklına takılmasından iidir. tuhaf bir durum çünkü. benim adetim parçalı olmuştu

Kızlar ya ben geçen Nisanın 10unda adet olmuştum. fakat ayın 15 i geldi ne gelen var ne giden :/
Aslına bakarsanız genelde düzensiz olur benim hep ama hep günün den erken gelirdi. bu sefer geç kaldı endişeleniyorum :/
Ya hamilelikte adet belirtileri aynı olurmuş sanırım. göğüs ağrıları falan...Ama bende hiç bir şey yok.. :/ bilgisi olan varmı ? Yada doğum yapmş arkadaşlar hamileliğin ilk 1 2 3 haftası nasıl oluyor anlaşılabiliyor mu? Eczaneden test alsam belli olur mu?

yaş 34 her geçen zamanda dahada gelmemeye başladı,şimdi söktürücü kullanmadan gelmiyor,ben pko değilim ama,hiç kistim yok,hiç ilaç kullanmasam hiç gelmeyecek neredeyse,4yıl önce yaşıdığımı anlatayım size,ben en son aşılama yaptırdıktan sonra mayıs ayında adet gördüm ve artık 3.aşılamaydı,ve tedaviyi bıraktık çünkü yapılacak birşey kalmadı ve tüp bebeğe karar verdik,maddi açıdan ancak aralık ayında yaptırabilirdik,çokta uzun bir zaman değildi,sonrasında ben yine her zamanki gibi haziran temmuz ağustos adet görmedim,eylül ayının başında ilk haftası doktora gittim,tahliller yapıldı,fakat birşey fark etmedi ve söktürücü alıp döndüm yine herzamanki gibi,o ay ramazan ayıydı,ancak bizim gibiler orucunu tam gün tutabilirler,nasılsa adet görmüyorum oruç tutayım dedim,ilk 18gün günler uzundu sonrasında saatler alındı galiba tam hatırlamıyorum,ilacı kullanmadım ben,bayram geçti ekim ayında kullandım ilacı,10 gün geçti yok,20gün geçti yok adet olmadım,nasıl ağlıyorum varya,artık ilaçlada adet olmuyorum diye,2 kasımda tekrar doktora gittim ben adet göremiyorum diye,adam tabi her zamanki gibi yine ultrasonla baktı,ve bana müjde 8haftalık hamilesin dedi,bebk büyümüş kalp atışları netleşmiş,hatta o gün ultrasonda elini kaldırdı,o derece yanı bebek canlanmış,şimdi 3 yaşında bir oğlum var,ve anneler gününde doğdu,hayatımın hediyesi oldu bana,allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

asıl söylemek istediğim şey,adet görmediğim 3.ayda hamile kaldım,aslında en önemli sorun,yumurtanın çatladığı günü bilememek,adet döngümüz olmadığı için,ben bu ay incir denedim,kendimce faydasını gördüm ateş ölçtüm,hem servikal akıntımı fark ettim hemde ateşimin yükseldiğini,buda benim adetimin 34-36.günlerine denk geldi,hamile kalmasam bile en azından bunları fark edip kendimi tanıdım

ben 1.5 -2yıla yakın zamandır gayet düzgün bir regl dönemi geçiriyordum. evlendikten sonra ilk reglim 10 gün kadar geçti. test yaptırdım hamile falan değilim. 10 günün sonunda oldum ve normal bir regl geçiriyorum. az ya da çok değil.her zaman olduğu gibi. bu normal birşey midir? yani evlendikten sonra regl dönemlerinde değişim olabilir mi.bunu yaşayan başka biri var mı.

yaa banada yardım eli uzatın 17 yaşındayım adetim ilk önce kahverengi geldi bir kaç gün sonra kırmızı oldu haftalar geötikçr çoğaldı ve de pıhtı geliyor parçacık yani civanperçemi falan da yaptım yok gecen senede oldu doktor hap verdi geçti bi kerelik normal diyolar hep ama ben rahatsızlık duydum var mı iyi geleceğini düşündüğünüz birşey yada neden olduğunu bildiğinizz

kızlar benim adetim iki aydır bir garip. yani tam vaktinde adet görüyorum, sancılarımda falan hiçbir eksilme yok ama kanama olmuyor yani eskiden günde en az 3 ped değiştirirdim, şimdi tertemiz pedlerim. sadece kahverengimsi bir akıntı oluyor. böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce? bir fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim

:14:kızlar benim adetim iki aydır bir garip. yani tam vaktinde adet görüyorum, sancılarımda falan hiçbir eksilme yok ama kanama olmuyor yani eskiden günde en az 3 ped değiştirirdim, şimdi tertemiz pedlerim. sadece kahverengimsi bir akıntı oluyor. böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce? bir fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim

kızlar ben 6 aydır tetradox kullanıyorum yeni bitti şimdi 28 günde olan adetlerim 31 ,32 günde oluo sizce bu düzensizlik sayılır mı bide miktari da eskisinden daha az artık anormal derecede az değil tabi ama bilemedim ya doktora gitsem

Hnaımlar ben 20 yaşındayım. Bneımde adetlerım gayet duzgundu. evlendım 4 ay sonra adet duzenım bozuldu once hamılelık sandım ama kornuyorduk. sonraevlendıgım ıcın olabılır dedim. ocak ayından sonra 41 gun 38 25 gun aralıklarla adet gordum doktora gıtmıstım ılk adet gecıkmemde hamılemıyım dıe ama doktor her sey cok guzel gayet duzgun dedı.. gonderid beni... hava sartlarındandır dedi.. sonra yıne bole adet gecıkmelrm olunca cerrahpasaya gıttım tahlıller yapıldı ve menopoz teşhisi konuldu :((( şok oldum neye ugradıgımı sasırdım bunu yeni öğrendım ve keske daha once ogrenseydım oysakı doktora gıtmıstım keske o doktor benm amh ve fsh degerlerıme bakmayı akıl etseydi!!!!! eşimle korunmazdık 5 ay boyunca ve hamıle olma sansım daha yuksejtı ozaman !!!!! bence adet duzensızlıklerını basite almayın mutlaka ayrıntılı tahlıllerınızı yaptırın.. birde bende son 2 ayda akıntımda azlık oldu ılıskı sırasında hafıf agrı terlemeler ateş basması gibi bunlar menopoz belrıtılerıymıs habrınız olsun

Hnaımlar ben 20 yaşındayım. Bneımde adetlerım gayet duzgundu. evlendım 4 ay sonra adet duzenım bozuldu once hamılelık sandım ama kornuyorduk. sonraevlendıgım ıcın olabılır dedim. ocak ayından sonra 41 gun 38 25 gun aralıklarla adet gordum doktora gıtmıstım ılk adet gecıkmemde hamılemıyım dıe ama doktor her sey cok guzel gayet duzgun dedı.. gonderid beni... hava sartlarındandır dedi.. sonra yıne bole adet gecıkmelrm olunca cerrahpasaya gıttım tahlıller yapıldı ve menopoz teşhisi konuldu :((( şok oldum neye ugradıgımı sasırdım bunu yeni öğrendım ve keske daha once ogrenseydım oysakı doktora gıtmıstım keske o doktor benm amh ve fsh degerlerıme bakmayı akıl etseydi!!!!! eşimle korunmazdık 5 ay boyunca ve hamıle olma sansım daha yuksejtı ozaman !!!!! bence adet duzensızlıklerını basite almayın mutlaka ayrıntılı tahlıllerınızı yaptırın.. birde bende son 2 ayda akıntımda azlık oldu ılıskı sırasında hafıf agrı terlemeler ateş basması gibi bunlar menopoz belrıtılerıymıs habrınız olsun

canım çok üzüldüm :( peki şuan tedavi görüyor musun?

ya simdi bende korkmaya basladim ben anlatsam tam hikaye olur benim regli...ama anlatim nee diceksiniz napmam gerek sastim ben artik.. Benim ikinci dogumumdan sonra demir eksikligi kan eksikligi cikti bende ev doktorum kadin doktoruna görünmemi söyledi cünkü adet oldugumda iki hafta ve hep siddetli regli görüyodum cok halsizlesiodum.. kadin dok. gittim oda bana korunma ignesi vurdu benim reglimi kesti ama ben kesmesini istemiodumm olcam sandim fakat hic olmadim bidahaki igne vakti vurdurmadim baska bi yöntem istedim buseferde korunma hapi yazdi kullan hastalancan dedi yumurtaliklara falan bakti bi sorun yok dedi.. hap kullandim falan filan derken tam 7 ay regli olmadim sonra ameliyat oldum apandist ten ameliyattan cikinca regli oldum 1 hafta sürdü 1 ay sonra kamera yerinden mikrop kaptim tekrar ameliyat dedider ameliyata girmeden hastalandim bi hafta sürdü bitmisti ameliyattan ciktim yine regli oldum bi hafta sürdü yine ve simdi iki ay oldu yine hastalanmiyorumm cildirmama ramak kaldi cok sinir yapio elim ayagim titrio dr da hersey normal dio hepten cildiriom normalse niye olmuom karnim hamileymisim gibi sisio her ay akintim cok oluo ama regli yokkk..... yasim 25 düzensizligim neden bilemiyorumm :50:

Kızlar ya ben geçen Nisanın 10unda adet olmuştum. fakat ayın 15 i geldi ne gelen var ne giden :/
Aslına bakarsanız genelde düzensiz olur benim hep ama hep günün den erken gelirdi. bu sefer geç kaldı endişeleniyorum :/
Ya hamilelikte adet belirtileri aynı olurmuş sanırım. göğüs ağrıları falan...Ama bende hiç bir şey yok.. :/ bilgisi olan varmı ? Yada doğum yapmş arkadaşlar hamileliğin ilk 1 2 3 haftası nasıl oluyor anlaşılabiliyor mu? Eczaneden test alsam belli olur mu?

canim test alsan cikarr hamilemisin degilmisin yada dr kana baktir daha cabuk belli oluo hamilemisin degilmisin.. Ben hamile kaldigimda bendeki belirtiler bulanti ve kasiklarimda cok agri oluodu oturup kalkarken ani hareket ettigimde iliski sirasinda falan... ama herkeste ayni degil tabiki...:55:

yasmin kullanıodum we bırakınca 2gün içinde adet oluodum hiç bi sorun yoktu yasmini bıraktm doktora gittim kontrole bebiş istiodum kist war bir ay daha kullan dedi yasmin adetin ilk günü başladım bitirdim we 21 gün den sonra adet olmayı beklerken tam 12.günüm bgn...dayanamadm test aldm negatif..ee neden adet olamıyorummm :((

merhaba hanımlar ben 30 yaşındayım 2 kızım var 5 aydır adetim bozuldu akmıyor içinden temizliyorum dün doktora gittim ben doğum kontrol iğnesi kullanıyordum adam bana hormonların alt üst olmuş dedi birde 6cm çapında kirst varmış tamam ultrasonda kirsti bende gördüm ama bu kirstin iyi huylusu kötü huylusu varmış diyorlar test mest yapmadı ne yapıcam bilmiyorum sürekli bi ağrım yok ne yapmalıyım sizce

Back
X