Ay sorma canım benımde 3 bucuk yasında kızım var ilk defa bu ay bukadar adetım gectı 13 gun gecıkmem var cok korkuyorum test bıle yapamadım korkudan karnımda gaz sancısı gıbı sancı var ekstra mıde bulantısı falan hiç bişeyim yokKızlar merhaba, adetim 10 gün kadar gecikti. Normalde çok düzenliydi. Hamile olduğumu düşünmüyorum, korunuyorum ve bir problem olmadığını biliyoruz. Ama yinede tedirgin oldum açıkçası hamilelik testi alıp yapmaya ve sonucu görmeye de korkuyorumtarlusal aldım bugün 2. Günüm. Ama tık yok. Ne bir ağrı, ne bir rahatsızlık. Sadece bağırsaklarımda ekstra bir hareket hissediyorum. Bir sürü çay içtim kür yaptım, hiçbiri fayda etmedi. Açıkçası adeti hep düzenli olan birine göre bu beni biraz tedirgin etti. Yalnızca 1 ay kadar önce çok fazla ilaç kullandım soğuk algınlığı nedeniyle. Biraz buna bağlıyorum sizce mümkün olabilir mi gecikmesinde? Veya ne yapmalıyım tarlusal ne zaman etki eder?
Merhaba oldunuz muAy sorma canım benımde 3 bucuk yasında kızım var ilk defa bu ay bukadar adetım gectı 13 gun gecıkmem var cok korkuyorum test bıle yapamadım korkudan karnımda gaz sancısı gıbı sancı var ekstra mıde bulantısı falan hiç bişeyim yok
2 hafta önce ben de aynı sıkıntıyı yaşadım reglim gecikti yeşil çay çok içiyordum ve gıda takviyesi kullanıyordum bunlardan dolayı olduğunu düşünüyorumKızlar merhaba, adetim 10 gün kadar gecikti. Normalde çok düzenliydi. Hamile olduğumu düşünmüyorum, korunuyorum ve bir problem olmadığını biliyoruz. Ama yinede tedirgin oldum açıkçası hamilelik testi alıp yapmaya ve sonucu görmeye de korkuyorumtarlusal aldım bugün 2. Günüm. Ama tık yok. Ne bir ağrı, ne bir rahatsızlık. Sadece bağırsaklarımda ekstra bir hareket hissediyorum. Bir sürü çay içtim kür yaptım, hiçbiri fayda etmedi. Açıkçası adeti hep düzenli olan birine göre bu beni biraz tedirgin etti. Yalnızca 1 ay kadar önce çok fazla ilaç kullandım soğuk algınlığı nedeniyle. Biraz buna bağlıyorum sizce mümkün olabilir mi gecikmesinde? Veya ne yapmalıyım tarlusal ne zaman etki eder?
Olmadım sız oldunuzmuMerhaba oldunuz mu
Bende olmadım valla kafayı yiyicemOlmadım sız oldunuzmu
her mevsim geçişinde reglim gecikir bence o da tetiklemiş olabilirBenim de ilk defa gecikti. 16 gün oldu. Mevsim geçişi vs etkilemiş olabilir mi acaba.
Yok olsaydı kesınlıkle cıkardı benımde ılk defa yanı cok korkuyorumRegl im 13 geciktiğinde kan vermiştim beta degerim <0.0 çıktı. 13 günde belli olurmuydu bisey olup olmadıgı acaba hala olmuyorum
Benımde ılk defa cok korkuyorum bende olabılır mevsım gecısı dıye bu ay herkezın gecmıs burda cok kısı yazmısBenim de ilk defa gecikti. 16 gün oldu. Mevsim geçişi vs etkilemiş olabilir mi acaba.
Sagol arkadasım bende öyle düşünüyorum olsaydı cıkardı diye ama insan bi tereddüt ediyor isteYok olsaydı kesınlıkle cıkardı benımde ılk defa yanı cok korkuyorum
Evet canım ben kurtuldum bugun adet oldum cok sukur darısı basınaSagol arkadasım bende öyle düşünüyorum olsaydı cıkardı diye ama insan bi tereddüt ediyor iste
Benim de çok gecikti ne yapacağımı bilmiyorum ve korkuyorumYok olsaydı kesınlıkle cıkardı benımde ılk defa yanı cok korkuyorum
sizin gecikme mi 4 gün,ilaca başlangıcınız mı?Merhaba benim de bugün 4. Gün ne yapsak sökülür ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?