Adet gecikmesi

Yaa😔 üzüldüm şimdi başın sağ olsun canım Allahım tez zamanda kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar versin. İnşallah hamilesindir umarım güzel haberler yazarsın 🙏 bende de hafif çok açık pembemsi leke geldi daha da gelmedi bakalım devamı gelecek mi kasığımda ağrıyor senin belirtilerin neler şu an
Allah razı olsun canm amin hepimize hayırlı haberler olsun walla uyku hali halsizlik belim agriyo ateşim oluyo sol kaşığima ağrı vuruyo ve akıntı

Allah razı olsun canm amin hepimize hayırlı haberler olsun walla uyku hali halsizlik belim agriyo ateşim oluyo sol kaşığima ağrı vuruyo ve akıntı
Hamilelik belirtisi gibi bunlar da ayy yaa inşallah 😍 vardır

Olmaz mı göğüslerim inanılmaz şiş elbisede bile agrıyor dokunmak istemiyorum bile akıntım var beyaz kasıklarım çok hafif arada yokluyor 🤷‍♀️
Kızımda da öle olmuştu elbisemi çıkarırken nasıl acırdı bide şey canım bu burnunda tıkanıklık var mı neden sordun dersen bnm kızıma hamile iken burnum tıkalıydı İnternet ten bakmıştım gebelik belirtisi diye okumuştum sen hiç duydun mu

Kızımda da öle olmuştu elbisemi çıkarırken nasıl acırdı bide şey canım bu burnunda tıkanıklık var mı neden sordun dersen bnm kızıma hamile iken burnum tıkalıydı İnternet ten bakmıştım gebelik belirtisi diye okumuştum sen hiç duydun mu
Evet duydum cnm gece benim tıkandı dün müydü ondan önceki gece mi di öyle bişe di ani bi tıkanma olmustu

🥳 Süper canım bnmde hala gelmedi iki gün önce hafif bi pembe akıntı geldi peçeteye hala gelen giden yok pazartesi yeniden test yapıcam 😀 sen ne zaman yapıcan
Benim akıntım var ama rengi pembe değil beyaz 🤗 göğüslerim mahvetti beni elhal kız dayanamıyorum agrısına 😔

Kızlar merhaba normalde Yasmin doğum kontrol kullanıyorum her ay düzenli adet görüyordum ama bu ay 2 gün gecikti hapı bitireli6 gün oldu ama 5 gün falan arada icmemisligim olmuş aynı zamanda soğuk algınlığından dolayı antibiyotik ve nurofen kullandım bu ilaçlar geciktirmis olabilir mi yoksa hamilelik ihtimali de var mıdır??
İnşallah bebiş vardır ama yasmin bende kullandım doktorum doğum kontrol hapı yerine geçiyor demişti. Doğum kontrol haplarını kullanmayı bıraktıktan sonra en az 6 ay Bebek olmuyor diye biliyorum. Kullanipta bıraktıktan sonra 1 sene çocuğu olmayan arkadaşım var. Strestendir hapı bıraktığın için dongun duzelmeye çalışıyorum olabilir.

İnşallah bebiş vardır ama yasmin bende kullandım doktorum doğum kontrol hapı yerine geçiyor demişti. Doğum kontrol haplarını kullanmayı bıraktıktan sonra en az 6 ay Bebek olmuyor diye biliyorum. Kullanipta bıraktıktan sonra 1 sene çocuğu olmayan arkadaşım var. Strestendir hapı bıraktığın için dongun duzelmeye çalışıyor olabilir.

Benim akıntım var ama rengi pembe değil beyaz 🤗 göğüslerim mahvetti beni elhal kız dayanamıyorum agrısına 😔
Kızımda ben neler çektim ya çok iyi anlıyorum seni inşallah gebelik belirtisidir bu ağrıların ki bana öyle geliyor 🥰 şu an bnm de iki gündür ağrıyor sütyeni çıkarıp attım artık 😂 he bide akınıtnın beyaz olması da iyi çünkü o da gebelik belirtisi. Hadi pazartesi test yapalım haber edelim

Merhaba benimde adet geçikmem var 4 gün oldu belirtimde yok histereskopi sonrası 3. Ayım beklemedeyim

Kızımda ben neler çektim ya çok iyi anlıyorum seni inşallah gebelik belirtisidir bu ağrıların ki bana öyle geliyor 🥰 şu an bnm de iki gündür ağrıyor sütyeni çıkarıp attım artık 😂 he bide akınıtnın beyaz olması da iyi çünkü o da gebelik belirtisi. Hadi pazartesi test yapalım haber edelim
😂😍 insallah dediğin gibidir cnm

Merhaba benimde adet geçikmem var 4 gün oldu belirtimde yok histereskopi sonrası 3. Ayım beklemedeyim
Merhaba o dediğin ile alakalı Bi bilgim yok canım belki bilen birisi yazar. Bu arada iki gün daha bekleyip test yapn isterseniz 🙏

Back
X