Adet düzensizliği

ben yemeklerden önce içiyorum ama, ben en son 9 şubat da adet oldum nisanın 1 de basladım küre hamile olabilir miyim içerken :26:
pazartesi günü ibrahim saraçoğlu ile görüştüm bana destekleyici kürünü önerdi adet olunca almayı düşünüyorum

Forum takipte adet söktürücü diye bir konu gördüm ama bir türlü yakalayıp üzerine tıklayamadım.Arama motorundan da bulamadım.Bilgisi olan var mı?

Selam canim senin pco ne dereceydi ilk reglinden berimi var ? Bende 14 yasimdan beri var sogan suyu kurunu 1 kez denedim reglim yine olmadi senin cocuk varmi evlimisin ?

hadı ya:)
napalım fayda saglıyorsa ıcmem gerekıyorsa ıcıcem ben de:)
sogan kuru kılo da verdırıyormus dogru mudur?
pekı sız dr a gttınız mı? bu sıkıntı ıcın

Selam canim senin pco ne dereceydi ilk reglinden berimi var ? Bende 14 yasimdan beri var sogan suyu kurunu 1 kez denedim reglim yine olmadi senin cocuk varmi evlimisin ?

Yazdıklarımı okudun mu canım,ordada yazdığım gibi ilk reglimden beri 13 yaşımdan beri 29 yaşıma kadar,ilaç kullanırsam doğum k. hapı,regl olurdum oda 2-3 gün damla damla o kadar.oğlumun doğumundan sonra bir dönem spiral taktırdım.kendi haline bıraksam belki yılda 1 kez regl olacağım ama ben dayanamıyordum tabi 3-4 ay beklerdim olamazdım tabi, farlotel diye bir ilaç var ondan kullanır söktürürdüm.taki bu kürü tv de duyana kadar.çok şükür şimdi 1 haftam geçiyor sadece ve reglimde 3-4 gün sürüyor.oğlum tedaviyle oldu 5 yıl sonra,kızımada regl olyım diye soğan suyunu yaptığım sırada hamile kalmışım.kızımın doğumundan sonrada 3-4 ay içtim soğan suyunu çok şükür şimdi düzenli.saraçoğlunun tarifi yemeklerden iki saat sonra,ama ben unutmayayım diye sabah uyanınca aç karnına,bide akşam yatmadan önce içerdim.umarım sorularının cevabını vermişimdir canım

Bu arada umarım hamilesindir,değilsen umutsuzluğa kapılma 15 gün ara ver tekrar başla küre.kızım 1 yaşında iken (şimdi 2.5 yaşında)sütten kestiim dedim yine başlayayım kürede regllerimi düzene sokayım,sprailde taktırdım tekrar gebelik olmasın diye,çok şükür 1 kızım bir oğlum var allah olmayanlara versin.içtim soğan suyunu 15 gün yok regl olamadım.saraçoğluna mail attım,allah razı olsun cevap yazdılar, çok uzun yıllardır pko hastasıysanız 3-4 ay için diye aynen 15 gün ara koydum bir daha içtim regl oldum.sende öyle yap canım bence.

mutlaka dr kontrolü gerekiyor.birde soğan kürü çok etkili

Kızlar geçen sene yaz aylarında ılk adet duzensızlıgım vardı doktora gittim d.k hapı verdı adet oldum ama yanındada asırı kılo aldım ve tüylenmelerım oldu . Daha sonra hapı bıraktım CİVAN PERÇEMİ otu aldım onu ıctım 21 gün sonunda adet oldum ve o gunden sonra bu kışa kadar düzenli adet gördüm bu kış mantar oldum mantardan yıne duzensız oldum doktora gıttım oda ılaclarla gectı ılaclarıma ragmen cok sukur duzenlıı gıdıyorum . CİVAN PERÇEMİ otu hem ıdrar yollarındakı ıltıhabıda sokuyor buda daha kolay adet olmanıızı saglıyor ozellıkle oturma banyoları kist ve rahım bolgesınde eger yaralar warsa gecırıyor :) Geçmiş olsun kızlaaaar .

benimde sürekli düzensizliğim var doktora gittim tedavi görüyorum benim gibi olanlar var mı aceba

benimde sürekli düzensizliğim var doktora gittim tedavi görüyorum benim gibi olanlar var mı aceba

maalesef bende senin gibiyim 4 aydır adet olmuyorum kafayı yiycem bu arada pcos var bende..doktorlar sürekli doğum kont. hapı verip gönderdiler ama bıraktım bir senedir içmiyorum..
bakalım bir aydır adaçayı içiyorum düzene sokuyomuş ama bende daha tık yok ama içmeye devam edicem belirtiler başladı çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…