Adet gecikmesi

Allah razı olsun canm amin hepimize hayırlı haberler olsun walla uyku hali halsizlik belim agriyo ateşim oluyo sol kaşığima ağrı vuruyo ve akıntı

Allah razı olsun canm amin hepimize hayırlı haberler olsun walla uyku hali halsizlik belim agriyo ateşim oluyo sol kaşığima ağrı vuruyo ve akıntı
Hamilelik belirtisi gibi bunlar da ayy yaa inşallah vardır

Olmaz mı göğüslerim inanılmaz şiş elbisede bile agrıyor dokunmak istemiyorum bile akıntım var beyaz kasıklarım çok hafif arada yokluyor
Kızımda da öle olmuştu elbisemi çıkarırken nasıl acırdı bide şey canım bu burnunda tıkanıklık var mı neden sordun dersen bnm kızıma hamile iken burnum tıkalıydı İnternet ten bakmıştım gebelik belirtisi diye okumuştum sen hiç duydun mu

Evet duydum cnm gece benim tıkandı dün müydü ondan önceki gece mi di öyle bişe di ani bi tıkanma olmustu

Süper canım bnmde hala gelmedi iki gün önce hafif bi pembe akıntı geldi peçeteye hala gelen giden yok pazartesi yeniden test yapıcam sen ne zaman yapıcan
Benim akıntım var ama rengi pembe değil beyaz göğüslerim mahvetti beni elhal kız dayanamıyorum agrısına

İnşallah bebiş vardır ama yasmin bende kullandım doktorum doğum kontrol hapı yerine geçiyor demişti. Doğum kontrol haplarını kullanmayı bıraktıktan sonra en az 6 ay Bebek olmuyor diye biliyorum. Kullanipta bıraktıktan sonra 1 sene çocuğu olmayan arkadaşım var. Strestendir hapı bıraktığın için dongun duzelmeye çalışıyorum olabilir.

Benim akıntım var ama rengi pembe değil beyaz göğüslerim mahvetti beni elhal kız dayanamıyorum agrısına
Kızımda ben neler çektim ya çok iyi anlıyorum seni inşallah gebelik belirtisidir bu ağrıların ki bana öyle geliyor şu an bnm de iki gündür ağrıyor sütyeni çıkarıp attım artık he bide akınıtnın beyaz olması da iyi çünkü o da gebelik belirtisi. Hadi pazartesi test yapalım haber edelim

Merhaba benimde adet geçikmem var 4 gün oldu belirtimde yok histereskopi sonrası 3. Ayım beklemedeyim

insallah dediğin gibidir cnm

Merhaba benimde adet geçikmem var 4 gün oldu belirtimde yok histereskopi sonrası 3. Ayım beklemedeyim
Merhaba o dediğin ile alakalı Bi bilgim yok canım belki bilen birisi yazar. Bu arada iki gün daha bekleyip test yapn isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…